- 13 Ekim 2011
- 802
- 0
- 66
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.101
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr sohbet muhabbettt superr valla hep bole olsun bu topic :) valla balayi ni bizde daha karar vermedikkk((((((((((( sessiz sakin bi yer istiyoruzzz ... ama her baktigim otel cok canli cok kalabalik vs... nereye gitcez hic bilmiyorumm (( bugun bi otel baktim angel's peninsula diye bi yer var marmariste 7 yildizli bi otelmis aile yeriymis tam.. sessiz sakin bir ortami varmis kocis bugun arastircak aricak sorucak olmadi buraya gidebiliriz diye dusunduk yada golden key de tercihler arasinda var..
bugunnn nikah islemleri icinnn kosusturdum cok yoruldummmmmmmmmmmm.. ikametgah aldimm.. kan tahlili yaptirdim.. film cektirdimmm nufus kayit ornegi cikarttirdimmm falan filann poff cok yoruldum ama :)))))))))))))
Biz genelde otobüsle gidiyoruz canım turun otobüsü otelin icine kadar bırakıyo zaten.Bi kac kerede ucakla gıtmıstık ama bızım gıttıgımız donem kampanyaya transferde dahıldı.Otel havaalanına kac km uzaklıkta ona gore bı secım yap cunku bız bı kere aksu bölgesıne sadece gıdıs taksıye 80 tl vermıstık
kizlarr nikah islemleri icin .. 6 adet foto. nufus cuz. asli ve fotokopisi. saglik raporu resimli imzali .. saglik raporu icinde kah tahlili. kan grubu kartin ak ciger filmi istiyo doktor onlara bakarak sana saglik raporu veriyo .. ikametgah ve nufus kayit ornegi istiyorlar bende aldim hepsini...
ayyy bunlar da ne böylee yarabbimmmaç gittin dmi cnm kan tahliline
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr sohbet muhabbettt superr valla hep bole olsun bu topic :) valla balayi ni bizde daha karar vermedikkk((((((((((( sessiz sakin bi yer istiyoruzzz ... ama her baktigim otel cok canli cok kalabalik vs... nereye gitcez hic bilmiyorumm (( bugun bi otel baktim angel's peninsula diye bi yer var marmariste 7 yildizli bi otelmis aile yeriymis tam.. sessiz sakin bir ortami varmis kocis bugun arastircak aricak sorucak olmadi buraya gidebiliriz diye dusunduk yada golden key de tercihler arasinda var..
bugunnn nikah islemleri icinnn kosusturdum cok yoruldummmmmmmmmmmm.. ikametgah aldimm.. kan tahlili yaptirdim.. film cektirdimmm nufus kayit ornegi cikarttirdimmm falan filann poff cok yoruldum ama :)))))))))))))
oy oy bu nekadar evrak böyle
biz nikah memuruyla görüştük sadece onaylı nüfus kağıdı örneğimizi aldı ben hallederim gerisini dedi
belki ilerki zamanlarda ister bizdende
anladım canmm sağol bilgiler içinn
kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun ...gecen yıl bizde böyle topiclerde fikir alışverişi yapıyoduk cok faydasını gördüm kendı adıma ...inşallah sizin içinde verimli olur yaklaşık 7 ay oldu cok mutluyum şükürler olsun sakın birbirinizi kırmayın ortak noktada bulusmaya calısın inanın değmiyo nikahın oldugu gün derin bir ohh cekıyosun ve yepyeni bir sayfa acıyosun ...burdakı herkese bir ömür boyu mutluluklar diliyorum deneyımlı olarakta yardımcı olabılım istersenız
kızlar merhaba hepinize hayırlı olsun ...gecen yıl bizde böyle topiclerde fikir alışverişi yapıyoduk cok faydasını gördüm kendı adıma ...inşallah sizin içinde verimli olur yaklaşık 7 ay oldu cok mutluyum şükürler olsun sakın birbirinizi kırmayın ortak noktada bulusmaya calısın inanın değmiyo nikahın oldugu gün derin bir ohh cekıyosun ve yepyeni bir sayfa acıyosun ...burdakı herkese bir ömür boyu mutluluklar diliyorum deneyımlı olarakta yardımcı olabılım istersenız
her zaman yolu bilen birine sormak gerekir mesela ilk sorumu sorayım :)) 4 tane nevresim takımım var acaba kaç tane yeterli olur?birde günlük yemek takımı aldınz mı acaba benim günlük takımım yok,bir kere bir yerde görmüştüm 6 kişilik takım 60 tl civarındaydı alsam mı acaba denk gelince yoksa gerek olmaz mı??
çok mu soru sordum
tatlim bence bi kac tane daha al nevrresim takimi..bide tek kisilik nevresim takimi var oda misafirlik icin olsun. pike takimini da al tatlim yoksa eger. ben gunluk yemek takimi aldim . misafirlik olani gunluk kullanamam diye dusundum fiyati iyimis bence al derim
kizlarr nikah islemleri icin .. 6 adet foto. nufus cuz. asli ve fotokopisi. saglik raporu resimli imzali .. saglik raporu icinde kah tahlili. kan grubu kartin ak ciger filmi istiyo doktor onlara bakarak sana saglik raporu veriyo .. ikametgah ve nufus kayit ornegi istiyorlar bende aldim hepsini...
kızlarr hayırlı cumalar hepinize... ebruuuu kan tahlilini sağlık ocakları yapıyor mu?? aile hekimi devlet hastanesinde yaptıracaksınız akciğer filmini de verem savaşta çektireceksiniz dedi(
evet tatlim bizim burdaki saglik ocagi kan tahlil yapti ama duyduguma gore bazi saglik ocaklari yapmiyormus. kan tahlili ..akciger filminide verem savasta cektirtim... 2 dk hemen cekiyorlar. o zaman butun tahlilleri disarda yaptirip aile hekimine gosterceksin ole vericek sana raporu tatlim..
hayirlii cumalar kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzz..dualariniz kabul olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amin : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?