2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım benim ya üzülme nolur vallahi çok üzülüyorum yazdıklarınızı okudukça inş. bu üzüntüleriniz tez zamanda sona erer Rabbim yardımcınız olsun inş.

canim benim yaa zor bi donemden geciyorsun... hatta hepimiz yeri geldiginde geciyoruz ole zamanlar oluyorki .. 1 ay kesintisizz surekli kavga tartisma.. bazen gina geliyo bikiyoruzz. ama bazende oluyoki mutlu mesut gunlerin geciyo yasadigin zor gunler hic aklina bile gelmiyor. .bilezik bozdurma falan konusundada ne diyecegimi bilmiyorum acikcasi ( yani erkekler solemi dusunuyo acaba nasil olsa evlencez benim param onun parasi onun parasi benim param cekinme yok alsam para geri versem bisey olmaz nasil olsa biz evlencez o rahatlikmi var erkeklerde bilmiomki tamam lafi olmaz da paranin pulun sen gizli almisiinya o bakimdan nisanlin hemen alip sana vermesi gerekiyor bence... zor durumda kalan suan sensin yani .. biannen ogrense etmedigini birakmaz sana ((

baharcım bu nasıl güzel bi evlenme teklifi ya benim bile ağlıcam geldi inşallah hep böyle mutlu olursunuz canım

ah canım benim çok üzüldüm okuyunca ama bence okadar bozma moralini 2 ay sonra istediğini alcam demiş bak onu bekle istersen senide anlıyorum bende senin gibiyimdir bişey olcaksa hemen olsun herşey bir an önce alınsın istiyorum şunu alalım bunu alalım diyorum kocişe hep alırız alırıız daha düğüne var diyo bekliyorum alcaz herhalde

hepinizin günü aydın olsun kızlar.
Ben bu topikten cıkıyorum,bizim işin tadı tuzu kaçtı abim falan işte anlatmıştım. Bende hiçbir zaman evlenmeyecekmiş gibi program yapmaya başladım hayatımla ilgili. Çünkü ne sevgilimin ne zaman tr.ye dönüş yapacağı belli ne abimlerin durumu. Bende ocakta okul bittikten sonra ne yapacağımın programını kendi kafamdan yapıyorum artık. Her işte hayır vardır diyorum.. 21 inde barselonaya gidiyorum 1haftalık. Okul gönderiyor,okulu temsilen. gideyim de kafamı da dağıtayım herşeyden uzak....
Hepinize şimdiden mutluluklar canlarım. Öpüyorum sizleri

canim benim ya cok üzüldüm neden böyle seyler yapiyor nisanlin Allahimsana sabir güc kuvvet versin

:S:S

sen hele bir gite gel bakalim belki hersey degisir ayrilma aramizdan =)

lazrailcim canim benimm hayirlisi olsun bebeim cok üzüldüm yaaa ama belki 2012 sonu olur sen yinede birakma bizi abin cok bencillik yapiyormus askinla bi konusun bu durumlari elbet güzel bir sonuca varacaksinizdir

baharciiiiiim cok sevindim tatlim adina gecenlerde konusuyorduk evlenme teklfi bile almadim diyorduuuuun bak süper bir evlenme teklifi olmus bu benim ümidim haftaya bakalim askim teklif edecekmi etmeyecekmi:81: her animi sizlerle paylasicammmmmmm

merhabalarrrrr geçmişin hepsinio okuyamadım bi baharınkini okudum

baharım tebrik ederim ne güzel yaa insaları mutlu görmek inanılmaz keyiflendiriyor beni.. ben de çok heyecanlıyım ufaktan hazırlık yapıyorum 2 saat sonra nişanlım yanımda olacak

kızlar selammmm nasılsınız mutlu gördüm çoğunuzu maşallah:)mutsuz olan arkadaşlarda var sizde üzülmeyin allah hepimizin hakkında hayırlısını versin....

Kızlar özellikle dnzorhn,ebrumm,kocaelim,prenssevglısı,021204 çok teşekkür ediyorum yanımda oldugunuz için, benimle üzüldüğünüz için ...

