- Konu Sahibi rashabahar
-
- #6.981
smartsilver mutfak seti 127 tl (mixer,rondo,blender)güle güle kullan canım aldıklarını.
herkes hissediyo bunları sıkma canını acaba bi aksilik olcak mı bişey eksik kalcak mı panik yapıyoruz yani
bişey sorabilir miyimm
tefalde küçük ev aletlerini fiyatı nedir.
bana hediye gelecekler hariç eksiklerimi yazim bana ortalama bişey söyleyebilir misin rica etsem tatlım.
-ketıl (metalik)
-ütü
-tost makinası
-saç kurutma
-düzleştirici
-traş makinası
son üçü tefalde var mı yok mu bilmiyorum da yardımcı olursan sevinirim
güle güle kullan hepsini :))))))))
balayı olayını halletmeniz çok iyi olmuş yaa şimdiden ayarlamak gerçekten çok mantıklı ben de Ocak ayı sonuna kadar bu konuya karar vermeyi düşünüyorum. Nereyi ayarladınız bu arada??
smartsilver mutfak seti 127 tl (mixer,rondo,blender)
tefal express metalik ketıl 119 tl
aquaspeed 5330 ütü 165 tl
ultracompact tos makinası 85 tl
takip ettiğin zaman tefalde indirimler oluyor çelik tencere setimide öyle almıştım çok oldu ama yanında clipso düdüklü hediye etmişlerdi
traş makinsı, düzleştirici ve kurutma makinası vardı mağzada ama tefal marka değildi canım yanılmıyorsam braun'du
fiyat yok aklımda malsef bunlarla ilgili canım
smartsilver mutfak seti 127 tl (mixer,rondo,blender)
tefal express metalik ketıl 119 tl
aquaspeed 5330 ütü 165 tl
ultracompact tos makinası 85 tl
takip ettiğin zaman tefalde indirimler oluyor çelik tencere setimide öyle almıştım çok oldu ama yanında clipso düdüklü hediye etmişlerdi
traş makinsı, düzleştirici ve kurutma makinası vardı mağzada ama tefal marka değildi canım yanılmıyorsam braun'du
fiyat yok aklımda malsef bunlarla ilgili canım
Sizin de hayırlı olsun tatlım! Bende Susurluk'tanım canım ama aslen Bursa'lıyım :) Düğün tarihimiz de 07.07.2012 :) Sizin belli mi tatlım ? :))
Merhaba
Diger 2012 GeLinLeri topicindenim bende.
Buraya da yazayim dedim.
Kader arkadaslarim 2012 senesi insaAllah tüm gelinlerimiz icin hayirli olur.
Bir arakadas nisanlim herseyi kendisi yapiyor diye yazinca yazmak istedim bende.
Benim nisanlimda bir cok seyi kendisi üstlendi.
Bu dönemler gercekten cok zor.
Allahin izniyle hayirlisiyla atlatiriz ve 2012 senesinde mutlu huzurlu yuvalarimizdan bu foruma 'biz basardik' diye güzel haberler veririz.
Pegasustan arama yaptim.
Izmir Hotelleri diye.
Deniz Kenari istiyoruz biz.
Ama bu oteller nerde bilmiyorum
Tanidginiz var mi icinde acaba?
Karaca Hotel
Blanca Hotel
Hotel Ismira
Kaya Prestige
Palm City Hotel
Kizlar fikir verebilirseniz sevinirim:
Gelinbuketlerim yapay ve canlidan kina gecesi icin alabileceklerimi düsündüm.
Bu örtü ve eldivenlerin fiyati 20TL. Benim hosuma gitti. Siz ne dersiniz? 20TL deger mi cok mu fazla cok mu az?
Eki Görüntüle 317243
Kina mumlarinda 3 cesit var. Ne kadar lazim olur? Ne kadar almak lazim sizce?
Birincisi lilamin aldiklarina benziyor. Tanesi 3,5TL
Ikinci ve ücüncü modeller 1,5TL fiyatinda.
Hangisi daha iyi olur sizce?
Eki Görüntüle 317239 Eki Görüntüle 317240 Eki Görüntüle 317241
Dagitmak icin kinalar. Iki cesit begendim.
Ilki söyle bir kutu üzerinde evleniyoruz yaziyor 50 adet 15TL.
Ikincisi süslü kutular tanesi 1,5TL.
Eki Görüntüle 317237 Eki Görüntüle 317238
Ve son olarak bu kusagi 10TL ye yapiyormus. Nasil sizce, ne dersiniz?
Eki Görüntüle 317236
Özellikle TRde yasayanlar fiyat konusunda bana daha cok yardim edebileceklerini umuyorum.
Tesekkürler.
Bu Kadehleri 25TL den yapiyor.
Gelin masasina koyulabilir.
Daha sonra da vitirinime yada gümüslügüme koyabilirim.
Ne dersiniz?
