- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.421
kızlar akşam akşam moralim bozuldunişanlımla konuştuk telefonda biraz önce. bilmeyenler için söyleyeyim nişanlım amerikada bir aydır ve saat farkından işten güçten dolayı telefonda bile konuşamıyoruz doğru düzgün bir aydır. ne zaman geleceksin diye sordum konuşurken. aynen kurduğu cümle şu: belli bir tarih söyleyemem yavrucum, kesin hiç bir şey yok şu an yani ne desem yalan olur. kesinleşince söylerim tamammı bebeğim?... offfff ya offff:84:
Üzülme cnm inş bir an önce belli olur tarih sıkma canını
yasemin aynı sende benim gibi. bizde düşerse 2012 gelini olucam. düşmezse 2013. hayırlısı olsun diyoruz artık. ama düşsünn askerlik
1 ay daha sabır o zaman cnm bak ben 12 ay'ı geçgin sabır sabır diyorum kendime nişanlım askerdeyok yaaa olmaz. o böyle dediyse bir ay falan daha yok kesin. bi de öyle tatlı tatlı söylüyoki bişey de diyemiyorum
kizlar merhaba nasilsiniz ben hala pek iyi degilim nisanlimla durumlar ayni. annem konustu kendisiyle ama benimle hala anormal konusmaya devam etti...babasi aradi ve kendisinin ona bagirdigini söyledi neler oldugunu sordu...bende dedim sizin de yanlislariniz var benim hic bi konuda fikrim sorulmadi saygisiz davranmak istemem ama madem soruyorsunuz egri oturup dogru konusalim dedim...bayramda da annemin ameliyatinda da aramadiniz bizi haliyle istenmeyen gelin gibi hissediyorum dedim...adam altin konusunu acti, bayramda bana almadigi küpeyi söyledi...icime dert oldu ahirette borcum olsun dedi...bende dedim madem konular aciliyor konusmak icin dedim siz erkek tarafisiniz siz oglunuza gelininize ne kadar deger verirseniz o kadar eliniz acilir dedim...ben sizden altin da istemedim hediye de istemedim..siz israrla bayram hediyesi almak istediniz ne istedigimi sorunca küpe istedim ama bana imitasyon layik gördünüz bende kendimi degersiz hissediyorum dedim falan filan...sonrada tabi nisanlim bu srada disarda haberi yok bunlardan...mesaj atmis bana gezdigimiz yerleri dolaniyorum seni cok özlüyorum falan diye...kontörüm yok geri dönmedim...
bu arada rüyamda vefat eden arkadasimi gördüm...cok kötü oldum ya of
Meraba arkadaşlar, uzun zamandır bu sayfaya bakamıyordum üzülmemek için, yazamadım...
Çok olaylar oldu, kısacasını anlatmam gerekirse tam nişanlım çok iyi bir işe girdi diyip sevinirken, babasının rahatsızlığı ortaya çıktı.Yaklaşık 2 aydır, tetkikleri devam ediyordu, cuma günü heyet raporuyla beraber tüm umutlar tükendi.Karciğerde bulunan 2 büyük kitle,ve enzimlerin düşmemesi sebebiyle, ne herhangi bir müdahale ne de nakil işlemi gerçekleştirilemecek. Bundan sonraki zamanını çok güzel geçirsin dedi doktor...umutları %1 e düştü...Halbuki yıllar önce nişanlımın annesi meme kanseri geçirip kurtarmıştı, artık emekliliklerinin tadını çıkaracaklardı..nişanlım ve ailesi perişan durumdalar, sadece beklemeyip alternatif tıpa yönelmeye karar verdiler..bir umuttur belki işte deneyecekler.İşte o zaman hayattaki en önemli mutluluğun sağlık olduğunu anlıyorsunuz..ama bu esnada elde avuçta ne varsa herşeyi bunun için harcadılar..nişanlımda yardım ediyor ama bilen bilir sağlık harcamalarına oldukça fazla gidiyor..