Ama nişanlım hala arayıp sormadı kahretsın ben duramıyorum sürekli gözüm telefonda ama yazmıyo aramıyo telide kapalı en son yazdıgım mesaj bıle gıtmemiş, yani ben boyle uzgunken onun umrunda bile değil keşke sadece bilezik olsa derdim 2 ayda beklerim ama yapmıyo hıcbırsey yapmıyo annemim dediği çıkıyo bu çoçuk bişey yapamaz demişti ama ben onu savundum onun yüzünden bugün yarın diye diye yalancı oldum aileme Sizz yerimde olsanız ne yapardnız ailem kiraya cıkın dedi istemediler, evimiz var olmaz dediler tamam yaptırın dedım ailesi 6 ay önce gitti köylerine ne ilgilenen var ne soran. O evin dogalgazı,parkeleri,mutfagı,banyosu yanı heryeri yapılcak ama hala hıcbırsey yapmadı ya yuva kurmak isteyen küçük küçük de olsa yapmazmı yaptıgı tek sey babası varken aldıgımız ıkı eyaz esyanın aylık 300 lira borcunu ödemek bayrmda bana aldıgı kıyefetlerden baska hiçbisey yapmadı yaa. Siz söyleyin allah aşkına delirmek üzereyim ben mi kafama c ok takıyorum diyorum bendemi hata ben işsiz güçsüzken 1250 lıra borca girdim ıkımız ıcın aldım biseyler ama o aileme karsı beni yalancı cıkardı hep, akıl hastası olucam yakında uyku uyaymıyorum düsünmekten sadece yanındayken seviyo sırnasıp ayrılmıyo bumu yani sevmek bumu 4 yıldır beklediğim hayat ya
Ölmek istiyorum inanın kızlar dua edemez oldum ne istiyceğimi şaşırdım çünkü hep onunla ilgili isteklerim ben iş bulamadıgıma üzülecek zaman bulamıyorum artık ailem çok haklıymıs evlenilecek biri değilmiş elimde olsa kalbimi söküp kazıyarak çıkarırdım onu içimden artık evlenmek istemiyorum onunla nişanlılık sözünden bile korkar oldum gözüm kör olmuş demek hep ben verdim göremedim nasıl biri olduğunu

slm saliha 25..

yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm düşünmekte kafaya takmakta haklısın kim olsa kafaya takardı
nişanlısın sanırım en iyi dönem evleneceğin kişinin gerçek yüzünü görüceksin sana şunu yap bunu yap falan kimse diyemez o vebale girmek istemez ama nişanlını 4 yıldır artık tanımıssındır en iyi karara sen varırsın ...bu durumu şansa ya evlendiğindede çekiceksin yada bi şans çekmiceksin inş.hakkında hayırlısı olur bu devirde sevmek çok zor o kadar emekte vermissin arkanı dönüp gitmek eminim çok zordur ama aile tecrübeli senin göremediklerini onlar daha iyi görür nişanlın için aileni kesinlikle üzme biraz kendine zaman tanı evliliğede acele ettirme nişanlıyken ayrılma durumu daha kolay evlendiğinde dul denmesi daha yıpratıcı toplum görüşü malum..gerçekten çok zor durumun allah sana hayırlı bi kapı göstersin

kizlar hepinizin yazdiklarini tek tek alinti yapmayayim ama hepinize cok tesekkür ediyorum bitanelerim...bu zor sürecte yanimdasiniz, destek oluyorsunuz tek tesellim sizsiniz desem yalan degil...
salihacigim keske bilezigini vermeseydin ya neden verdin ki ? ben anlamadim bile o bilezigin parasiyla sana ne alacak? valla bidaha anlat ben pek anlamadim kacirdim sanirim? ama erkek tarafinin davranisi normal degil cunku bizimkilerde öyle rahat davraniyorlar. millette heyecan olur gelin alinir diye bizimkiler bumbuz ne ariyorlar ne soruyorlar sanki zorla evlendiriyorlar ogullarini....

gelisme var kizlar...ben alisverisdeyken annem nisanlimi aramis. konusmus neden tatsizliklarin ciktigini. nisanlim yine konuyu benim dügünü ille de yemekli istemem getirmis. yalan. ben ille de yemekli olacak demiyorum. sadece neden yemeksiz olmasinda direttiklerini anlamiyorum ve aciklama, gecerli somut bir neden istemistim. buda kabahat oldu.
bana telefonda bagirdigini da inkar etmis. is bulamazsam agustosta evlenemeyiz dedigini de ben öyle demedim, tanya dügün yemeksiz olursa evlenmem dedi demis...koca bi yalan tabi ki...
annem de, yemekli olmasinda ki gerekceleri sunmus...iki farkli kültür var falan demis kirmadan birbirniizi anlmaya calisarak konusun demis...
sonra en son demis ki oglum babanlarla konus bu durumu uzunca ve bizi arasinlar düsüncelerini söylesinler...

hatirlarsiniz babasi bayram icin nisanlima küpe parasi vermis ve nisanlim da bana imitasyon küpe almak istemisti..bunuda söylemis annem, demis gücünüz yoksa yok diceksiniz ki bizde ne isteyip istemicemizi bilelim. o kadar lüks meraklisi degiliz ki, demis...
annem ameliyat gecirdi, bayram oldu ailesi falan aramadilar...ona da kirildigini söylemis. nisanlim hic bisey dememis...

