2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ebrummmm ve gzmvs teşekkü ederim tavsiyeleriniz için bende zaten kahve tonları yada bakır düşünüyodum ama biraz resimlere falan baktım şimdi kuaföre 200 lira vermişken değişik bi renk olsun dedem kahveyi sonra evde kendimde boyarım dedim bakır tonları olsun diye düşünüyorum kızlar renk 1. resimdeki gibi biraz daha koyusu olabilr modelde 2.resim gibi ama bakalım kuafördede fikrim değişebilir kataloglardan falan

selammmmm gelinciklerr gunaydinnn nasilsiniz baakalimmm benim ceyizimi gormek istiyenlerrrr actigim konulara bakabilirsinizzzz..beyenirsiniz insallahh sayfa sonlarindada eklediklerim varrr // eeee ne var ne yokk...

pardon kızlar tam tersi 1.resim kesim modeli 2.resim bakır tonları renk

ikiside cok guzel kesim ve renk..ama bu renk bana gore gelinlige yakistirmiyorum ... dugununde bu sac rengi olucak ? ayrica cok bakim istiyen bi sac rengi bu . surekli dip boyasi yaptirmak zorundasin ve surekli fon falan istiyo bu sac kendini ole gosteriyor ? tatlis bu benim dusunculerim solemek istedim

gelin olurken ya koyu kahve yada baya belirgin bi kızıl istiyorum hayırlısı bakalım şimdiki rengede kuaförde karar vercez bakalım ama kesim böyle yani baya kısallcak yani uğraşmaktan bıktım artık upuzun saçlarla düğüne kadarda biraz daha uzar

iyi günler kizlar

ben bu sabah doktora gittim pazar gününden beri gözümde bisey var di

meger bakteri kapmisim iltihablanma olmus

antibiotik krem gibi bisey verdi onu sürüyorum

ya gececek ya fena olacak ve sisecek

siserse yarin tekrar gidip kestirmem gerekiyomus :S

emyay neslihan hayirli olsun

karaca takimlarinizi kaca aldiniz?

bide nevresim takimlari pahali oluyomus diye duydum onu kaca aldin emyay sen?

canimmm benim benimde saclarim yillardir upuzundu ocak ayinda bob kestirdim arkalari kisa önler uzun simdiye kadar uzadi dügüne dahada cok uzar insallah ben topuz yaptirmak istemiyorum

buarada aynen siyah saclar kendiliginden ani koyu koyu kahve olur ya öyle bendede ela gözler kirpik kas simsiyah kardisiiiiiimmmm benim ayniyiizz

demem oki kestir cicikom yaa gücünden kaybediyorrrr saclar:26:

canım ben karaca çeyiz setimi 1.400 e aldım.
pamuk saten olan nevresimler ortalama 180-200 arası.
normal nevresimlerde 60-70-80 e alabilirsin.
ben 2 tane pamuk saten aldım.

Kızlar merhaba
2012 gelinlerini görünce hemen baktım. Öyle güzel bir muhabbet kurmuşsunuzki ama benide aranıza kabul edermisiniz bilmem :)Mayıs ayında nişanlandım ve Hazirnda evlenmeyi düşünüyoruz ve beni anlayan birilerini görmek beni çok mutlu etti. Umarım hepimizin bu heycanı hep böyle devam eder ve eşlerimizle birlikte güzel zamanlarımız olur...:87:

tatlim benim baristiigiza cok cok cok sevindim....ama kendi fikrimi söylemek istiyorum göz dagi vermek icin ceki düzen vermek icin söylemissin ama alskanlik olmasin sakin dk bir nisan aticam aticam olmasi huzursuzluk yaratir gibime geliyor etrafimda cok var öyleleri:26:

canım ben karaca çeyiz setimi 1.400 e aldım.
pamuk saten olan nevresimler ortalama 180-200 arası.
normal nevresimlerde 60-70-80 e alabilirsin.
ben 2 tane pamuk saten aldım.

1400 normal fiyat mi yoksa indirimli mi?
bide yaninda hediye filan verdiler mi?

hm kac tane nevresim takimi almak lazim ki acaba?
yani bi gelinin ceyizinde kac tane bulunmasi gerek onlardan ki =)

ilk defa söledim öle bişi yusufluyo boşver böylesi daha iyi

1400 normal fiyat mi yoksa indirimli mi?
bide yaninda hediye filan verdiler mi?

hm kac tane nevresim takimi almak lazim ki acaba?
yani bi gelinin ceyizinde kac tane bulunmasi gerek onlardan ki =)

canım bu karacanın çeyiz seti kampanyası.1400 tl.
nakit fiyatına 10 taksitte yapıyolar istersen.ama nakit alırsan indirim olur diye tahmin ediyorum.
hediye vermediler valla :)) ama ordan bir iki bişiler daha alcam yırtıklık yapabilirim

nevresim değişiyo yaaa bazıları 10-20 den bahsederken ben 5-6 tanenin yeterli olacagı kanısındayım yazın direk pike kullanıyoruz zaten çogumuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…