- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.061
evet şekerim dün gelememiştinya
heeeetamam şekerim
ayy tatile soonnnn 2
heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsiniz fistiklar:)))) cuma gunu kocisin dogum gunu ama kadir gecesi oldugu iicn o gun kutlamicaz cumartesi kayinvalidemleri yemege cagirdim..kalpli pasta yapticammmmmmmmmmm iftardan sonra pastayi getircem onun icine supriz olucak:))))))))))))))))))))))))) heycanliyimmm pazar gunude bayramlik almaya gideriz ..cunku kayinvalidemler tatile nisanlimda ise gidicek her ikiside bayramda burda olmucaklar((( gecen senede yokdu..bu senede yok..kocissiz bayram geciyorum hep..isinden dolayida galiba diger yillarda boole olcak.
ne güzel yaaaaaaabi ben cagıramadım kocişi iftara off offff
heyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo herkese gunaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn nasilsiniz fistiklar:)))) cuma gunu kocisin dogum gunu ama kadir gecesi oldugu iicn o gun kutlamicaz cumartesi kayinvalidemleri yemege cagirdim..kalpli pasta yapticammmmmmmmmmm iftardan sonra pastayi getircem onun icine supriz olucak:))))))))))))))))))))))))) heycanliyimmm pazar gunude bayramlik almaya gideriz ..cunku kayinvalidemler tatile nisanlimda ise gidicek her ikiside bayramda burda olmucaklar((( gecen senede yokdu..bu senede yok..kocissiz bayram geciyorum hep..isinden dolayida galiba diger yillarda boole olcak.
şahsen ii diyeyim ii olym inşallah :))olsn cnm ayrı oldgnz tek zaman bayram olsn,nasılsa kısmetse seneye hergun bırlıkte olcaksnz inşallah :) ne yemek yapcksn kayınvalıdene hazır mı menü :))
ne güzel yaaaaaaabi ben cagıramadım kocişi iftara off offff
selam tatlim... valla menum sollee... klasik mercimek corbasi. firinda tavuk, pilav, ortaya -zeytinyagli fasulye, kozlenmis patlican salatasi, firinda kizartilmis salca soslu biber dolmasi, kirmizi biber ve sogan harli ateste kavrulmus,salata sutlac, yas pasta, hmmm baska suanlik bu kadar
günaydınnn bebişşiimmmm :)
sana bişey diyeyim mi belkı sasıracaksın ama kocişi ve aılesını ıfara cagırabıldıgın ııcın cok sanslısın benım oyle bı sansım yok cunku.. babam cok tutucu evlenene kadar yakınlık kurmak ıstemıyor dunurlerle ama annem falan oyle dusunmuo Allahtan.. hep özenirim ıftara cagırdım falan dıyenlere cunku benım nısanlım sadece bayram gunlerı gelır bıze dıger mısafırler gıbı agırlanır ve gıder beraber bıle cıkamayız evden ben arkadan cıkarım gıderım onlara... o yuzden cok sıkıldım artık bı evlensek bıdaha rahat rahat gelıcek kocişim evimize... :85: ama Allaha cok sukur kı kociş bunu hıc sorun etmıyor.. Arkadaslarla plan yapmaya karar verdıgımızde herkes tamam dıyor ben ızın alamam buyuk ıhtımal dıyorum kociş hemen atlıyor benım de canım ıstemıyor zaten bosver dıye halbukı ıstıyor ama uzulcem dıye oyle dıyor... yıllardır bu sekılde surdurduk. bazen dıyorum ben fılanca gıbı cıkamıyorum rahat degılım dıye ben zaten senın rahat olmanı ıstemıyorum kı o zaman evlenınce evlılıgın degerını anlamayız dıyor. çok anlayıslı benım kocısım cookk
günaydınnn bebişşiimmmm :)
sana bişey diyeyim mi belkı sasıracaksın ama kocişi ve aılesını ıfara cagırabıldıgın ııcın cok sanslısın benım oyle bı sansım yok cunku.. babam cok tutucu evlenene kadar yakınlık kurmak ıstemıyor dunurlerle ama annem falan oyle dusunmuo Allahtan.. hep özenirim ıftara cagırdım falan dıyenlere cunku benım nısanlım sadece bayram gunlerı gelır bıze dıger mısafırler gıbı agırlanır ve gıder beraber bıle cıkamayız evden ben arkadan cıkarım gıderım onlara... o yuzden cok sıkıldım artık bı evlensek bıdaha rahat rahat gelıcek kocişim evimize... :85: ama Allaha cok sukur kı kociş bunu hıc sorun etmıyor.. Arkadaslarla plan yapmaya karar verdıgımızde herkes tamam dıyor ben ızın alamam buyuk ıhtımal dıyorum kociş hemen atlıyor benım de canım ıstemıyor zaten bosver dıye halbukı ıstıyor ama uzulcem dıye oyle dıyor... yıllardır bu sekılde surdurduk. bazen dıyorum ben fılanca gıbı cıkamıyorum rahat degılım dıye ben zaten senın rahat olmanı ıstemıyorum kı o zaman evlenınce evlılıgın degerını anlamayız dıyor. çok anlayıslı benım kocısım cookk
anlayışına hayran kaldım doğrusumaşallah dıyelimmm
canim benim yaa kiyamam saanaa ama bakkk 7 ay sonraaa sen kendi evine herkesi misafir ediceksinn hep kocisinle olucaksin rahatlicaksinnn bebegimmm...ben nisanlimla ramazanda 3.kez bulusmam olucak... kendisi surekli iftara gelir ama ailesi surekli deil.. ozel gunlerde anca bulusuyoruz. ama nisanlim ramazan olmasada aksam yada oglen yemegine gelir geldikden sonra bi guzelde uyur :))) cok sinir oluyorum sanki bizim ev onu mayistiriyooo bi mutfaga gidiyorum bi geliyom ki bizimki sizmis :)))) kendi evindede ole paso uyuyoo delimi ne. ama bu ramazan cok fazla goremdim sadece 2 kez cumartesi gelicek 3 kez gormus olucam fazla sohbet edimiyoruz aileler olunca hasret le bakiyorum gozlerine cok ozledim su ramazan ciksin acisini cikarticazz.... ama bak senin kocis ne guzel sorun cikarmiyor allahdan cok sukur
Allaha cok sukur... Haklısın canım az kaldı bıdaha hep beraberız bız ıftara alıcaz bıdaha bunları dusununce mutlu oluyorum yıllardır oyle avuttum zaten kendımıbenımkınde de yemek yıyınce mayısma uyuma halı var hemen uykusu gelıyor ya anlayamıyorum... sanırım erkeklerın genlerınde var babam da oyle cnku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?