2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

anladim baharcim ben de iyim napiyim aksama misafir var hemen yemek yapiyom hem sizlerle sohbet ediyorum :)))) ayip solemesii cok guzel yemek yaparimm :))) tek rakibim tur hava yollari hahahha

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsınız bakim..

iyilik canımm sen nasılsın bakkiimm...

anladim baharcim ben de iyim napiyim aksama misafir var hemen yemek yapiyom hem sizlerle sohbet ediyorum :)))) ayip solemesii cok guzel yemek yaparimm :))) tek rakibim tur hava yollari hahahha

ooooo kociş yaşadı desene
ben de ıyıyımdır ama senın kadar iddaalı olamam tatlışımm

evet be güzeim hem ne kadar var daha uzar uzar bi kesildiginde bi bakiyorsun of ne kadar uzamis uzun sacta fark edilmiyor ya haniiii hem zayif sactan iyidir kisa sac

canım ebrummmmun profil bilgilerine gir ordan açtığım konular bölümüne gir onların içinde çeyizleri var gör ebrummmun güzel çeyizlerini

ayy ne saapsalimmm bulamadim

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/448816-ebru-nun-ceyiz-hazirliklari.html

bunu tikla ozlemm ... profil bilgilerimden actigim konulari tikladiginda ebrunun ceyiz hazirliklari varr .. gormedinmi kiz :)

göremedim göremedimmmm hemen inceliyorummmm

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum kiz az önce konuyada yazdimda biz seninle hem komsu hem meslektas mi olucaz yani kocisinleeeeee pilotmu ne senin kocis bende havaciliktayim sok oldum resmennnn

baharcikk gercekten iddaiyim yemek konusunda.... cok merakim var yaparim ama yemm :) bide benim tatliyla aram yok ben yemek yapmayi seviyorum agir yemekler ozellikle :))))

baharcikk gercekten iddaiyim yemek konusunda.... cok merakim var yaparim ama yemm :) bide benim tatliyla aram yok ben yemek yapmayi seviyorum agir yemekler ozellikle :))))

tatlıyı sevmez misiiinnn inanmıyoorruuummmm
bn bayılırım tatlıya canım yaaa...
yemegı de yaparım dırek dalarım
Ellerine sağlık tatlım o zaman nazar değmesin

ayyy canimmm aynen bende dün konustuk daha gelinciklerle benim cok merakim var yemek yappmya cesit cesit denerim askimmm icinnn yaparimda ona bol bol
seninle komsu olmam sart oldu sart
hahahahhahahaha pilot sekerrrimm nasil yani sen ne is yapiyon ki ?

ayy vallahi soktayim konuya yazdimmmm

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesinizzzzz baharrrrr.. ozlemmmmmmmmmmmmmm uhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

geldim cicikom geldimmm bi ton müsteri varrr basimdaa zaman buldukca yazabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…