2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlar cok vaktim yok bi selam verip cikayim dedim

gözüm hala iyilesmedi sahura kalktigimda cok kötüydü hemen ilaci sürdüm

insaallah gecer yakinda

simdi alis verise cikicam 2 yasinda yegenimde caillou izliyoruz laptopta oy üzden rahat yazamiyorum

aksama takip ederim =)

vay anasiniiiiii hepsini ayni anda alacak birde iki dügün oalcak maasallah bizimkilerde iki dügün istiyor ama ben istemiyorum nedensee strese gelemiyorumda ben accik :18:
ayrica hepsini ayni anda almak tekrar diyorum en güzeli böyle bitane aliyorsun icin gidiyor bi daha ne zaman alicam diye en iyis seninkisi gibi benceee

canim benim eger belirlediginiz bir model varsa alin bence sonucta pek bir zaman kalmadi 3 ay icinde giriyoruz 2012 ye vizz gibi gelicek zamannn bak gör

biz arefe günü acıcakmısız canım ama olsunn ya 1 gün farketmez bıdaha bır hafta tatıl

baharciiiim tatili olan var olmayan var ben sadece ilk gün evdeyimmm okadar aah ah iskolik oldum ciktimmm

Allahtan insafliymis bak patronunn

canim benim olsunn az kaldi hep yanimizda olacak kocislerrr ay sende bana gelirsin bayramda birlikte sarma falan sararizzzz baharida cagiriz diger kizlaridaaa
benimki haftada 3 gün bizde ne yemek yapıcağımı şaşırdım artıkk (=

cok gelincede öyle bir sorun oluyor dimi bak iyiki benim askim gelemiyor (hiiic kiskanmadim)

canim benim ya benim babis te gayet tututcu ama maasallah uyumunuza askinin anlayisinaaa cok taktir ettim:81:

sütlac yerine kadayif koy bizim dünlü menü hi birde biber dolmasi yoktuu

ne uykucu kocisin varmis yahuu bende benimkisi uyku tulumu derdimmmm beterin beteri varmis:76:

benim iki yilim var askimla ramazana kadar yani 2013 te Allah nasip ederse ramazanda beraber olucaz

canim benim ya insallha gecer bir an önce

frekcless uygula canım tarçını tadıda süpeerrr (= o göbeklerin gitmeye niyeti yokkk diyetisyene falan gtmeyi düşünüyorum artık çok hoşuma gidiyo incecik beller gelinliktee çok hoş duruoo

kizlarrr orucu bozdum yaaa kendimi cok kötü hissediyorummm cok sussuz kaldim sanirim cok fenaydim su ictim

olsun canım sağlık için napalım dün benimde midem karnım çok ağrıdı annem bozdurdu sağlık için bişey olmaz dedi doktor ilaç verdi bağırsaklaımı midemi üşütmüşüm ilaç alıyorum dünden beri yarına geçer inşallah.sanada geçmiş olsun canım

Üzülme canım kendini çok kötü hissetmesen içmezdin herhalde
sagol canim benim evet cok fenaydimmm
uykuumm vaarrrrrr (

bugün herkes dökülüyordu galibaaa

ayy canim cok gecmis olsun sanada benimkisi halsizlikti ama o bicim calisamazdim ictim suyu

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun fotografcimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziii buldummm askima dedim oda sen beyendiysen oki dedi yarin kizla iletisime gecicem ay cok heycanliyim. esra pozan interneten bakabiliriiniz

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dugun fotografcimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzziii buldummm askima dedim oda sen beyendiysen oki dedi yarin kizla iletisime gecicem ay cok heycanliyim. esra pozan interneten bakabiliriiniz

uhhhh çok iimiş esranın işleri. Hayırlısı olsun canım. Çok güzel fotoğrafların olacak inşallah... Ne kadara çekiyor acaba...
Bende çekerim sizleri blog sitesinden hlicker diye bakabilirsiniz işlerime
Ah ah eskiden bu fotoğraf camiasından tanımadığım mı vardı.....çektim elimi eteğimi artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…