2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Sağolun kızlar iyiki beni anlıyan sizler varsınız, tanyacım bileziği aptallığımdan verdim gercekten iki bilezik taktılar nişanda ama ikisidde istemediğim halde eski burgu bileziklerden babası sormustu halbukı kuyumcuda gösterdim sonra ben sundan alıcam deyıp baska sey gösterdi dedimki onceden almıs olsanız tamam dıycem ama takacak olan enim ve henuz almadınız nıye benim istediğim olmasın dedim aa yinede taktılar onları. bunu nişanlımda biliyodu babasına bişey diyemedi ama annemler benim istedigimi almışlardı ve degistirsinler kalanlarıda oyle almasınlar dediler bende nişanlıma soyledım tamam dedı sonra bigun geldiler babasının haberi yok olucakkı alınacaklar konsulurken ben set almam dedi çıktı o n annem uzulmesın dıye zaten ıstemıyorum dedım yerıne ıkı bılezık alınsın dedım ama annem anladı onlar gıdınce bana kızdı sen nıye ısteklerınden vazgecıyosun evdemı kaldın zorlamı verdık felan diye tekrar konustum nısanlımla neymıs bozdurunca cok para kaybedıyomus set ya ben bozdurmak ıcınmı alıyorum ya takmaya hevesim yokmu benim dedim tamam dedi alırız dedi geciştirdi daha yok ortada o ıkı bılezıkten baska bısey ve bırınıde altın dusecek karımız olur bozdurup haftaya alalım dıyerek aldı benden parasınıda almadım ona guvendim ya ben onada guvenemeyecesem kime guvenicem yaa...
tanyacım olay bundan ibaret artık canıma tak dedi ne o kucucuk evlerinde oturmak ıstıyorum nede bilezık benim gönlüm kırıldıktan sonra neye yarar kırada olsaydım borcumu bılırdım kafam rahat olurdu 4 ablası var babası hasta zaten adam ölse hepsi basımıza üşüşür evden pay almak için yaa ben bu nu bıle bıle o eve onca masraf yapılıp borcuna gelin olmayı kabul ettım hala aptal nişanlım yapmıyo ya yapmıyo benim ailem daha nasıl sabretsın siz söyleyin ya evlenince annesı babasıda gelecek evımız dıye ne yapıcam gelmesınler dıyemem ama onlar degılde ablaları cok rahat ınsanlar gelırler gıtmezler kımseden cekınmezler yaa annem onlarla yasayamazsın dedı ama sırf kımse kırılmasın dıye ben bunları bıle kabul edıp susmusken yasadıklarım nıye ya illa cingene kalpsız bı gelin olu agzına gelenı saymakmı lazım deger grmek için yaa allahın bısye görmemiş insanları ama laf cok icraate gelince bişey yok ya kultur catısması yasadık resmen yaa sevdım dıye katlanıyorum ben kızlar nısanımda gram katkıları olmadı ıkı bılezık bıde araba tuttular fotograf parasını bıle ben verdım ustelık ablasını bırı 20 lıra taktı yaa boyle bı aılemı olur allah askına ınsan tek erkek kardesıne bunumu layık gorur yaa ben utandım nısanlım oyle garıp kaldıkı görmelıydınız takı sırasında herkes bana taktı cunku hep benım tarafım vardı belkıde srf nısan kıza kalır ıye kımse takmadı ama bana degıl kendı cocuklarına yaptılar tek erkek idye ovduklerı evlatlaarını koca salonda garip bıraktılar parmagıma bı yuzuk takamadı söz yüzügümü takar gibi yaptı
İşte bunlar yasadıklarım yasamaya mahkum olduklarım ve ben kimya bölümünü dereceyle bıtırdım sırf nısnlım ılerde evlendıgım ınsan olursa yanımda dik dursun diye okula grene kadar onu ıkna etmeye calıştıgım okul kazanınca evdeki altınımı bozdurup harc parasını ödediğim nişanlım şimdi bana hıcbıseyı layık görmüyo ailesi umrumda degıl emeklı kanser hastası adam ona ne diyebilirim ki nişanlım belediyede gayet güzel bi işi var ama bayram dönüşü arkadasıyla bı hafta tatıle gıdıp 300-400 lırayı harcamayı bılıyo, cebine 1100 liralık telefonu almayı bılıyo ama benden aldıh-gı bılezıgı 1470 lıranın ustune 400 lıra katıp veremiyo cunku bankadakı parasını cekemiyomuş, ben aptalım yaa yeni öğrendi vadede oldugunu bende ınandım ıkı ay beklerım sandı ama yok ya yeter artık ben aptalmıyım yaa evıne cıvı cakamıyo dugun gelecek esya alınacak takılar var dugun masrafı balaısı var eyefendı sımdı yıyecek parayı ama dugun gelıp catınca cekecek kredıyı aptal ben ödüuycem bu nasıl evlilik yaa duydunuzmu boyle bısey ben nasıl gerızekalı bı kızımda hala ondan bı haber bekleyıp aglıyorum ya bu nasıl kalp hala sevebiliyorum boyle bırını

saliha üzme kendini sende restini çek ne istiyorsan söyle hep alttan almayla olmaz bu işler bak nasılda üzgünsün nasılda kalbin kırılmış oysaki en çok fedakarlık yapan sensin hoş tutmaları gerekirdi ..

