2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Gelin arkadaslar merhaba. Nasilsiniz?

Ben balayimiz icin bir kac otel arastirdim.

Maddi imkanlarimizin el verdigi kadariyla sectiklerim sunlar:

Rüya Hotel Fethiye
17.08-31.08
107TL indirim 75TL

Arora Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Deniz Manzarali Oda
130TL indirim 91TL

Titan Select Hotel Alanya
17.08-26.08
170TL indirim 120TL

Dorian Hotel Fethiye
22.08-16.09
114TL indirim 80TL

Vera Santa Maria Kusadasi (Favorim arasinda)
18.08-26.08
140TL indirim 91TL

Crystal Hotel Bodrum
21.07-26.08
140TL indirim 91TL

Batihan Beach Resort Kusadasi (Favorim arasinda)
22.08-20.09
Deniz Manzarali Oda
193TL indirim 116TL

Caliente Bodrum Resort Bodrum
18.08-26.08
166TL indirim 108TL

Surmeli Efes Hotel Kusadasi
22.08-15.09
Superior Oda
200TL idirim 130TL

Bu oteller hakkinda bilgisi olan var mi? :44:

canım 6 gece için 3300 gibi tuttu 6 taksite böldürdük ..30 lirada geri iade edebilmek için sigorta ödüyorsun.. şimdi sırada uçak biletlerini ayarlamak kalıyo:))

Rixos Premium cok güzel bi otel şahsen gören biri olarak söylüyorum ama bizim bütçemizi aşıyor bizde büyük ihtimalle baia bodrum a gidicez

Antalya da club Nena ya da kemer holiday'i önerebilirim.Fiyat olarak bizim gittiğimiz dönemde uygundu ama suan nasıl bilmiyorum

canım 6 gece için 3300 gibi tuttu 6 taksite böldürdük ..30 lirada geri iade edebilmek için sigorta ödüyorsun.. şimdi sırada uçak biletlerini ayarlamak kalıyo:))

canım çok pahalıymış yaa ( ama resimlerine baktım otelin, çook güzel

:))hayırlı olsuunnn
daha zamanın var heyecanlanmadan telaş yapmadan yavaş yavaş keyfini çıkara çıkara halledersin tüm işlerini mrk etme :))
yavaştan çeyizlerini alarak başlarsın işe onlar hazırsa hele hiç teleşa gerek yok :)))
anneler yaa hiç kıyamam benim annem çok ağlamıştı ilk başta sevinçten ve tabii yanından ayrılacağım için ama şimdi alıştırdı kendini iyice :)

Balayi yapmak neden bu kadar pahaliii :26:

Kizlar biz izmir, antalya yada kibrsi düsünüyoruz..

Önerileriniz var mi?

aslında ben de kıbrıs ı düşünmüyor değilim ama sonra bayram tatilinde fln kıbrıs a gideris diorum vazgeçiorum karar veremedim balayı için gitmek istediğim 2 otel var çünkü onlardan birini seçmek istiorum biraz pahalılar ama kıyıcaz artık paraya :))
anltalya da daha çok side,manavgat,alanya taraflarında uygun oteller. oralara bakabilrsin. İzmir de de eğer 5 yıldızlı otel istemiorsan foça da güzel yerler var. yine oralara yakın dalyan da bi çok otel var uygun fiyata onlara bakabilrsin.

Rixos Premium cok güzel bi otel şahsen gören biri olarak söylüyorum ama bizim bütçemizi aşıyor bizde büyük ihtimalle baia bodrum a gidicez

burchean otele gittiğine göre bilirsin belki .. antalya hava alanından beleğe ulaşım var mı?? yoksa acentenın ulaşımını mı kullansak o da 90 tl idi???

burchean otele gittiğine göre bilirsin belki .. antalya hava alanından beleğe ulaşım var mı?? yoksa acentenın ulaşımını mı kullansak o da 90 tl idi???

hava alanından beleğe taksiyle 50 tl ye anlaşarak gidebilrsin bir çok kez gittim ben hatta babam 40 tl ye anlaşıyordu ama ben beceremedim o kdrını :)

bazı oteller havaalanından aldırıyormuş kızlar acenteden alırsanız biletleri,tatil dönüşü de tekrar havaalanına bırakıyormuş

evet acenta otele ulaşım var dedi ancak 90 tl extra isteyince acaba diğer ulaşım imkanları daha mı ucuza gelir diye sormuştum.. çokkk teşekkür ederim kızlarrr..

selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr sohbet muhabbettt superr valla hep bole olsun bu topic :) valla balayi ni bizde daha karar vermedikkk ((((((((((( sessiz sakin bi yer istiyoruzzz ... ama her baktigim otel cok canli cok kalabalik vs... nereye gitcez hic bilmiyorumm (( bugun bi otel baktim angel's peninsula diye bi yer var marmariste 7 yildizli bi otelmis aile yeriymis tam.. sessiz sakin bir ortami varmis kocis bugun arastircak aricak sorucak olmadi buraya gidebiliriz diye dusunduk yada golden key de tercihler arasinda var..

bugunnn nikah islemleri icinnn kosusturdum cok yoruldummmmmmmmmmmm.. ikametgah aldimm.. kan tahlili yaptirdim.. film cektirdimmm nufus kayit ornegi cikarttirdimmm falan filann poff cok yoruldum ama :)))))))))))))

lovelylady
Biz genelde otobüsle gidiyoruz canım turun otobüsü otelin icine kadar bırakıyo zaten.Bi kac kerede ucakla gıtmıstık ama bızım gıttıgımız donem kampanyaya transferde dahıldı.Otel havaalanına kac km uzaklıkta ona gore bı secım yap cunku bız bı kere aksu bölgesıne sadece gıdıs taksıye 80 tl vermıstık

Selam canım Sessiz sakin otel istiyosan 12 yaşından küçük çocuk kabul etmeyen otellerde var Barut otel Lara gibi.Nikah işlemleriniz icin ne kadar cok sey istemisler oyle biz nikahı kıyıcak memurla gorustuk beledıyeden sadece 6 fotograf nufus cuzdanı fotokopısı bı de aıle hekımınden rapor ıstedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…