2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

cnm çok üzüldüm okrken..erkeğin bu derece vurdumduymazı gerçekten hiç çekilmiyo..Allah erkeği güçlü yaratmış kadınını koruyup kollasın diye..şimdiki erkekler kadınlardan medet umuyo..kadının parasına göz dikmek nedir ya..bu altın meseleside gamsız ailelerden doğar hep..bizimde nişanımız ekim ayındaydı sözde! kurbandan sonraya ertelendi..26 yaşında oğullarına bi nişan bile yapamayan bir aile! paraları çıkışmamış..eve iki maaş giriyo kendi evler..elektrik su parasını benimki ödüyo annesinin eline her hafta para veriyo..ama kaynanamlar bayramda tatildeydi.her sabah çorba içmeye giderler günde 2 paket sigaraları var ama bize gelince para yok..şu düğün bi olsun bi çeyrek altın verirsem neslihan değilim..kafamı huzurla yastığa koyamıyorum ama bende taviz vermiyorum sende verme salihacım..kawga et demiyorum ama sessizde kalma..hayırlsı olsun hakkımızda inşallah

nişanlın nerdeki cnm

amerikada. saatler çok ters olduğu için telefonla bile konuşamıyoruz. ben uygunken o toplantıda şantiyede flan oluyo. o uygunken de ben provada atölyede falan oluyorum. ne zaman gelecek kesin değilmiş hala. zaten ayrı ülkelerdeyiz bi de amerikası var paşanın

kızlar dün yatak odamızı bakmaya gittik bunu beğendik tek farkı komidinlerinde dokunmatik abajurlarının olması tam olarak aynı resmi bulamadım nasıl sizcealmadık henüz ailelerimiznde fikrini almak istedik

ben tasarımcı nişanlım mimar ve içmimar anlarım dekorasyondan biraz model güzel canım. ama kullanışlı olmasına çok dikkat et sonra pşman olan çok oluyor. odaya da uygun olmalı. her model her odada hoş durmuyor. beyazmı olacak odan

evet cnm ama benim beğendiğim çok daha modern tam olarak aynı resmi bulamadım let ışıklı falan çok hoş:)fiyat çok iyi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…