- 13 Ekim 2011
- 802
- 0
- 66
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.081
kızlarrr biz dün balayı için rixos premium u ayarladık etsden..borcunu düşündükçe içim kararıyo ama bir yanda nda bir kere balayına gidicem diyorum...
canım 6 gece için 3300 gibi tuttu 6 taksite böldürdük ..30 lirada geri iade edebilmek için sigorta ödüyorsun.. şimdi sırada uçak biletlerini ayarlamak kalıyo:))
canım 6 gece için 3300 gibi tuttu 6 taksite böldürdük ..30 lirada geri iade edebilmek için sigorta ödüyorsun.. şimdi sırada uçak biletlerini ayarlamak kalıyo:))
kızlar selam,
benim 2012 yılı eylül gelini olmam 2 gün önce filan netleşti yani anlayacağınız şu an dımdızlak bir haldeyim annem fenalardaaa:18::18::18:
burda diğer kızlarla birlikte teselli bulabilirim diye düşünüyorum..herkese selamm.
kızlarrr biz dün balayı için rixos premium u ayarladık etsden..borcunu düşündükçe içim kararıyo ama bir yanda nda bir kere balayına gidicem diyorum...
Balayi yapmak neden bu kadar pahaliii :26:
Kizlar biz izmir, antalya yada kibrsi düsünüyoruz..
Önerileriniz var mi?
Hayırlı olsunnnn :))))
hiçç düşünme borcu bi daha kimbilir ne zmn böle bi tatil yapcaksın keyfini çıkar :)
Rixos Premium cok güzel bi otel şahsen gören biri olarak söylüyorum ama bizim bütçemizi aşıyorbizde büyük ihtimalle baia bodrum a gidicez
burchean otele gittiğine göre bilirsin belki .. antalya hava alanından beleğe ulaşım var mı?? yoksa acentenın ulaşımını mı kullansak o da 90 tl idi???
hava alanından beleğe taksiyle 50 tl ye anlaşarak gidebilrsin bir çok kez gittim ben hatta babam 40 tl ye anlaşıyordu ama ben beceremedim o kdrını :)
sağol canım.. bende beceremem indiirm yaptırmayı sanırım((
Biz genelde otobüsle gidiyoruz canım turun otobüsü otelin icine kadar bırakıyo zaten.Bi kac kerede ucakla gıtmıstık ama bızım gıttıgımız donem kampanyaya transferde dahıldı.Otel havaalanına kac km uzaklıkta ona gore bı secım yap cunku bız bı kere aksu bölgesıne sadece gıdıs taksıye 80 tl vermıstıklovelylady
burchean otele gittiğine göre bilirsin belki .. antalya hava alanından beleğe ulaşım var mı?? yoksa acentenın ulaşımını mı kullansak o da 90 tl idi???
Selam canımebrumm
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr sohbet muhabbettt superr valla hep bole olsun bu topic :) valla balayi ni bizde daha karar vermedikkk((((((((((( sessiz sakin bi yer istiyoruzzz ... ama her baktigim otel cok canli cok kalabalik vs... nereye gitcez hic bilmiyorumm (( bugun bi otel baktim angel's peninsula diye bi yer var marmariste 7 yildizli bi otelmis aile yeriymis tam.. sessiz sakin bir ortami varmis kocis bugun arastircak aricak sorucak olmadi buraya gidebiliriz diye dusunduk yada golden key de tercihler arasinda var..
bugunnn nikah islemleri icinnn kosusturdum cok yoruldummmmmmmmmmmm.. ikametgah aldimm.. kan tahlili yaptirdim.. film cektirdimmm nufus kayit ornegi cikarttirdimmm falan filann poff cok yoruldum ama :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?