biraz kendimden bahsedecek olursam eğer, hani dört dörtlük bir nişanlılık zamanı geçiremedim, bu hastalık olmadan önce içimde hayalkırıklığı, geleceğe karşı umutsuzluk oluşmuştu,yapılan bazı şeyler artık içimden taşmaya başlamıştı ve nişanlımla bundan dolayı tartışır olmuştuk ve düğünün nisanda olmasının ikimiz içinde hayırlı olacağını ve bu esnada iyice ölçüp tartmaya karar vermiştim ki, bu durum ortaya çıktı..şimdi nişanlım düğünü hemen yapabiliriz diyor,tamam haklı bende olsam allah korusun benimde babamın başına böyle birşey gelmiş olsaydı bende isterdim babamın görmesini..ama o kadar mutsuz hissediyorumki şuan kendimi, çünkü kaç sene bekledim, hayallerim vardı (öyle büyük şeyler değil) ama apar topar böyle olabilecek olması üzüyor beni çünkü ellerinde avuçlarında ne varsa harcadılar, ne kadar ne yapacaklar umutsuzum çünkü nişanlımda maaşını onlara veriyor..ne bileyim işte hüzünlü olacak herşey, apar topar, üstüne üstlük kafamda soru işaretleri varken olacak herşey...benim annemde evlenirken 30 sene önce hala der öyle içimde ukteler kaldıki bak hala unutamıyorum, kızım iyi düşün taşın diyor ama böyle bir durumda arkamı dönüpte gidemem-gitmek istemiyorum ama alelacele birşeylerinde olmasını istemiyorum-arkadaşlar..işte durum bu her sabah mutsuz uyanıyorum, çevreme karşı çok sinirliyim sanki onlar yapmış gibi,kötüyüm anlayacağınız,sizinle paylaşmak istedim. O yüzden siz siz olun küçük şeyleri kafanıza dert etmeyin,hayatta ne zaman başınıza ne gelecek bilemiyorsunuz...
canim benim Allahtan acil sifalar diliyorum kayinbaban icin....umarim hersey yoluna girer umutsuzluga kapilmamak gerekir....benim sahsi fikrim nisnalinin yaninda ol ve hayallerini bir müddet askiya al söyleki oda bir baba cocugunun mürüvetini evini görmek ister ne kadar oluyorsa artik bence bunu göz önünde bulundur en az senin kadar belkide daha fazla hayali vardir bir babanin....biz gecen yil sevgilimin annesini kaybettik kanserden simdi icim cok buruk ozamanlar bir kac adim atilsaydi oda görseydi diyorsun sonradan inan bu daha büyük telafisi olmayan bir pismanlikhakkinda hayirlisini diliyorum Rabbimden umarim hersey gönlünce olur güzelim
tamam canim o zaman ben özür dilerim cünkü ben yanlis anlamisim eskiden yasadiklarini bilmiyorum cünkü..
o zaman tabi ki biraz daha zor olacak senin icin karar vermek..
ama bu durumuda belki nisanlina konusarak hall edebilirsin ?
yani korkularini endiselerini onunla paylasarak?
çok teşekkür ederim canım, bu akşam çok yakın arkadaşımın, dostumun kına gecesi vardı inan zor durabildim, çaktırmamak için üç maymunu oynadım onları üzmemek için,çünkü dokunsan ağlayacak durumdayım devamlıRABBİM tez zamanda kayınpederinizi ve tm hastalarımızı saglıgına kavustrsun inşallah... Hayat da ne yazık ki beklenmedik olgular çıkabılıyor kendini çok fazla yıpratma herşey çok güzel olucak de başka çercevelerden bakmaya çalış cnm zor da olsa yapmaya çalış.
cnm benim cok gecmis olsun cok uzuldum allah YARDIMCINIZ OLSUN ACIL SIFALAR VERSIN .. hakkinda herseyin hayirlisi olsun zor bir durum...
çok üzüldüm allah rahmet eylesin, bende keşke dememek için nişanlımın her kararının arkasındayım zaten, tek isteğim ona her koşulda destek olabilmek...ama devamlı kendimi mutsuz hissediyorum, ne bir heves ne bir heyecan var öyle işte..canım benim Allah inşallah kayınpederine acil şifa verir ve iyileşir benim tavsiyem sakın sakın nişanlını yalnız bırakma sonra çok pişman olursun ömür boyu vicdan azabı çekersin tamam sende kayınpederine üzülürsün ama onun babası gözünün önünde erimesi öyle feci bi durumki bide sen ona surt çevirme kimsenin nişanlılığı dört dörtlük değil ama hiçbirimizde pat diye nişanlanmadık herhalde sevgiliydik tattık ölçtük birlikte karar verdik bazı sorunlara göğüs germemeiz bazı basit anlaşmazlıkları ciddiye almamız gerekiyo.bende 3 yıl önce babamı kanserden kaybettim o ilk hastalığı duyduğumuz an hasta halleri ağrıları hiç aklımdan çıkmıyo dünyadaki en zorşey herhalde biz ozamanlar 4 5yıllık sevgiliydik ben okuduğumdan nişan falan yoktu daha ama nişanlım ozamanlarda hep yanımdaydı hep destekti bu yaz niişanlandık hep içimde bi burukluk babamda görseydi yanımda olsaydı diye düğndede aynısı olcak hep bi eksiklik çok kötü bi durum neolur sende nişanlını yalmız bırakkma hayallerinde tamam önemli ama diğeri bi can ya
prenses sevgili canımm hayırlı olsun hadi gözünaydın çok sevindimmm
ay bir arkadaş yatak odası fotosu paylaşmış bayıldım ama çok pahalı ben şahsen bir yatak odasına o kadar para veremem....
