2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım bunların dışında 6 ad. foto istiyorlar başka ne var istedikleri?

söylediğin iyi oldu valla kafama kazıdım adını :))

Son düzenleme:
kizlarr nikah islemleri icin .. 6 adet foto. nufus cuz. asli ve fotokopisi. saglik raporu resimli imzali .. saglik raporu icinde kah tahlili. kan grubu kartin ak ciger filmi istiyo doktor onlara bakarak sana saglik raporu veriyo .. ikametgah ve nufus kayit ornegi istiyorlar bende aldim hepsini...

Son düzenleme:

ayyy bunlar da ne böylee yarabbimmm aç gittin dmi cnm kan tahliline

oy oy bu nekadar evrak böyle
biz nikah memuruyla görüştük sadece onaylı nüfus kağıdı örneğimizi aldı ben hallederim gerisini dedi
belki ilerki zamanlarda ister bizdende

kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun ...gecen yıl bizde böyle topiclerde fikir alışverişi yapıyoduk cok faydasını gördüm kendı adıma ...inşallah sizin içinde verimli olur yaklaşık 7 ay oldu cok mutluyum şükürler olsun sakın birbirinizi kırmayın ortak noktada bulusmaya calısın inanın değmiyo nikahın oldugu gün derin bir ohh cekıyosun ve yepyeni bir sayfa acıyosun ...burdakı herkese bir ömür boyu mutluluklar diliyorum deneyımlı olarakta yardımcı olabılım istersenız

selammm canimmm... cok tesekkur ederizz.. bu topige giripp biseyler yazdigin icin cok tesekkur ederizz... allah mutlulugunuzu daim etsin.... inss bizede 7.ay oldu demeye nasip olur.... alllahin izniylee o gunleri ins bizde gorururuzz:)) destegin icin cok saoll

bizede nasip etsin allah o günleri hayırlısıyla...
bizde size ömür boyu mutluluklar dileriz

her zaman yolu bilen birine sormak gerekir mesela ilk sorumu sorayım :)) 4 tane nevresim takımım var acaba kaç tane yeterli olur?birde günlük yemek takımı aldınz mı acaba benim günlük takımım yok,bir kere bir yerde görmüştüm 6 kişilik takım 60 tl civarındaydı alsam mı acaba denk gelince yoksa gerek olmaz mı??

çok mu soru sordum

hayirlii cumalar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzz..dualariniz kabul olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin : )

tatlim bence bi kac tane daha al nevrresim takimi..bide tek kisilik nevresim takimi var oda misafirlik icin olsun. pike takimini da al tatlim yoksa eger. ben gunluk yemek takimi aldim . misafirlik olani gunluk kullanamam diye dusundum fiyati iyimis bence al derim

nevresim takımı çok hediye gelir diye düşündüm ama bilemiyorum:26:tek kişilik 2 tane var birini annem yaptı diğerini de aldık,onları saymamıştım,toplamda 6 oluyo yani :) pike takımım yok alabilirim en son param artarsa :) o tabak takımı da bitmişti bakalım tekrar denk gelirsem alayım bari hiç olmamasından iyidir :)

kızlarr hayırlı cumalar hepinize... ebruuuu kan tahlilini sağlık ocakları yapıyor mu?? aile hekimi devlet hastanesinde yaptıracaksınız akciğer filmini de verem savaşta çektireceksiniz dedi(

kızlarr hayırlı cumalar hepinize... ebruuuu kan tahlilini sağlık ocakları yapıyor mu?? aile hekimi devlet hastanesinde yaptıracaksınız akciğer filmini de verem savaşta çektireceksiniz dedi(

evet tatlim bizim burdaki saglik ocagi kan tahlil yapti ama duyduguma gore bazi saglik ocaklari yapmiyormus. kan tahlili ..akciger filminide verem savasta cektirtim... 2 dk hemen cekiyorlar. o zaman butun tahlilleri disarda yaptirip aile hekimine gosterceksin ole vericek sana raporu tatlim..

bu yaptırıdığın sağlık ocağı istanbulda mı?? ya da istanbulda anadolu yakasında yaptırılan sağlık ocağı yer var mı acep???

kızlar biri çeyizlik olmak üzere 3 tane nevresim takımım var daha alalım dedim anneme ama kınada fln hediye gelir dedi :44:
2 tane pike takımı almıştım malum izmir sıcak olur pike takımı kullanırız orda çokça
2 tanede tek kişilik nevresim takımım var misafir odasına tek kişilik bazalı yatak almıştık gelen giden olursa diye

aslında çok ince detaylar dışında tamam gibi benim çeyizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…