allah yardımcın olsun çok çok üzüldüm..inşallah sağlıklı karar verirsin evlilik öncesi hata yapmassın, aslında nişanlılık tamda karşı aileyi tanımak için iyi bir fırsat ...istediklerini söyle yok onları zora sokucam yok onları düşüneyim etme bol bol dua et ben senin için edicem

teşekkr ederm cevab için

vallahi canim annemle hayretler icerisinde okuduk bu yasadiklarini...ama benimkisi daha beter...bana nisanimda bi ceyrek aldilar onuda kaybederim diye korktular hahahaha yine iki bilezik takmislar sana...
canim senin hatan nisanlanmadan önce nisanlina bu kadar yüz vermen...ona harcamalar yapman cidden hataymis. ama bizim aptalligmiz sevgimizden nolcak ki diyoruz sonrasinda kiymet görmüyoruz iste...sen sakin üzülme tatlim olacagi varsa olur kismet hayir isleri bunlar...bak bende artik umurumda degil kacan kovalanir taktigini uygulayalim ne ara ne sor bakalim napacak etegi tutusunca

Salihacım yaşadıkalrın çok zor şyeler. Seviyoruz diye nice hatalar yapıyoruz maalesef. Bir komşumuz var ve hep derki erkeğin 2 kaşığı varsa birini kıracaksın diye. Çok yüze vermek iyi değil der. Sen baştan beri hep onun hatalarını örtmüşsün oda sana artık nasıl olsa saliha birşey demez diye katlanır diye yeni şeyler yapıp duruyor. Banada nişanda 2 blezik takıldı ve asla nişanlım benden onları isteyemez ç,nkü o bizim gelecek için yatırımız diyip duruyorum Nişanda takılan (başkalarının taktıklarını) bile istemedi. Hatta benim adıma hesaba koyduk. Sen biraz dişini çıkarmazsan karşı tara asla birşey yapmaz canım. O kıymet bilmiyorsa bildirmen gerekiyor. Bnece bekleme 2 ay nasıl aldıysa bileziğin parasını sende bileziği geri al. Ve bundan sonra onun evi için sen borca girme bırak ortak alın herşeyinizi. Sende çalışıyorsun diye bu kadar yapmaya hakkı yok yarın öbür gün ev sorumluluğunu nasıl yüklenecek.

kizlar kimin nisanlisi balon pilotlugu yapiyodu? acil olarak bana ulasabilir mi...gece_kusuydu sanirim ama tamda emin degilim...bisey sormak istiyodum da :) özel olarak mesaj atilirsa cok sevinirim.

Canlarım lavanta, tanya, fatovas sagolun kızlar o kadar cok derdım varkı uzun uzun yazmısım katlanıp okumanız bıle guzel benım için

Haklısınız onu bu hale hep ben getirdim ve anlatamadıklarımda var sırf bu yuzden yuzugu attıgımda bıle ben ne yaparım dıye dusunup barısmıstım o ozur dılemesede barısmayı kabul edecek kadar zordu cunku durumum, hala da oyle yasananlar var ben onu sılıp atsam unutsam yasananları unutamam bı daha asla baska bı erkege oyle yaklasamam cunku ben kendımı bunları uyasadıktan sonra baskasının hayatına gırmeye layık goremem ıste bu yuzden hıcbısey yapamıyorum bılıyo ondan ayrılmayacagımı ama oyle cok canımı yaktı kı artık herkes karsıda gelse ailem bile bana karsı olsa boyle yaptıgı surece evlenemem onunla cunku korkum sadece sımdıkı davranısları degıl evlenınce kımbılır nasıl degısecek sımdı bazı ısteklerı var dugun ıcın bekleme sebebı var ama onlarıda yasayınca kımbılır daha nelerını gorucem o yuzden yazmıyorum yazsada dayanıcam yarın dugune gıdecektık aılemle gıdıcem salı gunu dogumgunum var olsun gerekırse cıkar kendıme hedıye alırım sırf aılem anlamasın yıne uzuldugumu cunku bu bızım son sansımızdı ablasıda aılemde ona bunu defalarca soyledı ama bıttı bızım ıcın bı sans kalmadı benı sevmesı yalan degıl ama benı yanında olayımö sarılıp dokunabılsın dıye seven bırı oldu cıktı ask bıter derlerdi inanmazdım bıtıyomus bız ne denızler astık ama derede bogulduk ben cırpındıkca dibe battım hep...

