2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

1. mumu beendim ben güzel duruyor. Kına eldiveni iin ebru nun dediği gibi değişik alternetifler düşünebilrsinn güller çok moda ama herkeste gül var dersen daha değişik birşeyler de bulabilrsin sanırım :)))
Kına kutuları da hoşlarmışş 2. kutuyu beğendim ben. Ben kınaları koymak için anneme küçük keseler ördürüorum kırmızı ipten delikli çok hoş dururyorlar bir örneğini fotoğraflayıp koyarım buraya belki fikir olur :)
kemer için de daha değişik modeller var ama sadece 5-10 dk takacaın için çok da önemli değil bence. :))))

Merhaba kızlar bende inşallah 2012 gelini olacağım, şuanda nişanlıyım, tam kesin tarihimiz belli değil ama inşallah düğün tarihimizi eylül gibi düşünüyoruz.

ebru emyay butterflies :)
fikirleriniz icin hepinize cok tesekkür ederim..
kadehleri sanirim kesin kez ismarliycam cok begendim..

ebrum yok yok kusagi sadece gelin evden cikarken babam baglayacak..
bizde cok duygusal bir an oluyor o..
yani kizin bekaretinden cok aff edersiniz.. 'babasinin en kücük kizi gelin olmus gidiyor' modu olacak..
ve cok göz yasi dökecegiz.. üstelik sanirim son kez orada babamla vedalasabilecegim adam akilli..
bu yüzden önemsiyorum kusak olayini..
salona girmeden önce cikaricam bende :)

mumlar ve kinalar hakkinda da emin degilim henüz..
butterflies annenin yaptiklarinidan bir örnek ekleyebilirsen cok sevinirim :)
belki becerirssem bende yaparim kendime :)
birde kac tane dagitmalik kina alicaksiniz siz kizlar?

örtü ve eldivenleride begendim aslinda..
ama daha güzelleri varmidir bilmiyorum..
bakmak lazim :)

he birde emyay bizde erkek tarafi kinaya karismayacak heralde :S
bende tam bilmiyorum ki onlarin ne almasi gerektigini..

prensessevgilisi ben daha yeni acabildim neti belki isten cikmisindir sana özelden yazicam..
senin anlattiklarina gelince benim de söz ve nisan aile arasi cok ufak bisey oldu..
taki yine iki bilezik geldi ama aynen dedigin gibi benim de nisanlim herseyi üstleniyor..
askerden yeni gelmis bak benim nisanlim 5 ay issiz kaldi..
simdi ise paso calisiyor.. 5 ay ben nasil evde durabildim diyor..
daha yeni askerden gelmis bak önce bi kendini toparlasin oda kisa sürede is bulur insaAllah..
moralini bozmamaya calis seni cok iyi anliyorum..
benimde buna benzer korkularim var..
ama evlenelimde yuvamiza gecelimde önemli olan o..
insaAllah 2012 gelini olacaksin canim..

gdogan hos geldin :)

gec kaldim ama herkese cümleten hayirli cumalar dilerim..

Son düzenleme:
Buhar kazanli ütü mü aldin sen?
Bende tost makinesini 80TLye aldim arzumdan.
Ama tefalin kalitesi daha farklidir sanirim.

canım kazanlı değil ütüm buharlı normal ya kazanlı düşünmedim hiç belki ilerde....
tost makinası biraz ufak 2 kişilik gbi bu aldıgım ama arzumda iyi bir markadır kalitesi falan güzel yani
iyi günlerde kullan

selam tatlim ... susesini bende dusunuyorum . ozellikle teraslari havuzlu olanlar var:) olursa onlardan olsun istiyorum fiyat olarak nasil ??
canım odalara göre fiyat değişiyor diye duydum 200 civarı gibi başlıyor diyebilirim
net konuşamıyorum balayımız kayınbabamın hediyesi çünkü fiyat soramadım
balayı paketi çok güzel bencede düşünebilirsin canım

teşekkürler tatlımmm hepimiz güzel balayı geçirelim yaa kocişlerle

canım kadehler ve mumları çok begendim bende...
örtü eldiven ve kuşağa gelince, ankaraya geleceksin ya o zaman samanpazarı ve suluhana bak deişik şeyler var orda fikir olur senin için de

