- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.941
pardon kızlar tam tersi 1.resim kesim modeli 2.resim bakır tonları renk
valla ben mutluyum büssürü şeyim oldugunu annadım şöle bi ortaya dökünce
şükürler olsun rabbime
ikiside cok guzel kesim ve renk..ama bu renk bana gore gelinlige yakistirmiyorum ... dugununde bu sac rengi olucak ? ayrica cok bakim istiyen bi sac rengi bu . surekli dip boyasi yaptirmak zorundasin ve surekli fon falan istiyo bu sac kendini ole gosteriyor ? tatlis bu benim dusunculerim solemek istedim
cnmmm benim gunaydin nasilsinn aldiklarin cok guzellll..hepsini gule gule guzel gunlerde kullan tatliss
kızlar hiç alakası yok ama bi konuda size danışamak istiyorum benim saçlarım belime kadar falan 2 yıldır falan siyaha boyuyodum kendi saçımda koyu kahve falandı siyaha yakındı ama simsiyah oldu tabi daha bi güzel oldu ama çok sıkıldım artık bi değişiklik istiyorum 7 8 aydır boyamıyorum 4 5 parmak kendi saçım oldu yani kuaföregidip siyah saçı açtırcam evde mümkün değil üstüne baka renk tutmuyo mecburum yani hem kestirip hem boyatmak istyorum kesimini omuz hizama yakın küt gibi istiyorum hani böyle arkaları hafif katlı önleri biraz daha uzun gibi o modelden düğüne daha 8 9 ay var uzar zaten artık pek dert değil postiş takarlar topuzda falan çok sıkıldım upuzun saçlardan çok yıprandı ve dökülüyolar zaten.buarada tenim beyaz kaşlarım malesef simsiyah gözlerim ela ne renk boyamalıyım sizce sabah uyanınca fikirlerinizi bekliyorum gelincikler
Eki Görüntüle 245821 Eki Görüntüle 245822 Eki Görüntüle 245823 Eki Görüntüle 245824
karaca çeyiz setim ve özdilek pamuk saten nevresim takımım.bi pamuk saten daha aldım ama resmini bulamadım kızlar eve gidince bakcam onada
hepsini güle güle kullan canim benim nevresimlerin fiyatini ögrene bilirmiyim ona göre birikim yapicamda cok begendimmm
nişanlımın burnunu bi hayli sürttüm şimdi bi ilgi bi alaka görmen lazım.
pazar günü nişanı atıyorum dedim bagırdım cagırdım babasına söledi merve nişan atıyo diye.
atamicamı sandı.nişalandık diye artık dönüşü yok sandı ama yanıldı göz dagı verdim hatta babama bende söledim.
babam bütün kararlarının arkasındayım dedi.sen bilirsin dedi.iyi düşün acele karar verme dedi.
şimdi barıştık ama üzerime çok düşüyo pislikbende hiç yüz vermiyorum ne güzelmiş böle kovalanmak
Eki Görüntüle 245830 Eki Görüntüle 245831 Eki Görüntüle 245832
bunlarda benim takımlarım kızlar yemek takımım hakkında görüşlerinizi bekliorum hepsi karacadan..sonradan çok klasik geldi gözümeama diğerleride hep aynı gibiydi
canım ben karaca çeyiz setimi 1.400 e aldım.
pamuk saten olan nevresimler ortalama 180-200 arası.
normal nevresimlerde 60-70-80 e alabilirsin.
ben 2 tane pamuk saten aldım.
tatlim benim baristiigiza cok cok cok sevindim....ama kendi fikrimi söylemek istiyorum göz dagi vermek icin ceki düzen vermek icin söylemissin ama alskanlik olmasin sakin dk bir nisan aticam aticam olmasi huzursuzluk yaratir gibime geliyor etrafimda cok var öyleleri:26:
1400 normal fiyat mi yoksa indirimli mi?
bide yaninda hediye filan verdiler mi?
hm kac tane nevresim takimi almak lazim ki acaba?
yani bi gelinin ceyizinde kac tane bulunmasi gerek onlardan ki =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?