- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
- 248
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #3.041
Aminnn canım, bence maddiyat da değil herşey, ucuz bi salonda beğenebilir insan, yeter ki gönüller bir olsun, hazırlık aşamalarının yoğun olduğu günler herkes için gergin oluyor. İnşallah hepimiz o günleri kırmadan kırılmadan ağız tadıyla huzurla geçirebiliriz, en büyük temennim ve duam bu canım... Tabi bir de mutlu huzurlu sağlıklı bir yuvavalla hep ayni sorunlar ayni dertlerr ama sakin ola bu dertler yuzunden kocislerle araniz bozulmasin siz mutlu olunda gerisi gelir bi sekilde ALLAHIM EZANDA OKUNUYO BAK HERKES GONLUNCE ISTEDIGI GIBI DUGUNU OLUR INSALLAH.. EGER DURUMLARIDA OLMAZSA GUZEL DUGUN YAPMAYA KOCISLE GONULLERINIZ BIR OLSUN aminnnnnnnnnn
bahar nerdesin kiz :)
mrb gelicikler ben bugün sabahtan girmiştim akşamüstü nişanlım işten çıkınca ikimiz bayramlık alışverişne çıktık ben ona o bana bayramlık aldık bizimm bursada böyle ama bazılarının kayınvalidesi falanda geliyo ama ben istemedim daha nişanda konuştuk nişanlımla alışverişlere biz gideriz anneleri hiç yormayalım falan dedik herşeyi birlikte aldık yani
Kızlar merhaba
2012 gelinlerini görünce hemen baktım. Öyle güzel bir muhabbet kurmuşsunuzki ama benide aranıza kabul edermisiniz bilmem :)Mayıs ayında nişanlandım ve Hazirnda evlenmeyi düşünüyoruz ve beni anlayan birilerini görmek beni çok mutlu etti. Umarım hepimizin bu heycanı hep böyle devam eder ve eşlerimizle birlikte güzel zamanlarımız olur...:87:
mrb gelicikler ben bugün sabahtan girmiştim akşamüstü nişanlım işten çıkınca ikimiz bayramlık alışverişne çıktık ben ona o bana bayramlık aldık bizimm bursada böyle ama bazılarının kayınvalidesi falanda geliyo ama ben istemedim daha nişanda konuştuk nişanlımla alışverişlere biz gideriz anneleri hiç yormayalım falan dedik herşeyi birlikte aldık yani
Kızlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum haziranda düğünümüz var ve biz daha büyük eşya alımına başlamadık. Geçen gün vestelde çok uygun bir kampanya vardı ve bizde şimdi beyaz eşyalara bakmaya başladık. Eşyalarımızı biz nişanlımla ortak alıcaz o yüzden ortak bi hesap açtık ve herşeyi peşin para ile alalım dedik. Şimdi beyaz eşya için erken diye düşünürken bayramdan sonra dolara zaman geliceğini ve bu yüzden beyaz eşya fiyatlarınında artıcağını söylüyorlar. Kafamız karıştı acaba beklemeye devam etsekmi yoksa alsakmı kara veremedik. sizinde fikirleriniz almak istedim?
canım bence hepsi çok güzel güle güle kullan.ben begendim
gayet güzel cnm bncede.güle güle kullan
çok teşekkür ederim kızlar yemek takım şimdi daha bi sindi (=ı pek içime sinmemişti nedenseçok güzeller canım güle güle kullanın iyi günlerinizde
çok saol cnmmgüle güle kullan tatlimm hepside cok cok hoss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?