- Konu Sahibi rashabahar
-
- #4.441
valla elartın mı bilmiyırum canım ama 4.5- 5 milyar bir yatak odası beni çok çok aşar çok beğensem de...Valla zaman o kadar hızlı geçti ki anlamadım pek bir şey ama çok mutluydumben de asker yolu bekledim bu sene canım dönünce de hemen söz yapmıştık istemeye gelmişlerdi.inan geldikten sonra askerliği kafadan çıkarıyorsun sanki hiç gitmemiş gibi,sanki o zorlu günleri hiç yaşamamış gibi hissediyorsun.Sağ salim gelir inş tüm askerlerimiz...
SELAM KIZLAR BEN 10 EYLÜL 2011 DE NİŞANLANDIM EKİM 2012 VEYA KASIM 2012 BİZİM AYIMIZ OLUCAK ÖNÜMÜZDE KOCA BİR SENE VAR OCAK AYINDAN SONRA BEYAZ EŞYALARI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUZ. ZATEN KIZA AİT OLAN TÜM ÇEYİZLERİM HAZIR SADECE ŞUAN GÜN SAYMAKLA MEŞGULÜM UMARIM ZAMAN SU GİBİ AKAR GEÇER
BİZDE MURADIMIZA ERMİŞ OLURUZ.
Stres Yapma Herşey Güzel Olur İnş. şimdi biz Nişanda yüzük ve saat taktık bide takılan tüm altınlar sende kalıcak bilezikleri küçük altınları vs bunları sen alıcaksın çünkü nişan kıza aittir.
hosgeldin tatlım aramıza insallah istediğin hersey olur.
lavantacımm nişanta takılan seyler sana kalır canımm:))kıs tarafınındır çünküm nişan :))
ayy cnm ya anlamadım hiç bişey akşam anneme sordum bilmiyorum dedi ...bende sevgilime öyle dedim benim ailem alıpta harcamaz dedim hediyelik bilezikleri bende durur snr size veririm dedim =D
ya kıslar acayip bi hal içindeyim sormayı kendimi çok kötü hissediyorum ya istemeye gelcekler annesi filanda geldi annemin haberi var ben çocugu görmeden gtelsinler diyemem diyo babamda bilmyo nolck blmyorum ya dua edin bana:2::2::2::2::2:
ee tanışssın ozaman annenle canımmm dısarıdaa bıyerdene olcak kkii hakkıında hayırlısı tatlımm
tatlım sonrası falan yokk onlar senın olur onu istedıgın gıbıı kullanırsın sonra sana kımse taktıklarımız gerı ver dıyemez hakkıda yokk zatenn bizdede aile içinde oldu bbenım aılemde bişey takılmadı sadece yusuklerımız falan bızde düğünde taıklır genelde ama onlars et falan takmıslardı oda benım olur sen öle hemen nişanlına geri veririmfalan deme nişan kız tarafına ait oldugundan sana takılan senındır canımm
cilt bence annen ile çocuğu cafe gibi bi yerde buluştırabilirsin şimdi tek çocuğu eve davet etsen nasıl olur ki
benimkini biliyordu annem ,ama ben bizim aileyle teyzemlerde tanıştırdım sevgilimi çünkü babam tek tanışmak istemiyordu annemde istiyordu babamdan gizlice tanıştıkdık halada haberi yok
birde ne saman altından su yürüttük annemle bilseniz şaşarsınız valla herkesten bişeyler gizlidirbazen ajan gibi hissediyorum kendimi kıvıra kıvıra bi hal olduk
cilt bence annen ile çocuğu cafe gibi bi yerde buluştırabilirsin şimdi tek çocuğu eve davet etsen nasıl olur ki
benimkini biliyordu annem ,ama ben bizim aileyle teyzemlerde tanıştırdım sevgilimi çünkü babam tek tanışmak istemiyordu annemde istiyordu babamdan gizlice tanıştıkdık halada haberi yok
birde ne saman altından su yürüttük annemle bilseniz şaşarsınız valla herkesten bişeyler gizlidirbazen ajan gibi hissediyorum kendimi kıvıra kıvıra bi hal olduk
cnm benim bana yapılacak söz bileciği bileizk yüzük set falan onlardan bahsetmiyorum onlar benim tamam..
ama erkek tarafından amcaları dayıları bilezik takarlarsa onlar kimin onlarda benim mi olucak oleyyyy =D
birde düğündede bizim burda kına gecesi olcak ama ben gelinlik giyicem bizim taraf hep bana takıcak bende onları aileme vericem boçları ödesinler birde erkek tarafı takarsa bizim düğünde onlarıda erkek tarafına iade etcem öyle düşündm hep erkek tarafının altınları gene onlara kız tarafının ki kız ailesine gitsin bana takılan bende kalsın setim bileziğim gibi bunları konuşmadık ailemle annem bilmiyorum dedi akşam..herkes bi depresyonda nasıl çıkcaz işin içinden diye
hosgeldin tatlım aramıza insallah istediğin hersey olur.
lavantacımm nişanta takılan seyler sana kalır canımm:))kıs tarafınındır çünküm nişan :))
düğünde ne takıcaksınız canım damada
birde kız ailesi başka hani bi çeyrek falan taktımı hem kıza hem erkeğe
bide onların tarafı nişanda bilezik takarlarsa ben onlara geri iade etmeyi düşünüyordum bende mi kalıcak ..damadın ailesinin taktıklarından bahsetmiyorum amcası dayısı falan filan bana bilezik takarlarsa bende mi kalcak ben geri vercektim sadece bana ne takıldıysa kendime bırakcaktım ..hatta öyle söyledim bile sevgilime ...çünkü bizim nişanda öyle takı olayı pek olmaz bana düğünde bile bilezik takılmaz bizim taraftan kimseye biz bilezik yapmadık kimsede bize yapmaz..
Kına gecesindeki annenneler düğündekiler erkek tarafına size ne kalıyor canım szi hiç borç yapmadanmı evleniyorsunuz. Düğünde takılan altının mantığı yeni evli çifte yardım etmektir. Nişanda takılan sana kalır ama ben senin yerinde olsam diğerlerini kendi evim için harcarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?