Eki Görüntüle 317287
hosgeldin canim benim insallaah Allahin izniyle hepimiz telli duvakli gelin oluruzz, nedense bugünlerde ümidi kaybetmis durumdayim biraz bunalimdayim artik kavusalim derken git gide uzuyor dügün gecikiyor ne yapicaz nasil olacak bilemiorum
kiz Allah iyiligini vermesin ben seyahat acentasindayimmmm yaaben senin icin fiyatlarina bakarimmm yarinnnn bebeim calisincaa
ben cok begendim tatlim ya hos emek var ve uygun bencedeeeee
Kizlar fikir verebilirseniz sevinirim:
Gelinbuketlerim yapay ve canlidan kina gecesi icin alabileceklerimi düsündüm.
Bu örtü ve eldivenlerin fiyati 20TL. Benim hosuma gitti. Siz ne dersiniz? 20TL deger mi cok mu fazla cok mu az?
Eki Görüntüle 317243
Kina mumlarinda 3 cesit var. Ne kadar lazim olur? Ne kadar almak lazim sizce?
Birincisi lilamin aldiklarina benziyor. Tanesi 3,5TL
Ikinci ve ücüncü modeller 1,5TL fiyatinda.
Hangisi daha iyi olur sizce?
Eki Görüntüle 317239 Eki Görüntüle 317240 Eki Görüntüle 317241
Dagitmak icin kinalar. Iki cesit begendim.
Ilki söyle bir kutu üzerinde evleniyoruz yaziyor 50 adet 15TL.
Ikincisi süslü kutular tanesi 1,5TL.
Eki Görüntüle 317237 Eki Görüntüle 317238
Ve son olarak bu kusagi 10TL ye yapiyormus. Nasil sizce, ne dersiniz?
Eki Görüntüle 317236
Özellikle TRde yasayanlar fiyat konusunda bana daha cok yardim edebileceklerini umuyorum.
Tesekkürler.
teşekkür ederim canım ne hayallerle aldım inan...
susesi resort hotel canım :)
balayı paketide oldukça güzel
sizde bakmaya başlayın ki insan zor karar veriyor gerçekten cnm ya
Seni bana Allah gönderdi sanirim :) gercekten inanmiyorum :)
1. Bi kac gündür bende ayni seyi düsünüyorum.
Hatta dün cok kötü bir gündü benim icin.
Agladim sizladim.
Zor dönemden geciyoruz.
Ama atlaticaz insaAllah.
2. Seyahat acentasi mii :)
Bilgi verebilirmisin bize gercekten?
Ama ben yanlis bir arastirma yapmisim.
Merkeze bakmisim.
Izmir sahil kenari istiyoruz biz :)
Hatta istersen özelden detayli bilgi de verebilirim sana :))
3. Tesekkür ederim begenmene sevindim.
Arastirma icerisindeyim.
Bakalim hangilerini alicam :)
4. Hosbuldum cok tesekkür ederim
kizlargirmiyorum giremiyorum paylasacak hic birseyim yok ceyiz bile almiyorum artik hep bi nisanlanalim nisanlanalim derken nisanlandik hersey slowmotion olarak ilerliyor gibi geliyor eskiden 2011 diyorduk 2012 dedik dügün icin simdi ise 2013 ihtimali var ki sadece bir ihtimal :50...sevgilimede yansitiyorum bu gerginligimi sinirimi ondan cikariyorum onunda bir sucu yok oda istiyor bir an önce o evden kurtulup benimle yasamayi ama cok karmasik bir durum icerisindeyim ben dügün dernek hayali kurarken icimden bir ses istedigin gelinlik bile olmayack diyorum....yanlis anlasilmasin ben öyle seylere önem veren birisi degilim...nisanim gayet sade oldu güzel oldu annem babam sagolsun...taki dersek mesela sevgilimin taktigi normal bir kolye küpeleriyle birlikte ve alyanslarimiz okadar ve hic ama hic sorun etmedim Allah kalbimi biliyor benim üzüldügüm konular herkes gibidüzgün evrelerden gecemedim...sevgilimin babasi asiri utangac 5 aylik bir hanimi var patavatsizin teki ablasi abisi derseniz cok alakasiz...tanismaya benim sevgilim tek geldi acikladi aileme durumu onlar hosgörüyle karsiladi tabi sonra babasini aldi geldi isteme olaacak güya diye ben istenmedim bile klasik Allahin emri diye bi isteme olayi kahve dagitma olayi kesinlikle olmadi hani anlatmaya calistigim maddi esyalarda hic gözüm yok ama gelinlik dügün bambaska birsey ve benim sevgilim herseyi tek basina yapmak zorunda kac kez söyledim biliyorum ama hani daha nisanda yanasmayan insanlar dügünde ne yapacak bilemiyorum ve nisanlim daha is bulamadi askerden geldi 3 ay oldu bulamadi ev alinmadigi sürece krediyle tabiiki ama dügün tarihi yok suanki düsüncelerim sadece nikah olacagini bile düsünüyor bakalim insallah Rabbim herkese gönlünde yatan hayati nasip eder diyorum iyi geceler diliyorum bebekler kk ya girmedigim nedenleri anlatmak istedim buraya girdikce kendimide kociside daha cok hirpaliyorum onada yazik banada hepiniizi cok seviyorum
teşekkür ederim canım ne hayallerle aldım inan...
susesi resort hotel canım :)
balayı paketide oldukça güzel
sizde bakmaya başlayın ki insan zor karar veriyor gerçekten cnm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?