- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.321
slm kızlar tanyacım canım yaa cok uzuluyorum yazdıklarını okudukca galiba benim nişanlımda artık bana deger vermiyo ya da nasılsa evlenıcez dıye degıstı allah yar ve yardımcımız olsun.
Kızlar ya ben bu topicte bidaha nişanlımla aramı bozmayacagımı soyleyıp yemin bile etmiştim uyarın demiştim hatta, ama yine kavgalıyız ve bitmiyo bu kavgalar hıc bitmeyecek gıbı gelıyo herkes mutluluk paylasırken ben bunları yazmaktan utanıyorum artık
Nişanlım dogumgunume 2 gun kala yıne yaptı yapacagını bı hafta once bılezıgımı bozdurduk ıstedıgımı alıcaz dıye ama bana bıraz dussun alalım dedı annemlerden gızlı aldım ona verdım bankada param v ar sana verırım haftaya alırsın demıstım, bı hafta gecti parayı cektınmı dedım ben o paraya vade koydurmustum 2 ay bekleyecekmısız dedi beynimden vurulmusa dondum simdi annem bılezıgı yerinde görmeyince ben ne derim yaa, zaten ıstediğimi almadılar sustum degıstırcem dedı tamam dedim 6 aydır bızım için bi tek sey almadıgı gıbı sımdıde elimdeki bıleziği aldı ben ne yapıcam bilmiyorum bıktım artık,ben omur boyu onun yerine düşünemem yaa dun kına vardı oyle kotu oldun kı gelının eli kolu bıleklıkler bılezıkler yuzuklerle dolu benım gozum yok ama alınan tek bılezıkte ıstedıgım olmadı ben bu kadar degersız olacak ne yaptım yaa aglamaktan bıktım artık dogduguma pişman etti beni
slm kızlar tanyacım canım yaa cok uzuluyorum yazdıklarını okudukca galiba benim nişanlımda artık bana deger vermiyo ya da nasılsa evlenıcez dıye degıstı allah yar ve yardımcımız olsun.
Kızlar ya ben bu topicte bidaha nişanlımla aramı bozmayacagımı soyleyıp yemin bile etmiştim uyarın demiştim hatta, ama yine kavgalıyız ve bitmiyo bu kavgalar hıc bitmeyecek gıbı gelıyo herkes mutluluk paylasırken ben bunları yazmaktan utanıyorum artık
Nişanlım dogumgunume 2 gun kala yıne yaptı yapacagını bı hafta once bılezıgımı bozdurduk ıstedıgımı alıcaz dıye ama bana bıraz dussun alalım dedı annemlerden gızlı aldım ona verdım bankada param v ar sana verırım haftaya alırsın demıstım, bı hafta gecti parayı cektınmı dedım ben o paraya vade koydurmustum 2 ay bekleyecekmısız dedi beynimden vurulmusa dondum simdi annem bılezıgı yerinde görmeyince ben ne derim yaa, zaten ıstediğimi almadılar sustum degıstırcem dedı tamam dedim 6 aydır bızım için bi tek sey almadıgı gıbı sımdıde elimdeki bıleziği aldı ben ne yapıcam bilmiyorum bıktım artık,ben omur boyu onun yerine düşünemem yaa dun kına vardı oyle kotu oldun kı gelının eli kolu bıleklıkler bılezıkler yuzuklerle dolu benım gozum yok ama alınan tek bılezıkte ıstedıgım olmadı ben bu kadar degersız olacak ne yaptım yaa aglamaktan bıktım artık dogduguma pişman etti beni
Kızzlllaaarrrr çok mutluyyuumm çokkk... Akşam aşkım bana evlenme teklifi ettiiiiiO kadar heyecanlandım ki bayılacaktım nerdeyseee Şimdi size aşkımın teklif metnini yazacağımmm Sizinle de paylaşayım dedim
Beceriksizin biriyim ben. Ne sana olan hislerimi anlatacak bir bestem, ne güzelliğini betimleyecek bir tablom ne de mısraları seninle akan bir şiirim var. Ama umudum, senle başlayan bir hikayem ve bana katılırsan mutlu sonla bitebilecek uzun soluklu bir romanım var.
Hayat denen şey zaten akıp gidiyor herkes payına düşenleri sırtlarken. Mutluluklar kadar sıkıntılarda iz bırakmadan yitip gidiveriyor. Anlam kazanmıyor geçen şeyler paylaşılmış anlardan anılara dönüşmedikçe.
Sana anlatıyorum ya bana dair şeyleri, yüzümü de saklamıyorum hüznümü de, sende öyle. Sonra zaman tükeniyor ayrı yönlere gidiyoruz. Sanki bir kolum bir ayağım orada kalmış gibi, dengem yitmiş gibi oluyorum. Ben böyle tek başına dönüşler, ayrı yürüyüşler, tek yastıklı yataklarda sensiz uykular istemiyorum artık.
