2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kizlar ben kücük ev aletlerini tamamini buradan aldim diyebilirim.
Bir sarjli el süpürgemle tost makinemi TRden arzum markasi aldim.
Arzum alanlar var mi aramizda?
Tefalinde dügünden sonra tek kasik yagli olan fritözünü almayi düsünüyoruz taksitle.

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...-icin-soru-katalogu-sorayim.html#post22401216

Bu konuya bakip bi kac soru tavsiyesinde bulunursaniz ayrica cok sevinirim kizlar.

smartsilver mutfak seti 127 tl (mixer,rondo,blender)
tefal express metalik ketıl 119 tl
aquaspeed 5330 ütü 165 tl
ultracompact tos makinası 85 tl
takip ettiğin zaman tefalde indirimler oluyor çelik tencere setimide öyle almıştım çok oldu ama yanında clipso düdüklü hediye etmişlerdi

traş makinsı, düzleştirici ve kurutma makinası vardı mağzada ama tefal marka değildi canım yanılmıyorsam braun'du
fiyat yok aklımda malsef bunlarla ilgili canım

teşekkür ederim canım ne hayallerle aldım inan...

susesi resort hotel canım :)
balayı paketide oldukça güzel
sizde bakmaya başlayın ki insan zor karar veriyor gerçekten cnm ya

Son düzenleme:

Buhar kazanli ütü mü aldin sen?
Bende tost makinesini 80TLye aldim arzumdan.
Ama tefalin kalitesi daha farklidir sanirim.

tatlım tefalin indirimlerini,satış fiyatlarını nerden takip edebilirim ?

Pegasustan arama yaptim.
Izmir Hotelleri diye.
Deniz Kenari istiyoruz biz.
Ama bu oteller nerde bilmiyorum

Tanidginiz var mi icinde acaba?

Karaca Hotel

Blanca Hotel

Hotel Ismira

Kaya Prestige

Palm City Hotel

Kizlar fikir verebilirseniz sevinirim:

Gelinbuketlerim yapay ve canlidan kina gecesi icin alabileceklerimi düsündüm.

Bu örtü ve eldivenlerin fiyati 20TL. Benim hosuma gitti. Siz ne dersiniz? 20TL deger mi cok mu fazla cok mu az?

Eki Görüntüle 317243

Kina mumlarinda 3 cesit var. Ne kadar lazim olur? Ne kadar almak lazim sizce?

Birincisi lilamin aldiklarina benziyor. Tanesi 3,5TL

Ikinci ve ücüncü modeller 1,5TL fiyatinda.

Hangisi daha iyi olur sizce?

Eki Görüntüle 317239 Eki Görüntüle 317240 Eki Görüntüle 317241

Dagitmak icin kinalar. Iki cesit begendim.

Ilki söyle bir kutu üzerinde evleniyoruz yaziyor 50 adet 15TL.

Ikincisi süslü kutular tanesi 1,5TL.

Eki Görüntüle 317237 Eki Görüntüle 317238

Ve son olarak bu kusagi 10TL ye yapiyormus. Nasil sizce, ne dersiniz?

Eki Görüntüle 317236

Özellikle TRde yasayanlar fiyat konusunda bana daha cok yardim edebileceklerini umuyorum.

Tesekkürler.

hosgeldin canim benim insallaah Allahin izniyle hepimiz telli duvakli gelin oluruzz, nedense bugünlerde ümidi kaybetmis durumdayim biraz bunalimdayim artik kavusalim derken git gide uzuyor dügün gecikiyor ne yapicaz nasil olacak bilemiorum

Pegasustan arama yaptim.
Izmir Hotelleri diye.
Deniz Kenari istiyoruz biz.
Ama bu oteller nerde bilmiyorum

Tanidginiz var mi icinde acaba?

Karaca Hotel

Blanca Hotel

Hotel Ismira

Kaya Prestige

Palm City Hotel

kiz Allah iyiligini vermesin ben seyahat acentasindayimmmm yaa ben senin icin fiyatlarina bakarimmm yarinnnn bebeim calisincaa

Bu Kadehleri 25TL den yapiyor.

Gelin masasina koyulabilir.

Daha sonra da vitirinime yada gümüslügüme koyabilirim.

Ne dersiniz?

Eki Görüntüle 317287

ben cok begendim tatlim ya hos emek var ve uygun bencedeeeee

Seni bana Allah gönderdi sanirim :) gercekten inanmiyorum :)

1. Bi kac gündür bende ayni seyi düsünüyorum.
Hatta dün cok kötü bir gündü benim icin.
Agladim sizladim.
Zor dönemden geciyoruz.
Ama atlaticaz insaAllah.

2. Seyahat acentasi mii :)
Bilgi verebilirmisin bize gercekten?
Ama ben yanlis bir arastirma yapmisim.
Merkeze bakmisim.
Izmir sahil kenari istiyoruz biz :)
Hatta istersen özelden detayli bilgi de verebilirim sana :))

