- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.921
evet canım bursalıyım sen?
bende bursalıyım oh be bi bursalı buldum sonunda canım düğün salonu falan tuttunuzmu
bosch siemens gayet iydir cnm..biz samsung aldık.geçen haftasonu çamaşır makine mi aldm geriye bulaşık kaldı...bir an önce alın kızlar dolar artııgı için zamn gelıcek hepsine hatta bi sefer gelmiş geçen hafta bayramdan snr atekrar gelıormuş..
baharda bursali canimmmm
ben yatiyorum kizlar sabah görüsürüz iyi geceler iyi sahurlarrrrrr
kızlar hiç alakası yok ama bi konuda size danışamak istiyorum benim saçlarım belime kadar falan 2 yıldır falan siyaha boyuyodum kendi saçımda koyu kahve falandı siyaha yakındı ama simsiyah oldu tabi daha bi güzel oldu ama çok sıkıldım artık bi değişiklik istiyorum 7 8 aydır boyamıyorum 4 5 parmak kendi saçım oldu yani kuaföregidip siyah saçı açtırcam evde mümkün değil üstüne baka renk tutmuyo mecburum yani hem kestirip hem boyatmak istyorum kesimini omuz hizama yakın küt gibi istiyorum hani böyle arkaları hafif katlı önleri biraz daha uzun gibi o modelden düğüne daha 8 9 ay var uzar zaten artık pek dert değil postiş takarlar topuzda falan çok sıkıldım upuzun saçlardan çok yıprandı ve dökülüyolar zaten.buarada tenim beyaz kaşlarım malesef simsiyah gözlerim ela ne renk boyamalıyım sizce sabah uyanınca fikirlerinizi bekliyorum gelincikler
kızlar hiç alakası yok ama bi konuda size danışamak istiyorum benim saçlarım belime kadar falan 2 yıldır falan siyaha boyuyodum kendi saçımda koyu kahve falandı siyaha yakındı ama simsiyah oldu tabi daha bi güzel oldu ama çok sıkıldım artık bi değişiklik istiyorum 7 8 aydır boyamıyorum 4 5 parmak kendi saçım oldu yani kuaföregidip siyah saçı açtırcam evde mümkün değil üstüne baka renk tutmuyo mecburum yani hem kestirip hem boyatmak istyorum kesimini omuz hizama yakın küt gibi istiyorum hani böyle arkaları hafif katlı önleri biraz daha uzun gibi o modelden düğüne daha 8 9 ay var uzar zaten artık pek dert değil postiş takarlar topuzda falan çok sıkıldım upuzun saçlardan çok yıprandı ve dökülüyolar zaten.buarada tenim beyaz kaşlarım malesef simsiyah gözlerim ela ne renk boyamalıyım sizce sabah uyanınca fikirlerinizi bekliyorum gelincikler
Eki Görüntüle 245821 Eki Görüntüle 245822 Eki Görüntüle 245823 Eki Görüntüle 245824
karaca çeyiz setim ve özdilek pamuk saten nevresim takımım.bi pamuk saten daha aldım ama resmini bulamadım kızlar eve gidince bakcam onada
çok güzeller cnm huzurla kullanın inşallahnasılsın bu arada
bende bursalıyım oh be bi bursalı buldum sonunda canım düğün salonu falan tuttunuzmu
nişanlımın burnunu bi hayli sürttüm şimdi bi ilgi bi alaka görmen lazım.
pazar günü nişanı atıyorum dedim bagırdım cagırdım babasına söledi merve nişan atıyo diye.
atamicamı sandı.nişalandık diye artık dönüşü yok sandı ama yanıldı göz dagı verdim hatta babama bende söledim.
babam bütün kararlarının arkasındayım dedi.sen bilirsin dedi.iyi düşün acele karar verme dedi.
şimdi barıştık ama üzerime çok düşüyo pislikbende hiç yüz vermiyorum ne güzelmiş böle kovalanmak
barıştıgınıza sevındm cnm.ama benden tavsıye bı daha aılene soyleme :) kaçan kovalanır dıye boşa dememişler demekii
ciddi oldugumu anlasın diye söledim aileme.ben triplerimi önemsemiyodu çünkü nası olsa küssekde barıscaz diye düşünüyodu bu ona iyi bi ders oldu bi daha söyler miyim kızzz.söylersem biter bu iş kesin
Eki Görüntüle 245830 Eki Görüntüle 245831 Eki Görüntüle 245832
bunlarda benim takımlarım kızlar yemek takımım hakkında görüşlerinizi bekliorum hepsi karacadan..sonradan çok klasik geldi gözümeama diğerleride hep aynı gibiydi
Eki Görüntüle 245830 Eki Görüntüle 245831 Eki Görüntüle 245832
bunlarda benim takımlarım kızlar yemek takımım hakkında görüşlerinizi bekliorum hepsi karacadan..sonradan çok klasik geldi gözümeama diğerleride hep aynı gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?