Rüyalarımdan gerçeğime, karanlıktan ışığa geçişime, gündüzden geceme, dünümden yarınıma ortak, sesime, nefesime, sensiz aciz bedenime destek, ruhuma, kalbime, beynime eş ol istiyorum. Gel hep benimle ol istiyorum.
Hep beni sana getirecek yollar, senle bana açılacak kapılar, kokunla dolu odalar, seni bende uyutacak yataklar istiyorum. Herşeyden çokta senle anlam bulan sıcacık bir yuva istiyorum.
Bir yuvamız olsun artık. Bize dair, bizi anlatan, bizle dolu. Evimiz derken içimizin hoplayacağı, her şeyi uzaklaştırırken bizi yakınlaştıracak duvarları, pencereleri, odaları, bizle dolu kokusuyla evimiz olsun. İçinde sen ol, ben olayım, sevgi olsun, saygı olsun.
Gözlerindeki bana bakış, gülümsemendeki iyimserlik, huylarındaki yumuşaklık ve bedenindeki sımsıcaklık bana yeter. Öylece gel, kendince.
Seninle güldüm, seninle ağladım ben. Yaşamı sende bulup sende doğdum ben. Hiçbir şey tadımlık, bir anlık, bir adım sonrası yalnızlık olsun istemiyorum. Tüm aşkım, tüm varlığımla sorsam sana; BENİMLE EVLENİR MİSİN???
Aşkım benim ya aşkkıııımmm bunları söylerken gözleri doldu sesi titredi... Ay kızlarr çok mutluyum yaa hele ki o yüzüğü çıkarıp benmle evlenir misin dediği an var ya dilim tutuldu resmen baktım kaldım yüzüne.. Gözlerim doldu sarıldım boynuna öptüm kokladım kokladııımmmÇok mutluyum çok darısı herkesin başınaa...
hepinizin günü aydın olsun kızlar.
Ben bu topikten cıkıyorum,bizim işin tadı tuzu kaçtı abim falan işte anlatmıştım. Bende hiçbir zaman evlenmeyecekmiş gibi program yapmaya başladım hayatımla ilgili. Çünkü ne sevgilimin ne zaman tr.ye dönüş yapacağı belli ne abimlerin durumu. Bende ocakta okul bittikten sonra ne yapacağımın programını kendi kafamdan yapıyorum artık. Her işte hayır vardır diyorum.. 21 inde barselonaya gidiyorum 1haftalık. Okul gönderiyor,okulu temsilen. gideyim de kafamı da dağıtayım herşeyden uzak....
Hepinize şimdiden mutluluklar canlarım. Öpüyorum sizleri
Kızlar özellikle dnzorhn,ebrumm,kocaelim,prenssevglısı,021204 çok teşekkür ediyorum yanımda oldugunuz için, benimle üzüldüğünüz için ...
Ama nişanlım hala arayıp sormadı kahretsın ben duramıyorum sürekli gözüm telefonda ama yazmıyo aramıyo telide kapalı en son yazdıgım mesaj bıle gıtmemiş, yani ben boyle uzgunken onun umrunda bile değil keşke sadece bilezik olsa derdim 2 ayda beklerim ama yapmıyo hıcbırsey yapmıyo annemim dediği çıkıyo bu çoçuk bişey yapamaz demişti ama ben onu savundum onun yüzünden bugün yarın diye diye yalancı oldum ailemeSizz yerimde olsanız ne yapardnız ailem kiraya cıkın dedi istemediler, evimiz var olmaz dediler tamam yaptırın dedım ailesi 6 ay önce gitti köylerine ne ilgilenen var ne soran. O evin dogalgazı,parkeleri,mutfagı,banyosu yanı heryeri yapılcak ama hala hıcbırsey yapmadı ya yuva kurmak isteyen küçük küçük de olsa yapmazmı yaptıgı tek sey babası varken aldıgımız ıkı eyaz esyanın aylık 300 lira borcunu ödemek bayrmda bana aldıgı kıyefetlerden baska hiçbisey yapmadı yaa. Siz söyleyin allah aşkına delirmek üzereyim ben mi kafama c ok takıyorum diyorum bendemi hata ben işsiz güçsüzken 1250 lıra borca girdim ıkımız ıcın aldım biseyler ama o aileme karsı beni yalancı cıkardı hep, akıl hastası olucam yakında uyku uyaymıyorum düsünmekten sadece yanındayken seviyo sırnasıp ayrılmıyo bumu yani sevmek bumu 4 yıldır beklediğim hayat ya
Ölmek istiyorum inanın kızlar dua edemez oldum ne istiyceğimi şaşırdım çünkü hep onunla ilgili isteklerim ben iş bulamadıgıma üzülecek zaman bulamıyorum artık ailem çok haklıymıs evlenilecek biri değilmiş elimde olsa kalbimi söküp kazıyarak çıkarırdım onu içimden artık evlenmek istemiyorum onunla nişanlılık sözünden bile korkar oldum gözüm kör olmuş demek hep ben verdim göremedim nasıl biri olduğunu
Kızlar özellikle dnzorhn,ebrumm,kocaelim,prenssevglısı,021204 çok teşekkür ediyorum yanımda oldugunuz için, benimle üzüldüğünüz için ...
