- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.041
hoşbulduk.Teşekkür ederimm hepimiz güzel günlerde kullanalım inşallah çeyizciklerimizi.Ne güzel aynı tarihte evleniyoruz demek biz zor yer bulduk herkes 1 yıl öncesinden bile rezervasyon yaptırmış
Damatlık için Damat tweene baktık ilk önce onda smokinler indirime girmemişti 1250 sadece pantalon ceketi,kığılı'nın vitrininden baktık bizimkisi pek beğenmedi Network'unkini vitrinde görüp çok beğendi üzerine de güzel oldu biz de aldık.Yakasına saten kaplanıcak düğünden sonra çıkartılacak normal takım olarakta kullanabilecek indirimsiz fiyatı sadece takım 750 tlydi biz %50 indirimli aldık ata yaka gömleği,papyonu,kuşağı falann 600 küsür ödedim
Hoşbulduk canım hepimizin hakkında hayırlısı olsuunn inşallah.Siyah takım düşünüyorsanız Network te çok güzel kırlangıç yaka modeller var bizimki tadilata gitti yakası ve düğmeleri saten kaplancak düğünden sonrada satenleri çıkartıp normal takım olarak kullanılabiliyor.Gelinlik daha hiç denemedim bileebrumm
selammmm tatlimm hosgeldin aramiza hakkinda hayirlisi olsunn.. ohhhh masallahhh herseyyyy tamamlanmiss:) damatlikda alinmiss.. cok iyi fiyata almissin canim yaa bende network e bakicam aklimdaydi indirim falan yazmisin demen cok iyi oldu :) hersey gonlunce olur insallah gelinligini aldinmi peki yada karar verdinmi modeline ?
Hoşbulduk canım hepimizin hakkında hayırlısı olsuunn inşallah.Siyah takım düşünüyorsanız Network te çok güzel kırlangıç yaka modeller var bizimki tadilata gitti yakası ve düğmeleri saten kaplancak düğünden sonrada satenleri çıkartıp normal takım olarak kullanılabiliyor.Gelinlik daha hiç denemedim bile
Borcumuz olmasın diye yavaş yavaş alıp ödedikDamatlığı Networkten aldık şu an %50 indirimde 610 tl verdik normalde sadece takımı 750 tlydi onu da hazır indirim varken aradan çıkarttık
tunaydin kizlarrr nasilsinizzzz.... kizzlar aranizda baska damatlik alan yada fiyat sorun varmi ???????????????????????
tünaydın canım iyidir ne olsun hazırlıklara devam
uçak biletimi ayarladım aşkıma gidcem şubatta
ben ne damatlık ne gelinlik baktım yeni sezonu bekliyorum
oohh ne guzelll az kalmiss:) kavusmanaa tatlim.. yeni sezonu bence hhic beklemeee fiyatlar 2 ye katlaniyor.. burdan bi arkadas almis damatligi network dan 750 den 600 tl almisti galiba indirimli ocak ayi tam indirim ayi subatta sezon acilacai icin firlicak fiyatlar bence indirimlerden yararlanmak gerek tatlim ben gelinligimi aldim mesela ama gelinlik subat aynda 2katina cikiyo cunku.. indirimleri takip et bence cnm
selam kızlaaaarrrrrrrrrr
damatlıklarda sararın modelleri de çok güzel fiyat konusunda bilgim yok ama bakılabilir.
gelincikler ben vakit geçiremiorum
sanki günler yerinde sayıyor üstelik daha uzun zmn var bu şekilde nasıl dewam edeblirm ya psikolojim bozulcak
ben bugun sarara ugradim tatlimmm .. 690 tl dedi sonradanda kullanilabilir takim elbise .. papyonlu cok guzel superdi...
bende sarar düşünüyodum teşekkür ederiz bilgilendirdiğiniz için
Ben almıstım canım Networkten 610 tl geldi toplamebrumm
rica ederim cnm ne demek sarar 690 tl dedi bi arkadasda almis network dan 650 miydi 550 miydi unuttum :) bole indirimli kampanyali seyleri birbirlerimizle paylasildigin da guzel oluyo hem de fikir oluyo bizlere ...
canm benim su zamana kadar zamanin nasil geciyosa ole devam ett:) bi bakmisinkkiii evlenmisinn sunun surasinda ne kaldiki .. 2012 ye de girdik daha ne olsun :) 2 ay sonra falan daha cok hizlanir hersey telaslarin daha cok olur.. o zamanda vakitin nasil gectigini anlamicaksin bile :) bu zamanlarin kiymetini bilelim bence:) evdeki son sessiz sakin telassizz zamanlarimiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?