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr iyi geceler nasilsiniz bakalimmm ben cok hastayim(((((((((( yeni yila hasta hasta giricem galibaa (((((((((((( sifayi kaptim vallaa))) veee artikk saatler kaldi 2012 saka gibi yaaa:) biri beni cimciklesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ebrumm cok cok gecmis olsun Allah sifaa versin insaAllah iyilesirsin hemencik :S

Topic arkadaslarin yeni yilini kutluyorum. 2012 bizim senemiz olacak Hersey gönlünüzce olmasi dilegimle.

Gece aklima bi fikir geldi :))

Simdi biz hala fotografci bulamadik.
Facebooktan biriyle konusup anlasmistik.
O kisi sonra oyun bozanlik yapti ve anlasma bozuldu.
Dügün günü zamanimizda cok cok kisitli olacak.
Fotografci kuaför nasil yetistiricem diye düsünüp duruyordum.

Iki tane kuaför'le anlasicam. Hatta gerekirse 3'taneyle. Bölünücez mecbur kalabaligiz.
Sabah 7 gibi acmalarini rica edicem. En gec 8 gibi.

En gec saat 10 gibi bitmemiz gerekiyor.
Sonra hep birlikte seka parka gidicez.
Yaklasik yarim saat uzakliktaymis bize.

Orada dis cekim fotograflarimizi kendimiz cekicez.
Ablama ve kendi fotograf cekimlerime güveniyorum :)
Bende bir programda var resimlerle biraz oynayabilirim eger gerekirse.

Bu sekilde istedigimiz gibi rahat rahat poz verebiliriz.
Istedigimiz miktrada fotograf cekilebiliriz.
Ailemle de bol bol fotograf cekilebilirim.

Daha sonra nisanlimin gebzede tandigi bir fotografci varmis.
Dügünden sonra fotograflari cikartirmak icin oraya gideriz.
Büyük boy albüm yapar bize fotografci.
Sadece gelin ve damadin fotograflariyla.

Diger fotografli normal boyutta cikartirip ayri bir albüm yapmayi düsünüyorum.
Kina gecesi tüm gün ve dügün tüm gün fotograflardan olusan bir albüm.

Evet kalite acisindan bir fotografcinin elinden cekilmis gibi olmayacak belki.
Ama dis mekan oldugu icin fotograflar natürel olacak.
Dolayisila fotograflarla oynanama cok gerek kalmayacak.
Eh poz vermek icin de usta olmaya gerek yok :))

Bu düsüncem nasil sizce kizlar?
Cok iyi organize edilip planlanirsa bunu basarabilecegimi düsünüyorum.

2012 gelinleriiii son 14 saat:)))) Bu yıl bizim yılımız olsuunnn..İnşallah düğünümüz,eşyalarımız,gelinliğimiz herşeyimiz çok güzel olur.İnşallah kocişlerimizle çooooooooooooooooooook mutlu oluruz:)))))Amin seslerini duyalım

soğukkkk buz gibi, yağmurlu bir Edirne sabahından hepinize günaydın kızlar bekar olarak geçirdiğimiz son yılımızın son günü bu gün 2012de inşallah hepimizi mutlu, sağlıklı, huzurlu, aşk dolu bir yuva:123: ve olmazsa olmazlardan bol kazançlı bir yıl bekler

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))))) son 10 saat")))))))))))))))