Ama nişanlım hala arayıp sormadı kahretsın ben duramıyorum sürekli gözüm telefonda ama yazmıyo aramıyo telide kapalı en son yazdıgım mesaj bıle gıtmemiş, yani ben boyle uzgunken onun umrunda bile değil keşke sadece bilezik olsa derdim 2 ayda beklerim ama yapmıyo hıcbırsey yapmıyo annemim dediği çıkıyo bu çoçuk bişey yapamaz demişti ama ben onu savundum onun yüzünden bugün yarın diye diye yalancı oldum ailemeSizz yerimde olsanız ne yapardnız ailem kiraya cıkın dedi istemediler, evimiz var olmaz dediler tamam yaptırın dedım ailesi 6 ay önce gitti köylerine ne ilgilenen var ne soran. O evin dogalgazı,parkeleri,mutfagı,banyosu yanı heryeri yapılcak ama hala hıcbırsey yapmadı ya yuva kurmak isteyen küçük küçük de olsa yapmazmı yaptıgı tek sey babası varken aldıgımız ıkı eyaz esyanın aylık 300 lira borcunu ödemek bayrmda bana aldıgı kıyefetlerden baska hiçbisey yapmadı yaa. Siz söyleyin allah aşkına delirmek üzereyim ben mi kafama c ok takıyorum diyorum bendemi hata ben işsiz güçsüzken 1250 lıra borca girdim ıkımız ıcın aldım biseyler ama o aileme karsı beni yalancı cıkardı hep, akıl hastası olucam yakında uyku uyaymıyorum düsünmekten sadece yanındayken seviyo sırnasıp ayrılmıyo bumu yani sevmek bumu 4 yıldır beklediğim hayat ya
Ölmek istiyorum inanın kızlar dua edemez oldum ne istiyceğimi şaşırdım çünkü hep onunla ilgili isteklerim ben iş bulamadıgıma üzülecek zaman bulamıyorum artık ailem çok haklıymıs evlenilecek biri değilmiş elimde olsa kalbimi söküp kazıyarak çıkarırdım onu içimden artık evlenmek istemiyorum onunla nişanlılık sözünden bile korkar oldum gözüm kör olmuş demek hep ben verdim göremedim nasıl biri olduğunu
kizlar hepinizin yazdiklarini tek tek alinti yapmayayim ama hepinize cok tesekkür ediyorum bitanelerim...bu zor sürecte yanimdasiniz, destek oluyorsunuz tek tesellim sizsiniz desem yalan degil...
salihacigim keske bilezigini vermeseydin ya neden verdin ki ? ben anlamadim bile o bilezigin parasiyla sana ne alacak? valla bidaha anlat ben pek anlamadim kacirdim sanirim? ama erkek tarafinin davranisi normal degil cunku bizimkilerde öyle rahat davraniyorlar. millette heyecan olur gelin alinir diye bizimkiler bumbuz ne ariyorlar ne soruyorlar sanki zorla evlendiriyorlar ogullarini....
gelisme var kizlar...ben alisverisdeyken annem nisanlimi aramis. konusmus neden tatsizliklarin ciktigini. nisanlim yine konuyu benim dügünü ille de yemekli istemem getirmis. yalan. ben ille de yemekli olacak demiyorum. sadece neden yemeksiz olmasinda direttiklerini anlamiyorum ve aciklama, gecerli somut bir neden istemistim. buda kabahat oldu.
bana telefonda bagirdigini da inkar etmis. is bulamazsam agustosta evlenemeyiz dedigini de ben öyle demedim, tanya dügün yemeksiz olursa evlenmem dedi demis...koca bi yalan tabi ki...
annem de, yemekli olmasinda ki gerekceleri sunmus...iki farkli kültür var falan demis kirmadan birbirniizi anlmaya calisarak konusun demis...
sonra en son demis ki oglum babanlarla konus bu durumu uzunca ve bizi arasinlar düsüncelerini söylesinler...
hatirlarsiniz babasi bayram icin nisanlima küpe parasi vermis ve nisanlim da bana imitasyon küpe almak istemisti..bunuda söylemis annem, demis gücünüz yoksa yok diceksiniz ki bizde ne isteyip istemicemizi bilelim. o kadar lüks meraklisi degiliz ki, demis...
annem ameliyat gecirdi, bayram oldu ailesi falan aramadilar...ona da kirildigini söylemis. nisanlim hic bisey dememis...
eve geldikten sonra ben aradim nisanlimi...normal konustuk...annemle konustugunu söylemedi. kapatirken yine BYE dedi sadece. bende amacin ne dedim cunku artik sinir oldum gercekten.a nnem konustu hala degismedi bu cocuk. bana demez mi ,,sen istiosun böyle konusmayi'' diye...bende ,,kirilan benim dogal olarak gönül alman gereken kisi sensin. bisey yokmus gibi tatli tatli nasil konusayim'' dedim...yine bagirdi bana cagirdi...kapattik
artik napicami yemin ederim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?