2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

nişan kurbanın 3 günü falan yada hafta sonuna doğru düğünde haziran temmuz gibi daha belli değil nişan gününde konuşulcak hayırlısı ile ...sen nasıl nişanlı falanmısın yoksa nişanlancakmısın?yaş kaç

gunaydin kizlarrrrrr ya bugun herkes ne kadar mutluuu ne kadar sevincliii valla girer girmezzzz yuzum gulduu :)))) nehirde askerine kavusmusss:) baharrrr evlenme teklifi almiss:))) gozlerim doldu valla yaaa

baharrrr canim benimmmmmm inannn okurkenn benim bile gozlerim doldu :)) cok guzel konusma yapmis kocisiinnnn cok mutlu oldum cok sevindimmmm harika bisey yaaa:)) hep bole mutlu olun canim benimm.... ayyyyy vallaaa cok mutluyum kizz:))) cok romantik olmusss bee:))))) hemenn dahada detaylari anlatcaksin banaaa:) catliyorum meraktann insallah bugun yazarsinnn erdege gitmeden onceeee.... bekliyorummm bebisssss... hadi bakalim herkes mutlu olsunn herkes gulsunnnn ......dunde askim bana dediki hayatim dedi 3 seneyi geride birakmisizzz..surda kalmis 8 ayimizz 8 ay nedirki dedii saka gibi ya ruya gibi dedii:)))) evleniyoruzz biz ya dedii bende duygulandim agladim regl olmusum zatennn herseye aagliyomm :))))))))))))))))))))))))))))))

merhaba kizlar...dün nisanlimla telefonda konustum... konusma yaklasik olarak söyle gecti (hatirladigim kadariyla tabi)

ben: sencede biz bu siralar soguk konusmuyormuyuz, mesafeli?
nisanlim: evet öyle görünüyor
ben: peki neden hic sormuyorsun benim böyle davrandigimi?
nisanlim: böyle konusmak istedigini düsündüm saygi duydum
ben: iyide böyle iliski mi yürütülür. sen bi tuhaflik gördügün zaman sorman gerekmez mi ne oluyor diye?
nisanlim: yo sen bunu istiyosan neden soracakmisim
ben: dügünümüzle alakali hayallerimi, istegimi seninle paylastigim icin bana telefonda etmedigin laf kalmadi üstüne bagirip cagirdin. bu olaydan sonra kirilmis olabilecegimi düsünmüyor musun? hadi düsünmedin, ben sana acika cik beni kirdin dedim. sen ,,sacmalama'' diyip konuyu kapattin.
nisalim: bu kadar kirilacak ne var ki böyle soguk duruyorsun. ben bagirmadim.
ben: bagirmadiysan ben neden mesafeli duruyorum, inat mi yapmak istiyorum sence. neden ciddiye almiyorsn kalbimi cok kiriyorsun. güzel tek bi söz söylemiyorsun ben söylemedikce. bu iliskide sanki erkek benim kadin senmissin gibi davraniyosun.
nisanlim: seni ciddiye almadigim falan yok. sen mesafeli duruyorsun. hem bi iliskide belirlenen erkek kadin modeli yoktur hersey karsiliklidir. senin tek derdin sknti ettigin sey dügünün yemekli olmasiydi. ama aileler kendi aralarinda yemeksiz olacagina karar verdiler sen desip durdun.
ben: bak benim derdim yemekli olmasi falan degil. ben istegimi söyledim. sen bunun olmayacagini sakin sakin anlatman gerekirken bana bagirdin ve söylemememen gereken laflar söyledin. insanin hevesini sevkini kiriyorsun. üstelik benim ailem yemeksiz olmasini kabul etmedi ki. bu konu daha acikta kaldi. hicbiseyin karari verilmedi. ikimizin ne söylecegegi önemli.
nisanlim: ben yemeksiz olacagini söyledim dayatan sensin
ben: tamam XXX artik bisey demiyorum bu konuda. su agustos gelsin bisey istemiyorum.
nisanlim: is bulamazsam agustosta evlenemeyiz zaten (sakin sakin söylüyor)
ben: XXX biz bu isi 1 sene erteledik. nisanlilik bu kadar uzun sürmez. bi sekilde is bulmak zorundasin. ben burdaki islerimi ona göre ayarladim.ayagima gelen teklifleri geri teptim. ben 1 sene daha mi burda bekliycem nasil dusunuyosun ?
nisanlim: ee bulamazsam evlenemeyiz neyle evlencez? (hala sakin)
ben: valla kusura bakma ama agustosta evlendik evlendik nisanlilik uzamaz hele sen orda ben burdayken.
nisanlim: peki XXX

sonra kapattik...

