2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

gzmvs bizde beyaz eşyaları samsung aldık dış görünüşleri falan hoşumuza gitti hem fiyatlarıda uygundu 1 ay önce aldık ama burda herkes siemens bosch diyo siz samsungu araştırmışmıydınız pişman olmayız demi

kızlar hiç alakası yok ama bi konuda size danışamak istiyorum benim saçlarım belime kadar falan 2 yıldır falan siyaha boyuyodum kendi saçımda koyu kahve falandı siyaha yakındı ama simsiyah oldu tabi daha bi güzel oldu ama çok sıkıldım artık bi değişiklik istiyorum 7 8 aydır boyamıyorum 4 5 parmak kendi saçım oldu yani kuaföregidip siyah saçı açtırcam evde mümkün değil üstüne baka renk tutmuyo mecburum yani hem kestirip hem boyatmak istyorum kesimini omuz hizama yakın küt gibi istiyorum hani böyle arkaları hafif katlı önleri biraz daha uzun gibi o modelden düğüne daha 8 9 ay var uzar zaten artık pek dert değil postiş takarlar topuzda falan çok sıkıldım upuzun saçlardan çok yıprandı ve dökülüyolar zaten.buarada tenim beyaz kaşlarım malesef simsiyah gözlerim ela ne renk boyamalıyım sizce sabah uyanınca fikirlerinizi bekliyorum gelincikler

cnm okudumda yazdiklarini bencede kestirr cok uzun sacda iyi deil sac cok vitamin aliyomus.sana vitamin kalmaz:) kumral tonlarinda boyatabilirsin.yada cikolata kahve tonlarida olabilir..

bakır yakışabilir bnce ama kaşlarınıda hafif rengini kırmalısın..tatlı kahvelerde hoş durur..

çok güzeller cnm huzurla kullanın inşallah nasılsın bu arada

nişanlımın burnunu bi hayli sürttüm şimdi bi ilgi bi alaka görmen lazım.
pazar günü nişanı atıyorum dedim bagırdım cagırdım babasına söledi merve nişan atıyo diye.
atamicamı sandı.nişalandık diye artık dönüşü yok sandı ama yanıldı göz dagı verdim hatta babama bende söledim.
babam bütün kararlarının arkasındayım dedi.sen bilirsin dedi.iyi düşün acele karar verme dedi.
şimdi barıştık ama üzerime çok düşüyo pislik bende hiç yüz vermiyorum ne güzelmiş böle kovalanmak

bende bursalıyım oh be bi bursalı buldum sonunda canım düğün salonu falan tuttunuzmu

günaydınnnn (= düğün salonlarını gezdik canım ama kesin bi tarih belileyip tutmadık nisan aynının sonunda tutulucak..bakalım ekimde nişanı yapalım ondan sonra hemen tutucaz canım..kına için gold düğün salounu düğün için atalay prensin en üst katındaki dilara delüx salonunu tutucam cnm..sen naptın

barıştıgınıza sevındm cnm.ama benden tavsıye bı daha aılene soyleme :) kaçan kovalanır dıye boşa dememişler demekii

barıştıgınıza sevındm cnm.ama benden tavsıye bı daha aılene soyleme :) kaçan kovalanır dıye boşa dememişler demekii

ciddi oldugumu anlasın diye söledim aileme.ben triplerimi önemsemiyodu çünkü nası olsa küssekde barıscaz diye düşünüyodu bu ona iyi bi ders oldu bi daha söyler miyim kızzz.söylersem biter bu iş kesin

haklısın cnm.ilişkilerde boyle düşüncelerin olması çok yanlış yüzüğü taktık diye herşeye katlanırız sanıorlar bazen.ama evli insanlar bıle boşanıo yüzük ne ki.. allah agız tadı versın inşallah..bazen mutsuz olucam diye çok korkuorum..ewlilik kararı ne kadar onemli bişey...

bunlarda benim takımlarım kızlar yemek takımım hakkında görüşlerinizi bekliorum hepsi karacadan..sonradan çok klasik geldi gözüme ama diğerleride hep aynı gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…