Düşsüz büyük şeyler yapılamaz. 2012 yılında tüm düşlerinizin gerçekleşmesi dileğiyle MUUUUUUUTTTTTTTTTTTTTTTLUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU YILLLLARRRRRRRRRRRRRRRR:) INANAMIYORUM YAAA:) 3 YILDIR BEKLEDIGIM YIL GELDI SONUNDA YAA ALLAHIM SANA SUKURLER OLSUNN HERSEYIN HAYIRLISINI VER RABBIMMM

SELam TATLIMM dusuncelerin guzel ama sole bisey yapsan ikiniz icin ozel fotografcigla anlassan . aile cekimlerinide kendi imkanlariniz ile cekseniz .daha iyi olmazmi ? sonradan pisman olma diye soluyorum tatlim.. sonucda bi kere oluyo bunlar.bide kalabaligiz yazmisin tatlim.. imkanin varsa senin gittigin kuafore bir kisi al yanina ..cunku gelinin yaninda cok kisi oldugu zaman..sacina makyajina pek onem verilmio hizli hizli oluyo hersey.. digerlerinide yetistirmek icin..herkes bildigi kuafore gitsin yani hem damat a yazik:) ben kuaforumle anlastim mesela yanimda bir kisi olucak o kadar. .. eger yaninda cok kisi olursa 10 da cikman imkansiz tatlim ..cok iyi dusun herseyi.

Sabah ise gitmeden önce nisanlimla konustum oda diyor biz yine stüdyo cekimleri yapariz sonra yine birlikte gideriz baska bir yere fotograf cekilmek icin dedi. Simdi düsünüyorum bende nasil yapsak diye..

Zamanimiz cok kisitli iste malesef Bi kac tane kuaförle anlasmamiz gerekecek :)

Düsünme düsünüyorum da iste TRde olmadigim icin düsüncelerimi faaliyete geciremiyorum.
TRde olsaydim coktan kuaföre gidip konusmus bilgi almistim ne zaman acarlar nasil olur filan diye :S
Olsun napalim bizde bu sekilde herseyi ayarlamaya calisiyoruz :)

Bu arada evet sonunda bekledigimiz yil geldi catti :)
Mutlu huzurlu bir yil diliyorum tekrardan..

bu yıl bizim yılımız
o çok beklediğimiz hayalini kurdugumuz yıl
dilerim çok güzel çok huzurlu çok mutlu oluruz biricik eşlerimizle
herkesin 2012 yılı kutlu olsun...

TR yeni yila girdi bizim de son dakikalarimiz :)

2012 bizim senemiz olacak insaAllah :)

Hepinize kuracaginiz yeni yuvanizda mutluluklar dilerim.

Tesekkürler kk.

Hoscakalin gelincikler.

ohhhh beee uzerimden buyuk bir yuk kalkti valla :) takvim yapraklarini yirtmaktan gunleri saymaktan ne zaman su 2012 ye gircez demekten kurtuldum :) artik cok rahatimmm gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 23 haziran ............. :)

2012 nin ilk günaydn ı benden günaydnn kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :))
umarım herkesin gönlüne göre mutlu, sağlıklı en önemlisi huzur dolu bir yıl olurrrr

Yolcu düğün fotoğraflar knusunda bir profesyonelle anlaşmanızı tavsiye ederim o kargaşa da ne sen ne de ablan gerekn özeni gösteremeyebilrsiniz. Kuaföfr olayında da sen sadece kendini ve yanına olmasını istediğin 1-2 kişiyi düşün kalabalığa hi gerek yok diğerleriyle bırak başkları ilgilensin başka kuaför ayarlansn sen hiç başkasını düşünme o gün gelinnn sensiiiiiiiiiiinnn :))))))))
benim düğün fotoğrafçım uğur doyduk olacak arkadaşımın çekimlerini de o yaptı ve gerçekten çok güzel fotoğraflar ve videolar çıktı ortaya kendinize bi şarkı seçiosunuz ve o şarkıyı kliplendiriyor başrolde de sen ve eşin gerçekten güzel oluyor :))) şehir problem olmuyor diye biliyorum bulunduğun şehre geliyor yani :)) tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…