- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.021
Allah günah yazmasın da ben de bu saatlerde acıkıyorum canım yaa
6 gün daha tutucaz birdaha yok zaten biraz daha sabır tatlımm
Allah kabul etsin tuttuklarımızı ınsallah... gercı nıyetlı mısın bılmıyorum ama :44:
ayyy ne güzel olur ya benim istanbulda cok tanidigimda yok ben acibademi seviyorum hani nautilus avm ye bayiliyorumda accikkiz ozlemm bende soktayim valla:)))))) kiz ne olur acibademden ev tutum beee:))) bi komsun olsun isterim hahahah
kızlar selammm...
2012 gelini olacağım ama tarimiz henüz belli değil.
Şimdilik 10 kasım nişan tarihimiz.
Düğünümüz de 2012 eylül-ekim gibi olacak kısmetse
kizlar bisey dicem bayramliklariniz alindimi ? erkek tarafi aldimi yaniii
siz kaç senedir nişanlısınız canım ya Allah onlara değil size sabır versin
şartmıdır bu bayramlık işi ?
allahtanki kendi memleketlim.hem memleketlim olmasaydı hemde onun memleketine gidcek olsaydım geberirdim ağlamaktanama bende orduluyum o da.kardeşimde orda ünv okuyo.e annemle babamda 4-5 sene sonra göçü memlekete atcaklar emekli olunca.o yüzde seviniyorum ya hayırlısı artık.ama kayınvalidem biliyo adetleri belki gelir aklına bişi gönderir bana beklemiyorum desem yalan olur
hoşbuldum tatlım, aminnn inşallah, askerimi bi alayım yanıma, hemen yapacam düğünü zatenhosgeldinnnn canim benimmmmmmAllahim hayirlisiyla dügünlerimizide göstersin insallaahh
hımmm allah kavuştursun canım, benim nişanlım da istanbuldaderaw canım ben istanbuldayım nişanlım orduda
hoşbuldum tatlım, aminnn inşallah, askerimi bi alayım yanıma, hemen yapacam düğünü zaten
o kadar hasret çektik, kavuşalım artık di mi ama
hımmm allah kavuştursun canım, benim nişanlım da istanbulda
bız 14.02.2008 de nısanlandık canım benim gerçekten de Allah bize sabır versin neler cektık ama sonunda muradımıza erıcez Allahın ıznıyle...
Nısanlı olunca bızım burda alınıyor ama genelde 1 sene falan suruyor ya nısanlılık ondan farketmıyor ama bızımkısı cookk uzun surunce bence sıkılmıstır ınsanlarda ben almayın dıyorum zaten ama olmaz dıyorlar napiim
Tabii yaa, şafak arkadaşım, yoldaşımay bedne diyorum nereden taniyorum ben bu hatunu safak panosundan
Tez zamanda muradınıza kavuşursunuz umarım canım bu kadar beklemişsiniz daha beklemeyin.Bizim ilk bayramımız bakalım bizim ne olacak
selam kızlar nasılsınızzzz
ben bayramlıklarımı aldım ama adettenmiş erkek tarafı alırmış e bana bişey alalım derlerse alın diyemem ki nasıl oluyo bu iş onlar bişey alalım dediklerinde ihtiyacım yok diyip teşekkür ediyorum hep çok utanırımmm
Sαnα Niyet Ettim Sevgili Üç Kere Ağzımα Alıyorum Adını Üç Kere Burnumα Çekiyorum Kokunu Genzime Kαdαr Üç Kere Yüzüme Çαlıyorum Yüzünü Üç Kere Mest Ediyorum Seni Kαlbime Sürüyorum Ve "Aşk"ın El Pençe Divαn Kαrşısındα,Seni Seviyorum... ♥Allαh Kαbul Etsin♥
kocişlere gönderin kızlar ben çok begendim
kızlar ben yavastan kaçıyorum esarbımı düzeltcem falan ancak çıkarım yarın görüşmek üzere allahın izniyle.
ah ah size ne guzel seyler aliniyor. beni bilen bilir yurtdisinda yasiyorum onlarin evinde kaldik 3 hafta ama hic bisey almadilar. nisanimda da bisey takmamislardi. bilmiyorum önceden takmiyodum ama artik tuhafima gitmeye basladi
acaba maddi durumları mı yetersiz diyeceğim ama gönül almak için bile ufak bişeyler alabilirler. İnsan bazen takmadığı şeyleri zamanla kafasına takmaya başlıo ama boşver bence, sen nişanlınla sözlünle huzurlu mutlu ol da, gerisini takmaah ah size ne guzel seyler aliniyor. beni bilen bilir yurtdisinda yasiyorum onlarin evinde kaldik 3 hafta ama hic bisey almadilar. nisanimda da bisey takmamislardi. bilmiyorum önceden takmiyodum ama artik tuhafima gitmeye basladi
güle güle, görüşmek üzere:80:kızlar ben yavastan kaçıyorum esarbımı düzeltcem falan ancak çıkarım yarın görüşmek üzere allahın izniyle.
ayy hep aynı meseleler yaa, salon mevzuları, aynılarını biz nişan için salon tutarken yaşadık. Uzakmış, millet nasıl gelecekmiş. Benim şehir dışından akrabalarım nasıl geliosa öyle gelecekler onlar da...Düğünde napacağız bilmiyorum wallaya canim insan üzülüyor. ben takmiyodum annem babam yadirgadilar cok. düsünsene annem 2 hafta boyunca hergun yemek pisirdi mutfak alisverisini yapti yani sana neden bisey almadilar dedi. bide salonlara bakioduk babasi hep geldi ve bizim buralarda dügün yemekli yapilir. benim akrabalarim memleketten ve almanyadan gelecekler tüm gün benimle kosturacaklar babam dedi yemeksiz ac ac mi birakicaz insanlari....salon 2.500 lira...pasta falan var iste...yemekli olsaydi 3 bin küsür olacakti. durumlari da var kira dertleri yok ikiside calisiyorlar...bu durumda da yapmiyolar anlamadim ben bu isten bisey cok üzülüyorum mahcup olmak istemiyorum hic kimseye. istedigim salonu da uzak diye tutturmadilar. millet nasil gidip gelecekmis. benim yurtdisindan biletini alip gelen akrabalarimi kimse dusunmuyo ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?