tanya ve saliha gelincikler suan gercekten cok zor zamanlar geciriyorsunuz ama buda bir sinav sizin icin askiniz icin insaAllah en kisa zamanda herseyi hall edersiniz yasadiklariniz karsisinda gercekten önemli kararlar vermek zorundasiniz Allah yardimciniz olsun kizlar iyi haberlerinizi bekliyoruz hepimiz

kizlar kimin nisanlisi balon pilotlugu yapiyodu? acil olarak bana ulasabilir mi...gece_kusuydu sanirim ama tamda emin degilim...bisey sormak istiyodum da :) özel olarak mesaj atilirsa cok sevinirim.

cnm ben o balon pilotlugu duydum okulumu egitimi ne acilmis iyi de bir maas veriyorlarmis:) benimki ucak pilotu :)))

ahhh gelinciklerim yaaaaa bu eylul ayini hic sevmedikmi nee neler oluyoo bize( nazarmi var uzerimizde karabulutlar geziyorr... umarim hersey yoluna girerrrrr... tek duam bu...

gerçekten çok üzüldüm canım. nişanlının ailesi bunu yaptı hadi tamam diyelim. nişanlın nasıl yapar anlamadım. benim nişanımda öyle şeyler yaptılar öyle değer verdiler ki anlatamam. şimdi burada bunları okuyunca çok üzülüyorum gerçekten. allah yardımcınız olsun snin de sorun yaşayan diğer arkadaşların da.

salihacım canımın içi çok üzüldüm be canım ben anasına babasına görümcene falan bişey demem genelde olur onlarda öyle sorunlar ama inşallah nişanlın bir an önce seni üzmekten vazgeçer ve istediğin gibi davranır canım benim ya kıyamam hiç sana nişanlın inşallah senden özür diler ve senin için bişeyler yapmaya başlar artık

salihacımmm su zamandaa ii düşünn derimm sanaa ama dikkat et hasta olma olurmuu cnımm cokk zorrr ız kızlar vaya altın degerındeyken sevıp kendımızı bakır degerıne düşüyoruzzz ama bazıı seylerrr olmuyoo iştee ii düşün ii karar verr canımm Allah yardımcımız olsunn hepımıızn bızım de neler yasıyacagımız bılemeyızz tanyacımm senedee ölee üzülme desemmdeee kötuu bıı zaman yasıyosunuzz dıkkat edın canlarımmmm hasta falan olmayınnn

cnm ben o balon pilotlugu duydum okulumu egitimi ne acilmis iyi de bir maas veriyorlarmis:) benimki ucak pilotu :)))

ha evet canim ben benimkinide onu yapmak icin ikna etmek istiyodum ama 30 milyar falanmis egitimi. dogru mu ya o kadar cok mu...iyide kimde var ki sanki o para herhalde kredi falan cekilir...keske babasi is falan kursa cocuga biktim artik issiz olusundan ya deliricem artikkkkkkkkkkkk isletme mezunu ne ise yariyo hic bi isine yaramiyo kasiyer olarak bile is bulamiyo fittirmak üzereyim butun sinirini benden cikariyo

Allah razı olsun hepinizden kızlar

Sizi tanımıyorum bıle ama kardesıme anlatamadıklarımı sıze anlatıyorum cunku benı o da anlayamaz seven ınsan ancak anlar neden bunca seye katlandıgımı,canlarım dedıklerınız cok dogru ben degerımı kendım dusurdum her seye olur dedım, olmasa da olur dedım, 3 yılda 3 kuru gul, bı kazak bı pantolondn baska hediyesını görmedım, alışmamısım ya kendım aldım herseyımı ona dile getirmedim ama boyle olsun dıye degıl o okulda okurken hammallık bıle yaptı parası yoktu ben yanında oldum hep ama ümit ettim yaa geleceğimiz iyi olsun gerısı onemlı degıl dedım ama tek basına olmuyomus be ben yetemedım hıc bıseye degılde ben işssizken bı kez olsun bıseye ıhtıyacın varmı dıye sormak yerıne bıde benden borc ısterdı en cok ona uzulurum alay eder gıbı sankı ben erkegım o kız gıbı....

Sizinde canınızı sıktım ya artk yazmıycam boyle kotu seylerı, dun geceden berı yazmadı yazmaz da alıstı tabı her yaptıgında affetmeme ama dedıgınız gıbı hasta olucam bu gıdısle uykum yok, herseye kızar oldum ama soz toparlıycam artık kendımı

Salihacım inş herşey en kısa zmanda yoluna gırer nişanlının vurdum duymazlıgı belliki seni çileden çıkarmış amaçları ney anlamdım gtdı inş nişanlınlada aran en kısa zmanda düzelir .

günaydın kızlarr hersekes mutlu huzurlu ve güsell bi gün olsun insallahhh:)))

gunaydin kizlarrrr nasilsinizzzzzz.... ben kocisimi ozledim yaa(( herkes kocisleri ile haftasonu gezmede bende evde poffff haftaya cumartesi gorusebilicezz( neyse napalim benim kismetimde demekki boleymiss ama yinede mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…