- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.981
baharcimm hosgeldinnn nasilsinnn nerelerdesin sen bakimmm
merhabalar kızlar nasılsınız bakim..
anladim baharcim ben de iyim napiyim aksama misafir var hemen yemek yapiyom hem sizlerle sohbet ediyorum :)))) ayip solemesii cok guzel yemek yaparimm :))) tek rakibim tur hava yollari hahahha
canım benim sende bendenmişsin kaşlar simsiyah olduğundan açık renkler boyamayı gözüm almıyo. haklısın valla gücünü kaybediyor kestircem gitsin iyice zayıfladı yıprandı saçlarım düğüne kadat biraz daha uzar uzamasada takamam postiş takarlar ya
canım ebrummmmun profil bilgilerine gir ordan açtığım konular bölümüne gir onların içinde çeyizleri var gör ebrummmun güzel çeyizlerini
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/448816-ebru-nun-ceyiz-hazirliklari.html
bunu tikla ozlemm ... profil bilgilerimden actigim konulari tikladiginda ebrunun ceyiz hazirliklari varr .. gormedinmi kiz :)
canıımm neden öyle diyeyim yaa aşkolsunn
bence de mantıklı herkesın kendı sayfasına bakılır hem
o zaman bana ceyız sayfalarınızın lınklerını gonderın tatlışım koyayım ilk sayfaya
:
iyilik canımm sen nasılsın bakkiimm...
ooooo kociş yaşadı desene
ben de ıyıyımdır ama senın kadar iddaalı olamam tatlışımm
ah caniiiim ne kadar kibar yaaaaa :89::89::89: hemen gönderiyorummmmhosgeldin bu aradaaaa
ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum kiz az önce konuyada yazdimda biz seninle hem komsu hem meslektas mi olucaz yani kocisinleeeeee pilotmu ne senin kocis bende havaciliktayimsok oldum resmennnn
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz baharrrrr.. ozlemmmmmmmmmmmmmm uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
baharcikk gercekten iddaiyim yemek konusunda.... cok merakim var yaparim ama yemm :) bide benim tatliyla aram yok ben yemek yapmayi seviyorum agir yemekler ozellikle :))))
ayyy canimmm aynen bende dün konustuk daha gelinciklerle benim cok merakim var yemek yappmya cesit cesit denerim askimmm icinnn yaparimda ona bol bolbaharcikk gercekten iddaiyim yemek konusunda.... cok merakim var yaparim ama yemm :) bide benim tatliyla aram yok ben yemek yapmayi seviyorum agir yemekler ozellikle :))))
hahahahhahahaha pilot sekerrrimm nasil yani sen ne is yapiyon ki ?
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz baharrrrr.. ozlemmmmmmmmmmmmmm uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ben varım olmaz mıııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?