2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Allah rahmet eylesin canim =(

aminnnnnnnnnnnnnnn

allah rahmet eylesin çok üzüldüm

nişanlınla konuş bunları canım o zaman. ama çok zor bir dönemde ve daha da zor günleri olacak emin ol. bizim annelerimiz öleli üç yıl oldu ve biz daha toparlanamadık. bi de öncesinde yıllarca yaşadıklarımız var. yani o yüzden onun her sıkıntısında yanında olman gerekecek ve çoğu şey senden beklenecek o kendini toprlayana kadar. o ruh haliyle seni kırma ihtimali yüksek olacak çünkü. karşılıklı oturun konuşun canım daha fazla beklemeden

yok canım yazdıklarım yanlış anlaşılmasın sakın,inan maddiyatta gözü olan birisi değilim, benim huzurlu bir yuvam olsun başka birşey istemiyorum,zaten nişanlımın her kararında arkasındayım..benim bu hastalık olmadan önce nişanlımla sorunlarım vardı ve bunların evlenince sorun yaratıp yaratmayacağını,düzelip düzelmeyeceğini ölçüp tartıyordum..şimdi bu düşüncelerim netleşmeden bu evlilik olabilir tek kokum bu apar topar olma korkusu bu canlarım inanın şu durumda düşüneceğim en son şey mükemmellik,maddiyat, günlerdir ağlıyorum kayınpederimi babam gibi çok sevdim, şimdi gözümüzün önünde eriyip gidiyor..

tamam canim o zaman ben özür dilerim cünkü ben yanlis anlamisim eskiden yasadiklarini bilmiyorum cünkü..
o zaman tabi ki biraz daha zor olacak senin icin karar vermek..
ama bu durumuda belki nisanlina konusarak hall edebilirsin ?
yani korkularini endiselerini onunla paylasarak?

prenses canim gözün aydiiin kavusuyorsun yarineee ne kadar heyecanlisindir sen simdi =)))

34 gün sonra ayni heyecani bende yasiycam insaAllah =))

havaalanina gelecegi ani bile hayal eder oldum =)

sagol bebeiiiim sorma icim kipir kipirrrr bugün tezkeremizi aldikkkk

canim benim Allahtan acil sifalar diliyorum kayinbaban icin....umarim hersey yoluna girer umutsuzluga kapilmamak gerekir....benim sahsi fikrim nisnalinin yaninda ol ve hayallerini bir müddet askiya al söyleki oda bir baba cocugunun mürüvetini evini görmek ister ne kadar oluyorsa artik bence bunu göz önünde bulundur en az senin kadar belkide daha fazla hayali vardir bir babanin....biz gecen yil sevgilimin annesini kaybettik kanserden simdi icim cok buruk ozamanlar bir kac adim atilsaydi oda görseydi diyorsun sonradan inan bu daha büyük telafisi olmayan bir pismanlik hakkinda hayirlisini diliyorum Rabbimden umarim hersey gönlünce olur güzelim

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar günaydiiiiiin askim tezkereyi aldi bugün aksama insallah istanbula ucacakkkk cok sükür darisi tüm asker yolu bekleyenlere insallahhh

bende sali günü ucucam kollarina sevgilimin Allah nasip ederse icim kipir kipir pek giremiyorum nete yerimde duramadigim icin:18::18::18::18:

Canım gözün aydın tez zamanda saglıcakla ben ve tüm asker bekleyenlerde inş teskereye kavuşur..

Canım süperrrrrrrrrrrrrrrrr bence . Tiffanny mobilyadada vardı buna benzer model daha hesaplıydı sanırım.

RABBİM tez zamanda kayınpederinizi ve tm hastalarımızı saglıgına kavustrsun inşallah... Hayat da ne yazık ki beklenmedik olgular çıkabılıyor kendini çok fazla yıpratma herşey çok güzel olucak de başka çercevelerden bakmaya çalış cnm zor da olsa yapmaya çalış.

kizlar ben bu eylul ayini hic sevmedim bee hep bi mutsuzluk sikinti atismalar dertler tasalar (( cabuk gecse barii ekime girsek

kizlar ben bu eylul ayini hic sevmedim bee hep bi mutsuzluk sikinti atismalar dertler tasalar (( cabuk gecse barii ekime girsek

Eylül bitiyor pek bişe kalmadı pofffffffffffffff ekimede girsek hemen bitse Askerime kavuşmaya son 1 ay kaldı desem ne iyi olurrrrrrrrrrrrr geç zman geçççççççççç çok özledim

yasemin aynı sende benim gibi. bizde düşerse 2012 gelini olucam. düşmezse 2013. hayırlısı olsun diyoruz artık. ama düşsünn askerlik

ayyy cok heyecanliiii =)))

benim iki günüm kalsa bende yerimde duramadigim icin nete giremezdim =))

gözünaydın canım

kızlar akşam akşam moralim bozuldu nişanlımla konuştuk telefonda biraz önce. bilmeyenler için söyleyeyim nişanlım amerikada bir aydır ve saat farkından işten güçten dolayı telefonda bile konuşamıyoruz doğru düzgün bir aydır. ne zaman geleceksin diye sordum konuşurken. aynen kurduğu cümle şu: belli bir tarih söyleyemem yavrucum, kesin hiç bir şey yok şu an yani ne desem yalan olur. kesinleşince söylerim tamammı bebeğim?... offfff ya offff:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…