- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.061
günaydınlarrrrrrrrrr..........
bedbaht_tosba (adını bilmiorum halaa :)) canını hiiç sıkma yaa bi bakmışsın günler geçmiş gitmişş arada bi boş olunca insan öle zaman geçmiomuşş gibi düşünüo ama geriye dönüp baktıında ne kdr yanıldığını anlıo. gerçekten bu günlerin keyfini çıkar :)
ismim nazlı canımgünaydın sana da...
çalışmıyorum şuanda bişeyle ugraşsam vakit daha çabuk geçer sadece derslerim var onlarla ilgileniyorm
şubatta nişanlımın yanına gidicem perde halı falan bakıcaz marta kadar kalıcam sonrasında hızlanır herşey inşallah
bugün babam kına gecesi için bikaç yerle görüşüp tutacak sanırm onu bekliyorum heycanla
dilerim hepimiz için çok güzel günler olur ilerde çok mutlu oluruz
çalışmıyorum şuanda bişeyle ugraşsam vakit daha çabuk geçer sadece derslerim var onlarla ilgileniyorm
şubatta nişanlımın yanına gidicem perde halı falan bakıcaz marta kadar kalıcam sonrasında hızlanır herşey inşallah
bugün babam kına gecesi için bikaç yerle görüşüp tutacak sanırm onu bekliyorum heycanla
amiinnnnnnnnnn,,,bnim de istediğim bir yer vardı babam önce gerek yok tutmayalım demişti,sonra da yeri gidip tutmuş kına için,sürpriz yapmış,küçük ve şirin bi cafeçook mutlu oldum,,darısı tüm kızçelere
birde kendine uğraş bulabilirsin mesela nikahta kullanacağın kalemi kendin süsleyebilirsin mesela ben tüylü kalem yapıcam,tüy aldım kurdale aldım yapışkanını aldım ama halen yapamadım,çalıştığım için fırsat bulamadımyada kınada sadece kızlara verilecek küçük hediyeler hazırlayabilirsin,keçe alıp çanta şekline getirip(dikiş yada yapışkan ile) bunların içine oje not kağıdı kına vs. vs. katabilirsin hem düğünün için de hazırlıklarını yapıyor olursun böylece :) Eki Görüntüle 320958 Eki Görüntüle 320959 bunlar örnek resimler cnm
hayırlı ugurlu olsun canım benim
ben bu keçe oje işini begendim ama kalıp çıkarmak lazım sanırım bi ugraşayım canım bakalım becerebilecekmiyim
teşekkür ederim çok kuzum sağol
Selam kızlarrr, nasılsınız bakalım??
Yaa balayı otellerine erken rezervasyon muhabbetinden yararlanmak için şimdiden ayarlayalım diyoruz ama şöyle bütçemize göre bir otel bulamadık( Aranızda ayarlayan var mı ya da bana tavsiye edebilecek olan??:26:
cnm bizim bi arkadaş cyristal flora beach e gitti balayına,hem aile yeriymiş hemde çok güzelmiş bana tavsiye etti,biz daha rezv. yapmadık
aile yeri derken,üstü çıplak kızlar olmuyomuş yani
heeeehhhh bana da öyle biyer lazım tatlım çok iyi söyledinhemen bakıyorum şimdi çok teşekkürler tatlım
Yaa bahar ben de bakıyorum ama maşallah erken rezervasyon fiyatları bile çok pahalı birçok yerin :s nasıl olcak bilemedim.Selam kızlarrr, nasılsınız bakalım??
Yaa balayı otellerine erken rezervasyon muhabbetinden yararlanmak için şimdiden ayarlayalım diyoruz ama şöyle bütçemize göre bir otel bulamadık( Aranızda ayarlayan var mı ya da bana tavsiye edebilecek olan??:26:
Yaa bahar ben de bakıyorum ama maşallah erken rezervasyon fiyatları bile çok pahalı birçok yerin :s nasıl olcak bilemedim.
selam kızlar
bende eylül geliniyim. arada bi girip okuyorum topiciğinizi anılarım canlanıyor. çeyiz, düğün hazırlıkları felan çok güzeldi o telaş. şimdi de balayını konuşmaya başlamışsınız. ay ay çok tatlı heyecanlardı valla. umarım hepinizin hazırlıkları ve düğünleri çok güzel geçer. mutluluklarrr
selam kızlar
bende eylül geliniyim. arada bi girip okuyorum topiciğinizi anılarım canlanıyor. çeyiz, düğün hazırlıkları felan çok güzeldi o telaş. şimdi de balayını konuşmaya başlamışsınız. ay ay çok tatlı heyecanlardı valla. umarım hepinizin hazırlıkları ve düğünleri çok güzel geçer. mutluluklarrr
kızlar selam,
benim 2012 yılı eylül gelini olmam 2 gün önce filan netleşti yani anlayacağınız şu an dımdızlak bir haldeyim annem fenalardaaa:18::18::18:
burda diğer kızlarla birlikte teselli bulabilirim diye düşünüyorum..herkese selamm.
aynen yaa 2 gece için 2 milyara yakın para harcamak istemiyorum zaten evlendikten sonra bisürü masraf çıkacak dursun paramız kenarda... Daha uygun bir yolunu buluruz herhalde tatlım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?