2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar nasılsınız?
benim hazırlıklar tam gaz devam ediyor, 2012ye sayılı günler kaldı
çok heyecanlıyım mutluyum
dilerim herşey çok güzel olur....

aminnnnnnnnnnnnnnnn cnmmm ins hersey cok guzell olurr.... son 5 diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))))))))))))))))) cok az kaldi gercekden simdi bende heycan yaptimm rabbim herseyin hayirlsiini versin kizlar herseyy kismett ....

yaa geçektenn bitio 2011...
2011 de birçok arkadaşım nişanlandı evlendi yuvasını kurdu, birçoğu güzel, kalıcı bir işe girdii çoğunlukla hep iyi haberler aldım arada üzüntü verici haberler alsam da iyiler çoğunluktaydı umarım 2012 de herşey hep güzell olurrrrr :)))))))

aminnnnnnnnnnnnnnnn cnmmm ins hersey cok guzell olurr.... son 5 diyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:)))))))))))))))))))))))))) cok az kaldi gercekden simdi bende heycan yaptimm rabbim herseyin hayirlsiini versin kizlar herseyy kismett ....

kayınvalidem de artık yeniyıldan sonra zaman daha hızlı geçer dedi dün, iyice heyecanım katlandı benimde kuzum dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsn :129:

bu yıl benim için çok verimli olmadı allaha şükür yinede ama son günleri daha sıkıntılı geçiyor...
bu yıl sevdiklerimden kaybettiklerim oldu, hastalıklar oldu, yakınlarımın sevdiklerinden kaybettiklerimiz oldu
umuyorum çok güzel mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl olur 2012

kızlar balayı otelimizi tuttuk sonunda 13 temmuz kına gecesi 14 temmuz düğün 15 temmuzda edirneden izmire kendi evimize geçiceğiz ve 16-21 temmuz arasında da Anatalya da side ile manavgat arasında bulunan Flora garden beach otelde umarım huzurlu aşk dolu bir balayı geçiririz bu arada evimizide tuttuk 2011 yılının son haftaları çok güzel şeyler armağan etti bize sıfır geniş ferah gönlümüze göre bir ev bulduk çok şükür

masallah canim yaaa cok sevindimmm.. herrseyy ayarlanmiss:) yerler tutulmuss:)))) herseyin hayirlisi canim benim... bizde nereye gitsek diye dusunuyoruz balayina erken rezervasyon yapsak daha uygun olur aslinda ama iste belli deil.. iyi yapmissin erken rezervasyon yapmakla. onun stresinden kurtuldunuz :) bir is daha halledilmis oldu bu durumda:) listeden ciziyoruz ustunu :))))))))))) gelenekselll olarakk bunu demek zorundayim hadi seneye gorusuruuuuz :))))))))))))))))

waaawwww çok sevindim tatlım sizin adınıza yaa Ne güzel herşeyi ayarlamışsınız hayırlı ugurlu olsun ınsallah...
Biz de erken rezervasyon dusunuyoruz ama balayına kadar daha dusuncek cok seyımız oldugu ıcın balayına sıra getıremıyoruzz :26:

erken rezervasyondan yararlanmak için acele ettik bizde canım ocak ayından itibaren fiyatlar değişmeye başlıyor, normalde 4 bin tutuyordu fiyat ama 2 bine hallettik erken rezervasyon olunca, hayırlısı canım umarım sizinde her şey gönlünüzce olur

çok zor ve masraflı bir süreçteyiz gerçektende adaşım Allah yardımcımız olsun, bizim nişanlım her şeyi yalnız başına halletmeye çalışıyor, ben öğretmenlik son sınıftayım her hangi bir yardımım olamıyor, inşallah bu yıl atanırımda biraz yardımım olur hiç olmazsa, hayat o kadar pahalı ki artık iki kişi çalışmadan geçinmek gerçekten çok zor:26:, Rabbim yardımız olsun Baharım, hayırlısıyla bu günlerinde üstesinden gelicez

Ammiinn adaşım Allah cümlemizin yardımcısı olsun gerçekten.. İnşallah bu sene atanırsın canım benim dualarım seninle... Eğer bugünlerin üstesinden gelebilirsek çookk güzel günler bizi beklıyor Baharımm

Merhaba

Diger 2012 GeLinLeri topicindenim bende.

Buraya da yazayim dedim.

Kader arkadaslarim 2012 senesi insaAllah tüm gelinlerimiz icin hayirli olur.

Bir arakadas nisanlim herseyi kendisi yapiyor diye yazinca yazmak istedim bende.
Benim nisanlimda bir cok seyi kendisi üstlendi.
Bu dönemler gercekten cok zor.

Allahin izniyle hayirlisiyla atlatiriz ve 2012 senesinde mutlu huzurlu yuvalarimizdan bu foruma 'biz basardik' diye güzel haberler veririz.

Selam canım hoşgeldin topikimize...

Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah... Geçecek bugünler Allahın izniyle ve "bizz başardııkk, mutluyuuuzz" diyebileceğiz, inanıyorum tatlım

Selam canım hoşgeldin topikimize...

Allah cümlemizin yardımcısı olsun inşallah... Geçecek bugünler Allahın izniyle ve "bizz başardııkk, mutluyuuuzz" diyebileceğiz, inanıyorum tatlım

Hosbulduk tesekkürler:)
Amin o günleri görmek nasip olacak insaAllah.
Bu zor dönemleri atlatalim balayinda güzel bir keyif yapalim insaAllah

selam kızlar
hafta içi küçük ev aletlerimi tefalden aldık ve tamamladık, geriye elektrik süpürgem kaldı
balayı otelimizide ayarladık
fakat hem zaman geçmiyormuş gibi geliyor ve zaman yaklaştıkça bi aksilik olmasından çok korkuyorum neden böyle :18:

Son düzenleme:

güle güle kullan canım aldıklarını.
herkes hissediyo bunları sıkma canını acaba bi aksilik olcak mı bişey eksik kalcak mı panik yapıyoruz yani

bişey sorabilir miyimm
tefalde küçük ev aletlerini fiyatı nedir.
bana hediye gelecekler hariç eksiklerimi yazim bana ortalama bişey söyleyebilir misin rica etsem tatlım.
-ketıl (metalik)
-ütü
-tost makinası
-saç kurutma
-düzleştirici
-traş makinası
son üçü tefalde var mı yok mu bilmiyorum da yardımcı olursan sevinirim

güle güle kullan hepsini :))))))))

balayı olayını halletmeniz çok iyi olmuş yaa şimdiden ayarlamak gerçekten çok mantıklı ben de Ocak ayı sonuna kadar bu konuya karar vermeyi düşünüyorum. Nereyi ayarladınız bu arada??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…