anneme anlattim annem cok üzüldü bugun nisanlimla konusacak sonra da ailesiyle

merhaba gelincikler nasilsiniz dün giremedim daha ancak bakiyorum yine bir sürü sey kacirmisim..

ben bugün yine bebek bodysi aldim yaaa duramiyorum almadan =)))

tanya canim nisanlin niye böyle yapiyor acaba yani neden böyle rahat davraniyor :S

ise girip calismazsada yine bi türlü evlenebilirsiniz eminim maddi yönden size yardimci olur aileleriniz gerekirse..

ama calismayan adama kiz vermezler diye bir söz var ya hani o aklima geldi iste..

insaAllah en kisa zamanda bir is bulur da calisir :S

hayirlisi olsun hakkinda ama kendini cok fazla üzmemeye calis olan sana olacak cünkü sen yipranacaksin..

herseyde bir hayir vardir elbet.. babaklim annen bi konussun belki annen daha iyi bir sonuca varabilir ..

üzülmemeye calis tamam mi..

ebrum gecmis olsun =)))

regl oldum demisken kizlar bisey sormak istiyorum..

dügünden önce regl erteleme gibi bi sansimiz varmis heralde??

bu tam olarak nasil oluyor bir bilen var mi?

hap filan mi kullanmamiz gerekiyor?

yani dügün tarihinde hasta olmamamiz icin??

canim dogum kontrol hapiyla erteleyebiliyorsun...simdi sen 21 gün hap aliyosun. 7 gün almiyosun. o almadigin 7 gün icinde adetin geliyor. zaten biliyosun ne zaman gelecegini tahminen. benim hap ayni günde geliyor. eger dügün zamanina denk gelecekse. 21.günden itibaren hapi devam alacaksin arada 7 gün bos gecmeyecek. o zaman adetin gelmiyo hehehe ben arada yapiyom canim istemeyincee

ben suan hap kullanmiyorum evlenmeden bir iki ay önce kullanmaya basliycam..

tam anlamadim nasil olacagini tekrar okuyayim yazdigini

tamam canim bak ilk kullanisin söyle olacak.
adet oldugunun ilk günü hapi kullanmaya basliyosun. ve hapi hergün ortalama ayni saatlerde (diyelim sabah aldin ya ertesi sabah yine alican) 21 gün boyunca aliyosun.
21 günlük oluyo haplar zaten. son hapida aldiktan sonra 7 gün almiyosun (PAUSE). bu 7 gün icinde senin adetin baslamis oluyor. sonralari sen zaten biliyosun hangi gün geliyor diye adetin. cunku hep düzenli aliyosun ya hapi biliyosun adetim su gün gelecek diye. baktin o gün dügün tarihine denk geliyo. sen 21. haptan sonra 7 gün bosluk birakmiyosun. diger 21 hapi daha almaya devam ediyon böylece adetsiz gerdeklere merhaba diyosun hahahah

saol cnm benim.. ya ben dugune 3 ay kala doktora gidicem kontrole sonra sonra doktora sorarak erteeme icin bilgi alicam buyuk ihtimalle dogum kontrol hapi vericek.... bence doktora danis. cunku yanlis bilgi vermek istemeyiz bebis:)) ben kimseye sormuyom acikcasi cunku biiri ole diyo biri baska bisey diyo kafam karisiyo en iyisi doktara danismak canm benim .. ama dedigim gibi regl ertemeleyi hap verirler

üc ay öncemi gidicen doktora.. iyi ozaman bende erkenden randevu alayim..
burda cünkü cok bekletiyorlar randevuyu zaten anca bi kac ay sonrasina veriyorlar..

bigli icin tesekkürler kizlar =))

bu arada safagim 34 olduuuuu

hahahah son soledigin super olmus canim benimm..... bu arada yazdiklrini okudumda nisanlinla aranda gecen konusma...bence sen soguk deilde nisanlin soguk gibi davranmis sana... ilgisiz cevaplari sakin tavirlari.. ya anlamioyurm bu erkekleri varya ...dugun yaklastikca bole cok kirici oluyorlar..orta yolu bulma gibi bi calisamalari yok hic kestirip atiyorlar.. ne kadar yanlis... hem kalp kiriyo hemende heves kaciriyorlar resmen... hakkinda hayirlisi olsun cnmm baksana nisanlin gayet relax sende ole takil... isinide birakma .. devam et baksana nisanlin ne demis is bulamzsam evlenmeyiz cocuk oyuncagimi bu . sen orda herseyi ayarlamisin denilecek lafmi bu .. ne kadar rahat.. bence o ise girene kadr sen isine devam et garantiye al kendini ..

slm kızlar tanyacım canım yaa cok uzuluyorum yazdıklarını okudukca galiba benim nişanlımda artık bana deger vermiyo ya da nasılsa evlenıcez dıye degıstı allah yar ve yardımcımız olsun.

