2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Aminnn canım, bence maddiyat da değil herşey, ucuz bi salonda beğenebilir insan, yeter ki gönüller bir olsun, hazırlık aşamalarının yoğun olduğu günler herkes için gergin oluyor. İnşallah hepimiz o günleri kırmadan kırılmadan ağız tadıyla huzurla geçirebiliriz, en büyük temennim ve duam bu canım... Tabi bir de mutlu huzurlu sağlıklı bir yuva
Allah gönlümüze göre versin inşallahhh

gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkür ederim kizlar damlayi damlatinca cok kötü yaniyor ve akiyor gözüm insaAllah kisa zamanda gecer..
göz cok hassas bi organ ya gercekten ihmale gelmiyor..

ramazanda borc konusu acilims..
benim bu sene 6gün borcum oldu..
3 gün tuttum sonra hemen hastalandim..
ama kadir gecesinde hasta olmayacagim icin cooook seviniyorum..

ebrum prenses ceyiz topiclerinizi inceliycem..
hayirli olsun simdiden..
bende bi gün aldigim yeni seyleri eklerim topicime vaktim olunca..

bugün bizim burasi cok sicak kizlar..
Allah aclikla susuzlukla terbiye etmesin cok zor..
son iki saatimiz kaldi bizim..

herkese hayirli iftarlar..

buda benim ceyiz topicim..

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/459475-ceyiz-basligim.html

Son düzenleyen: Moderatör:
mrb gelicikler ben bugün sabahtan girmiştim akşamüstü nişanlım işten çıkınca ikimiz bayramlık alışverişne çıktık ben ona o bana bayramlık aldık bizimm bursada böyle ama bazılarının kayınvalidesi falanda geliyo ama ben istemedim daha nişanda konuştuk nişanlımla alışverişlere biz gideriz anneleri hiç yormayalım falan dedik herşeyi birlikte aldık yani

en güzelini yapmissiniz canikkkkk hayirli olsun güle güle giyininnn insallah

ayy 1 gün giremedim kaç sayfa olmuş muhabbet maşallah gelincikler
sırayla cevaplayayımm işte
neslihan canım ballı tarçın tarifini aldım tadı hoşsa uygulanır kolay ya ,yapalımda gitsin göbişler birazcık ayrıca benim çok beğendiğim yemek takımını almışsın güle güle kullan ,Allah huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah
dnzorhn saçlarını aşamalı olarak aç canım eğer simsiyahsa birden açılınca renk yeşillenebilir birkaç boyamada elde edecek şekilde aç fotolardaki kısa saç çok güzel ama çok moda bu sene
kocaelim geçmiş olsun canım umarım gözlerin iyidir biraz daha
oruç muhabbeti açılmış bende henüz hastalanmadım kızlar sadece pazar günü zorunlu olarak tutamadım uyumadan yolculuğa çıkınca geçen yılda hastalanmamıştım sadece 2 gün başka nedenlerden dolayı tutmamıştım ..ama bu yıl kadir gecesi gitcek ona üzülüyorum

bende çok yeniyim okudukça içim açılıyor burayı bilgi sahibi oluyor insan

bizde 2 gündür aşkımla kavgalıyız moralim sıfır yani saçma bi konudan tartışma bi başladı nerelere kadar uzadı çok can sıkıcı
yaptığımız son güzel konuşma çeyiz konuşmasıydı yalnız ben gördüklerimi beğendiklerimi anlatıyorum tabi heyecanlı heyecanlı.. ama almıcam hiçbişey bu kış beklicez sonra önümüzdeki yaz herşeyi birlikte alcaz öyle kararlaştırdık
çünkü bizim ailelerimiz sadece düğünleri yapcak ( 2 düğün 2 ayrı şehirde) evimizin eşyasını kendimiz alcaz inşallah onun için 1 tabak bile almıcam hepsini birlikte yapcaz .

ama hepiniz süpersiniz bütün çeyiz topiklerinize bakıyorum fotoları kaydediyorum arşiv yapıyorum kendime ,çok deneyimli bi gelin adayı olcam :82:

öpüyprumm hepiniziii

en güzelini yapmışsın tatlım ben de karıstırmıyorum hıc oyle seylere gerenk yok hadi bakalım mutlu günlerde kullan cicilerini

Kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum haziranda düğünümüz var ve biz daha büyük eşya alımına başlamadık. Geçen gün vestelde çok uygun bir kampanya vardı ve bizde şimdi beyaz eşyalara bakmaya başladık. Eşyalarımızı biz nişanlımla ortak alıcaz o yüzden ortak bi hesap açtık ve herşeyi peşin para ile alalım dedik. Şimdi beyaz eşya için erken diye düşünürken bayramdan sonra dolara zaman geliceğini ve bu yüzden beyaz eşya fiyatlarınında artıcağını söylüyorlar. Kafamız karıştı acaba beklemeye devam etsekmi yoksa alsakmı kara veremedik. sizinde fikirleriniz almak istedim?

zaten beyaz eşyaya zam geldi bile cnm ama dedıklerı gbı bayramdan sonra çok daha gelıcek.bende apartopar aldm o yuzden.bence beklemeyın bayramdan önce alın derim

canım bence hepsi çok güzel güle güle kullan.ben begendim

gayet güzel cnm bncede.güle güle kullan

çok güzeller canım güle güle kullanın iyi günlerinizde
çok teşekkür ederim kızlar yemek takım şimdi daha bi sindi (=ı pek içime sinmemişti nedense

emyay neslihan hayirli olsun

karaca takimlarinizi kaca aldiniz?

bide nevresim takimlari pahali oluyomus diye duydum onu kaca aldin emyay sen?[/I][/QUOTE]
ben komple hepsini 1350ye aldım cnm kahvaltı takımı yemek takımı ve çatal kaşıklar
güle güle kullan tatlimm hepside cok cok hoss
çok saol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…