nişanlımla iki gün harika vakit geçirdikk ama bugün gitti aramızda yine 350 km var
elartın mı acaba ? Ben de çok çok aşırı bi fiyatsa vermem valla ama tabi çok beğenirsem o başka:) Oh ne güzel 2 gun sevdiceğinleydın doya doya.Bi de ben askerime kavuşssam da sarılsam doyasıya
valla elartın mı bilmiyırum canım ama 4.5- 5 milyar bir yatak odası beni çok çok aşar çok beğensem de...Valla zaman o kadar hızlı geçti ki anlamadım pek bir şey ama çok mutluydumben de asker yolu bekledim bu sene canım dönünce de hemen söz yapmıştık istemeye gelmişlerdi.inan geldikten sonra askerliği kafadan çıkarıyorsun sanki hiç gitmemiş gibi,sanki o zorlu günleri hiç yaşamamış gibi hissediyorsun.Sağ salim gelir inş tüm askerlerimiz...
Pardon cnm ben yatak örtüsü zannetdim . Yatak odaları zaten ortalama 4 bucuk mılyara cıkıyor cnm ya ama ben 5 mılyar ve 5 mılyardan ötesi bi fiyata almam. Uzun dönemmi yaptı sözlün askerliğini?bizimki uzun dönem 80 gün sonra kavuşcaz ALLAHIN izntle tüm askerlerimize saglıckla kavusalm cnm....
Diyarbakır'da kısa dönem yapmıştı canım nişanlım askerliğini.Ama beklemek belki de askerlik yapmak kadar zorr bunu bilirim bunu söylerim.Benim bütün beyaz eşyalarım mobilyalarım ve ev için gerekli yer kaplayan bir sürü şey uyku seti vs...3 gün içinde alınacak,en iyisi koca bir çuval dolusu para alıcan saçıcan mağazalarauyku setlerinde gözüm kalıyor ama her yerde aynı nasıl olsa diye almıyorum,götürmek kolay olmucak yeterince tabak çanak vs.. var zaten, yaşadığım yerde otursak çok kolay olurdu her şey ne güzel...
Genelde kısa dönemler batıda ama şans tabı cnm cidden çok zor 12 ayı gectı nişanlımı askere göndereli çok özledim valla temmuzda yanımdaydı izin btdi tabi. Olsun cnm sende 3 gun ıcınde alırsn en beğendiklerini artık yada önceden karar verirsin zamanı gelınce gıdıp alırsın bu arada az önce gunluge yazdın gözüm takıldı şu balayı otelinibizde arıyoruz da cnm nereye gidicemize karar veremedik.ALLAHIN izniyle askerden gelsin nişanlım erken rezervasyon falan yaptırırız belkı cok daha hesaplı olur dugune yakın bı zamanda.
valla askerlik işi tamamen şans canım diyarbakıra gitti ama havacı olduğu için rahat bir askerlik geçirdi nişanlım çok şükür...evet balayı otelini görünce nasıl hoşuma giti vallabanyonun önündeki paspasa kadar çiçeklerle süslemişler kalpler vs... şimdiden odamız belli oldı ama biz malese fdüğünden sonra hemen balayına gidemicez sadece ilk gecemizi otelde geçiricez ertesi gün yola çıkıcaz balayı için...balayına da nerede gitsek bir türlü karar veremiyorum uygun fiyatlara yurt dışı gezileri oluyor onu düşünüyoruz ya bakalım artıkk
günaydın 2012 gelinleri
şu günlerde çok stresliyim akşam kayınvalidmle konuştum nişan için 25 kişi belkide daha fazla gelmek istiyorlar bizde evde yapıcaz bi cafe gibi biyer tutun çok pahalı olmayan dedi ama her halukarda bizi zora sokucak malum nişan içinde bile dünya harcama oluyor ..
birde nişanlanmış arkadaşlar size bişey sorucam anneme sordum bilmiyorum dedi
onlar tarafından akrabalar hediyelik bilezik takıcaklarmış bana ben bu bilezikleri aileme vermicem bende durduktan sonra onlara mı iade edicem siz nasıl yaptnız
birde nişanda biz bi tek nişan yüzüğü alcaz erkeğe başkada bişey takılmıcak bizden düğündede saat alıncak o takılcak doğrumudur sizler nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?