Kızlar ya ben bu topicte bidaha nişanlımla aramı bozmayacagımı soyleyıp yemin bile etmiştim uyarın demiştim hatta, ama yine kavgalıyız ve bitmiyo bu kavgalar hıc bitmeyecek gıbı gelıyo herkes mutluluk paylasırken ben bunları yazmaktan utanıyorum artık
Nişanlım dogumgunume 2 gun kala yıne yaptı yapacagını bı hafta once bılezıgımı bozdurduk ıstedıgımı alıcaz dıye ama bana bıraz dussun alalım dedı annemlerden gızlı aldım ona verdım bankada param v ar sana verırım haftaya alırsın demıstım, bı hafta gecti parayı cektınmı dedım ben o paraya vade koydurmustum 2 ay bekleyecekmısız dedi beynimden vurulmusa dondum simdi annem bılezıgı yerinde görmeyince ben ne derim yaa, zaten ıstediğimi almadılar sustum degıstırcem dedı tamam dedim 6 aydır bızım için bi tek sey almadıgı gıbı sımdıde elimdeki bıleziği aldı ben ne yapıcam bilmiyorum bıktım artık,ben omur boyu onun yerine düşünemem yaa dun kına vardı oyle kotu oldun kı gelının eli kolu bıleklıkler bılezıkler yuzuklerle dolu benım gozum yok ama alınan tek bılezıkte ıstedıgım olmadı ben bu kadar degersız olacak ne yaptım yaa aglamaktan bıktım artık dogduguma pişman etti beni

bayadır girememiştim neler omuş neler

sevdiceğine kavuşan arkadaşlarım gözünüz aydın Allahım ayrılık göstermesin bi daha inş. nişanlısıyla arasında minik sorunlar olan arkadaşlarım üzmeyin tatlı canınızı Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin hepimizin yüzünü güldürsün inş.

canlarım bişi soracağım.. ben günlük kullanım için öyle 80-90 parçalık set yerine 24 parçalık 2 takım almak istiyorum ama hem kare hemde renkli bişi olsun istiyorum internette bulamadım sizin bildiğiniz bi yer var mı :18::18:

ebrusuma katiliyorum tanyacim bence sen önce kendini garantiye al sonradan cik is yerinden....

kizlar günaydiiiin bu dis agrisi öldürecek beniii

aama icim kipir kipir askima 3 kaldi yarin tezkeremizi aliyoruz salida ben askima ucuyorummm

canım benim çok mutlu oldum süper bi gündür o ya heyecan mutluluk şaşkınlık Allah mutluluğunuzu daim etsin canım hemde hemşeriyiz galiba bursalımısın

Saliha canim bilezigini keske vermeseydin :S

Biz bir birimizden uzagiz malum yakin olsaydik yine böylemi olurdu bilmiyorum ama evlenene kadar nisanlim hep senin paran senindir diyor bana ve ben ona bi sefer teklif bile etmistim zor durumda oldugu icin kesinlikle kabul etmemisti.

Ama ölmüsle olmusa care bulunmaz mi derler nasildi o söz =)

Canim annen eger fark ederse bi yere kaldirdim bulamiyorum diye bir pembe yalan uydursan nasil olur acaba?

Yani annen bilezigi nisanlina verdigini ögrenince eger ki kizmayacak darilmayacak dersen o zamant abi söyle derim.

Ama bu durum yine daha fazla kavgalara yol acacak diye düsünüyosan mecbur gizli tutmaya calisacaksin..

Nisanlina gelince gercekten hic bi sey söyleyemiyorum neden böyle yapiyor :S daha yeni araniz düzelmisken..

Allah yardimcin olsun canim..

prenses canim gözün aydiiin kavusuyorsun yarineee ne kadar heyecanlisindir sen simdi =)))

34 gün sonra ayni heyecani bende yasiycam insaAllah =))

havaalanina gelecegi ani bile hayal eder oldum =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…