3. Tesekkür ederim begenmene sevindim.
Arastirma icerisindeyim.
Bakalim hangilerini alicam :)

4. Hosbuldum cok tesekkür ederim

yolcucummm

mumlardan 1. ve 2. si güzel ama orta halli bir şey olsun bence 2yi tercih edebilirsin

kadehlerde soldanki ikili çok hoş iki tane al gelin masasına koyarsın sonra hatıra saklarsın

kuşakta daha güzellerini bulabilirsin canım

kutularda 2.sini beğendim maliyeti fazla olacak desen 1 de çok güzelmiş

eldiven ve örtü uygun gibi sanki fiyat hiç bilmiyorum ki

Gecekusum sagol canim.
Diger konuda da aynisini paylastim.
Bubaburun daha degisik mumlari varmis.
12tanesini cok uyguna almsiti.
O yüzden simdi bende kararsizim.
Hem kac tane almem gerekir onu da bilmiyorum :S
Kadehlerden benimde soldaki hosuma gitti.
Ben vitirini süslemek icin mesela kristal takimi almadim.
Daha sonra hatira olarak vitrine koyabilirim diye düsündüm.
Yorumun icin tesekkür ederiim.
Birde tepsi ve sele bakmam lazim.
Gelinbuketlerim de kiler bana cok pahali geldi :S 70TL yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam. :26:

slm tatlimmmm... mumlardan birinci olanini beyendimmm sus kutulardan birinci olanini beyendimm... kina ortusu ve eldiveni olarak daha guzel seyler bulabilirsin eldiven yerine daha farkli seylerde var.. kirmizi kurdaleye gelince.. ben takmicam kirmizi kurdale hic sevmiyorum taksam bile arabanin icinde aninda cikartirim sakin olaa dugun sonuna kadar takmayi dusunme :) gelinligi bozuyo valla :)

selam tatlim ... susesini bende dusunuyorum . ozellikle teraslari havuzlu olanlar var:) olursa onlardan olsun istiyorum fiyat olarak nasil ??

canim benim birincisi sen nerede yasiyorsun ikicinsi yolla bakem özelden bana bilgilerini sabah caliscammm

kizlar girmiyorum giremiyorum paylasacak hic birseyim yok ceyiz bile almiyorum artik hep bi nisanlanalim nisanlanalim derken nisanlandik hersey slowmotion olarak ilerliyor gibi geliyor eskiden 2011 diyorduk 2012 dedik dügün icin simdi ise 2013 ihtimali var ki sadece bir ihtimal :50...sevgilimede yansitiyorum bu gerginligimi sinirimi ondan cikariyorum onunda bir sucu yok oda istiyor bir an önce o evden kurtulup benimle yasamayi ama cok karmasik bir durum icerisindeyim ben dügün dernek hayali kurarken icimden bir ses istedigin gelinlik bile olmayack diyorum....yanlis anlasilmasin ben öyle seylere önem veren birisi degilim...nisanim gayet sade oldu güzel oldu annem babam sagolsun...taki dersek mesela sevgilimin taktigi normal bir kolye küpeleriyle birlikte ve alyanslarimiz okadar ve hic ama hic sorun etmedim Allah kalbimi biliyor benim üzüldügüm konular herkes gibidüzgün evrelerden gecemedim...sevgilimin babasi asiri utangac 5 aylik bir hanimi var patavatsizin teki ablasi abisi derseniz cok alakasiz...tanismaya benim sevgilim tek geldi acikladi aileme durumu onlar hosgörüyle karsiladi tabi sonra babasini aldi geldi isteme olaacak güya diye ben istenmedim bile klasik Allahin emri diye bi isteme olayi kahve dagitma olayi kesinlikle olmadi hani anlatmaya calistigim maddi esyalarda hic gözüm yok ama gelinlik dügün bambaska birsey ve benim sevgilim herseyi tek basina yapmak zorunda kac kez söyledim biliyorum ama hani daha nisanda yanasmayan insanlar dügünde ne yapacak bilemiyorum ve nisanlim daha is bulamadi askerden geldi 3 ay oldu bulamadi ev alinmadigi sürece krediyle tabiiki ama dügün tarihi yok suanki düsüncelerim sadece nikah olacagini bile düsünüyor bakalim insallah Rabbim herkese gönlünde yatan hayati nasip eder diyorum iyi geceler diliyorum bebekler kk ya girmedigim nedenleri anlatmak istedim buraya girdikce kendimide kociside daha cok hirpaliyorum onada yazik banada hepiniizi cok seviyorum

kendini ve nişanlını sizden kaynaklı olmayan olumsuzluklardan dolayı hırpalama lütfen. Hiç bir şeyin acelesi yok yarın ne olacağı gerçekten belli olmuyor hayırlısı neyse öyle olsun sen canını sıkma içini ferah tut. En kısa zamanda nişanlın umarım iş bulur ve düzene girer hayatınız. düğün, gelinlik, takı gerçekten teferruat sadece, onlarsız da mutlu olabileceiğini kendin de çok iyi biliyorsundur. Manevi değere gelince nişanlın versin bu değeri sana yeter. Onun dışındaki hiç kimse canını sıkmasın.
Gerekiyorsa nikah yaparsınız sonunda sizin mutluluğunuz birlikteliğiniz var sonuçta. sen hep olumlu düşün karamsarlığa kapılma yeter ki.

Çok güzelmiş gerçekten Susesi resort eminim çok güzel bir balayı geçireceksiniz. :))

Biraz baktım bende önceden arkadaşlarımda çok tavsiye ettikleri için cornelia diamond düşünüyorum ama susesini de listeme ekledim :)))))

selam kızlar nasılsınız.
yolcum tatlım bence fiyatlar uygun.
ama gelin kuşağını,kına çemberini eldivenini falan senin alman gerekmiyo kaynana halletcek onları.
sen sadece ekstraları hallet genç kızlara vereceğin taçları,mumları falan.
kadehlerde çok hoş ilerde hatıra olarak koyarsın vitrinine.fiyatlarda uygun.

prenssevgili canım benim üzüldüm hakkında herşeyin hayırlısı oluruna bırak allah hiç ummadıugınız anda bi kapı açar ve işlerin hızına sen bile şaşırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…