- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.301
LAVANTA hoşgeldinnnn:)
hoşbuldum melekkkk
nasılsınız bakalım..ben heyecanlıyım nişan için traş setlerini avondan yapıcam ama tam olarak neler lazım olur bilmiyorum yardımcı olabilcek varmı traş setinde neler olmalı
canim dogum kontrol hapiyla erteleyebiliyorsun...simdi sen 21 gün hap aliyosun. 7 gün almiyosun. o almadigin 7 gün icinde adetin geliyor. zaten biliyosun ne zaman gelecegini tahminen. benim hap ayni günde geliyor. eger dügün zamanina denk gelecekse. 21.günden itibaren hapi devam alacaksin arada 7 gün bos gecmeyecek. o zaman adetin gelmiyo hehehe ben arada yapiyom canim istemeyinceeebrum gecmis olsun =)))
regl oldum demisken kizlar bisey sormak istiyorum..
dügünden önce regl erteleme gibi bi sansimiz varmis heralde??
bu tam olarak nasil oluyor bir bilen var mi?
hap filan mi kullanmamiz gerekiyor?
yani dügün tarihinde hasta olmamamiz icin??
canim dogum kontrol hapiyla erteleyebiliyorsun...simdi sen 21 gün hap aliyosun. 7 gün almiyosun. o almadigin 7 gün icinde adetin geliyor. zaten biliyosun ne zaman gelecegini tahminen. benim hap ayni günde geliyor. eger dügün zamanina denk gelecekse. 21.günden itibaren hapi devam alacaksin arada 7 gün bos gecmeyecek. o zaman adetin gelmiyo hehehe ben arada yapiyom canim istemeyincee
ebrum gecmis olsun =)))
regl oldum demisken kizlar bisey sormak istiyorum..
dügünden önce regl erteleme gibi bi sansimiz varmis heralde??
bu tam olarak nasil oluyor bir bilen var mi?
hap filan mi kullanmamiz gerekiyor?
yani dügün tarihinde hasta olmamamiz icin??
tamam canim bak ilk kullanisin söyle olacak.
adet oldugunun ilk günü hapi kullanmaya basliyosun. ve hapi hergün ortalama ayni saatlerde (diyelim sabah aldin ya ertesi sabah yine alican) 21 gün boyunca aliyosun.
21 günlük oluyo haplar zaten. son hapida aldiktan sonra 7 gün almiyosun (PAUSE). bu 7 gün icinde senin adetin baslamis oluyor. sonralari sen zaten biliyosun hangi gün geliyor diye adetin. cunku hep düzenli aliyosun ya hapi biliyosun adetim su gün gelecek diye. baktin o gün dügün tarihine denk geliyo. sen 21. haptan sonra 7 gün bosluk birakmiyosun. diger 21 hapi daha almaya devam ediyon böylece adetsiz gerdeklere merhaba diyosun hahahah
hakkinda hayirlisi olsun cnmm baksana nisanlin gayet relax sende ole takil... isinide birakma .. devam et baksana nisanlin ne demis is bulamzsam evlenmeyiz cocuk oyuncagimi bu . sen orda herseyi ayarlamisin denilecek lafmi bu .. ne kadar rahat.. bence o ise girene kadr sen isine devam et garantiye al kendini ..
günaydın kızlar. Nişanlım askerdeydi ve 1 hafta izin kullandığı için ayın 24 ünde gelicekti ama sabaha karşı 5.38 de aradı güneş doğdu dedi önce anlamadım ne demek istediğini sonra çığlık atarak ağladım 7 otobüsüne biniyorum dedi ben İstanbul'a gidiceğini beklerken önce Bursaya geliyorum dedi ben daha çok ağladım şuan o kadar mutluyum ki anlatamam size hala ağlıyorum sevinçten. Bu arada benim gibi bugün yarine kavuşan herkese gözünüz aydın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?