eve geldikten sonra ben aradim nisanlimi...normal konustuk...annemle konustugunu söylemedi. kapatirken yine BYE dedi sadece. bende amacin ne dedim cunku artik sinir oldum gercekten.a nnem konustu hala degismedi bu cocuk. bana demez mi ,,sen istiosun böyle konusmayi'' diye...bende ,,kirilan benim dogal olarak gönül alman gereken kisi sensin. bisey yokmus gibi tatli tatli nasil konusayim'' dedim...yine bagirdi bana cagirdi...kapattik

artik napicami yemin ederim bilmiyorum

bitanem benim kafaya takiliyor böyle seyler haklisin nisanlin birazcik sorumsuzmus daha bir sorumluluk alamiyor....inan böyle okduum ve söyleyecek birsey bulamiyorum canim benim ben senin yerine dua ediyorum güzelim Allahim tüm sikintilarindan kurtarir seni insallah senin icin hayirlisi ney ise onu nasip eder sana nisanlinada akil fikir verir daha gecenlerde yazdiklarinla ne kadar mutlu olmustum ben hersey bitti mutlu diye biz yanindayiz canim benim eminim ailende yanindadir her konuda ve bu kadar takma canim benim Allah korusun hos demesi kolay biliyorum ama inan söyleyecek birsey bulamiyorum hic hemde :85:

tanya slm öncelikle bu foruma yeni giriyorum 2012 geliniyim sizlerle yeni konuşuyor yeni yorumlarınızı okuyorum ama gerçekten insan tanısada tanımasada üzülüyor saliha da yazdı şimdi sende yazdın geçmişi okumadım bilgim yok sizler hakkında ama üzüldüm gerçekten niaşnlı değilim ama kurbanda nişanlanıcam bu durumlardan belki bende geçicem kah iyi günüm kah kötü günüm olucak...

çok zor böyle üzüntülü yorum okuyunca çok etkileniyorum ayy bendede böyle olucak mı olmucak mı gibi ..annen çok güzel konuşmuş böyle bir durumda benim annem hayatta sakin konuşamaz işleri daha da zora sokar sanıyorum bakalım yaşayıp görücez saliha ve senin hakınnda hayırlısını dilerim allhtan ama üzülmeyin inş.geçicek bu günlerde

canim benim öncelikle yine ayip etmis nisanlin böyle sana bagirip cagirmakla.....annenler bilmeseydi keske olanlari ama yapacak birsey yok hani onlarin ailesi öyle ise kabul edeceksiniz, hani aileler evlenmiyor siz ikiniz evleniyorusnuz onlarin ailesi sizi aramasa sormasa ne cikar yani ister arasinlar ister aramaasinlar bu sizin filminiz güzelim ikisi kisilik basrol ikiniz halledin ama bence bugün üzerine gitme hani konusmayin bugün biraz anlasin sinirleriniz yatissin derim...Allahim insallah cabucak attlattirir bu zor günleri cok fazla kalp kirilmadan yanindayiz senin güzelim benim

cok tesekkür ediyorum kizlar. basrol ikimizin ama annesi babasindan görmedigim seyi kendisinden de görmüyorum. hic bisey söyletmiyor. ne güzel söz söylüyor ne haklisin diyor. tek bildigi sey bana haksiz oldugumu söyleyip bagirmak ve tatsizlik cikarmak. cok yoruldum. yarin ararlarsa konusurum. aramazlarsa kendileri bilir...

pöfff nazarmı oluyorus yaa herkes tatsız bugünlerde...inşallah yoluna girer her şey tanya özellikle sana çok üzülüorum canım gördüğüm kadarıyla arıyosun inatçı falan değilsin.bazı erkekler bu dönemlerde psikolojik sorunlar yaşayabiliyo..evlilik planları,sorumluluk, aileler yormuş olabilir onuda..sen biraz daha sabrını koru bence canım benim biraz kafa dinleyin..

selam kızlarrr:)döndum tekrar aranıza yaa neler yasanmıs tanya saliha uzuleyın desemde olmıcak canlarımm hepınız hakkında hayırlısı insalla.bakınn ben izmire atandık nısanlımm yedığım lokmayı bıle haram etti bana istemıyodu burayı yaaneleryasadımm psıkolojımm bozuduu simdii düzeldii ama iş iten geçtii bende sinirlilik kaldı herseye bagırıp cagırıyorum anadıı hatasını yaptıklarıma ses cıkarmıyoo olan bıse oluyo yanıı herseyy düselicemm emınımmm Dua edinn dua ediyoz olmuyoo gıbı dusunceler gecımeyın aklınızdan setanınn işi bunlarr kıslarr Allah yar ve yardımcımız olssun insallahhh:))nişanlık donemı gercekten zorr yatammamm ya devam donemı yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…