2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Anladım o zaman sana birkaç şey önerebilirim kına için arkadaşlarına bilelik yapabilrsin ya da değişik aksesuarlar alıp kızlar için toka ya da broş tasarlayabilrsin. boncuk ve değişik kumaşlarla güzel broşlar ortaya çıkarabilrsin.
eğer magnet tarzı birşeyler vermek istersen hediye olarak o konuda da yardımcı olabilrim sana kendim yapayım dersen magnetleri internetten alman daha uygun olur ankara da ben birçok yer araştırdım nikah şekeri fiyatına veriolar sadece mıknatısını :) o yüzden internetten alman daha iyi olur güzel renkli kartonlardan küçük çerçeveler yapıp içlerine postit yerleştirebilrsin çerçevenin kenarına da isimleriniz ve tarihi yazabilrsin herkesin buzdolabında kullanabileceği bir notluk olur. ya da renkli tüllerle bereketin simgesi olan birkaç sembol (kaftan fatma nın eli, başak figürü vb.) koyup güzel aranjmanlar hazırlayabilrsin. tabi bunlar için malzemleri her zaman internetten araştırıp bulmanı öneririm ya da istanbul a gitme şansın varsa eminönünde çok uygun fiyata olabiliyor bu tarz malzemeler.

kizlarr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz dugun cikis sarkimi sizlerle paylasmak istiyorummm dance me to the end of love cikis sarkimizzz
dans sarkimizzz earth angel pasta kesim sarkimiz zaz - je veux yada Vaya Con Dios - Night Owls - 01 - Nah Neh Nah sizinkiler nelerrr kizlarrr kararlastirdinizmii

ebruuuu çookk güzel seçimler ben karar veremedim hala :s
Gelinliğini paylaş hadiii çatlattın hepimiziii :))))))))

kızlar selam..

haziran ayında evlenecek olan var mı aranızda??nikah defterleri ne zaman açılıyor bi bilginiz var mıı??

selam tatliummm ben 23 haziran da evlenicem kismetse ocak ortasinda basvuru yapicaz biz

canımm benimde aynı tarihte olucak kısmetse..ocak ortasında mı acılır diyosun ben bazı yerlerde 3 ay kala oldugunu gördumde..telas yaptım ya yer kalmazsa diye..

fikrlerin için teşekkürler canım, renkli tüllerle bereket simgelerini birleştirme fikri hoşuma gitti
internette malzeme satan yerleri pek bulamadım ulusa suluhana bakmayı düşünüyorum

Bu topiki açış tarihim 8 HAZİRAN... Yani yaklaşık 6,5 ay olmuşş bu da yaklaşık 195 güne tekabül eder 2012 gelsin artık daha çookk var diye ağlanıp sızlanıyorduk ve 2012 gelddiii artıııkkkk geri sayyıımmm başlasınnn kıızzllaarrrrrr Soonn OOONNNNNN :))

Son düzenleme:
fikrlerin için teşekkürler canım, renkli tüllerle bereket simgelerini birleştirme fikri hoşuma gitti
internette malzeme satan yerleri pek bulamadım ulusa suluhana bakmayı düşünüyorum

ne demek yardımcı olabildiysem sevindim. Bu konuda herşeyi sorabilrsin :)))

ulus da birçok şey bulabilrsin ama dediğim gibi fiyatlarını çok iyi araştırmanı tavsiye ederm. Şimdiden kolay gelsin :)))

selam tatliummm ben 23 haziran da evlenicem kismetse ocak ortasinda basvuru yapicaz biz

ebru gelinliği bende çok merak ediyorum...hadi koy artık:))

kızlar ben geçen ay nikah dairesini aradığımda daha kayıtların açılmadığını ocakta yeni ücret tarifesinin belli olacağını ve ondan sonra kayıt alacaklarını söylemişlerdi. bir de tek kişi değil iki kişinin mutlaka beraber gelmesi gerektiğini söylemişlerdir. bilginize:..

bu sırada kızlar bende haziran 22 de evleniyorum inşallah:)))

kizlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiim naber nasilsinizzzzz noel yaklasiyorrr tüm arkdaslarin dini bayrami oldugu icin izinliler tüm ofis bana kaldiiiiiiiii yogunum dostlariiiim yogunum yoguuun hadi gözmüz aydin az kaldi 2012 ye

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben evde kaldımmmmmmm herkesler evleniyoo herkesin tarihi belli benim nezaman olcak yaaaa bende istiyorumm banane banane istiyorum

evet arık 2012 gelsin sonra kış bitsin yuvalarımızı kurmaya başlayalım

canım ben 6 ay önce diye biliyorum başvuru yapacagınız belediyenin evlendirme dairesini arayıp sorabilirsin

canım bende sordum biyer 6 ay öncesinde dedi bi yer ocak ortrası dedi..bakalım hangisi doğru beklemedeyiz

canım hayırlısı olsun..

kızlar nasılsınız?
benim hazırlıklar tam gaz devam ediyor, 2012ye sayılı günler kaldı
çok heyecanlıyım mutluyum
dilerim herşey çok güzel olur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…