- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.461
Aybe Yatak Odas, negl Mobilyam sizce bu yatak odası nasıl ben çok begendım ama sizlerin fikrini alayım dedim. komodin ve şifonyerı çok guzel
Aybe Yatak Odas, negl Mobilyam sizce bu yatak odası nasıl ben çok begendım ama sizlerin fikrini alayım dedim. komodin ve şifonyerı çok guzel
cnm benim yatak odasi guzel ama o fiyataa cok daha iyilerini bulabilirsin diye dusunuyorum tatlimm
Unutmadan ekliyim fotoğafları bakalım beğenicekmisiniz papilerimi
Eki Görüntüle 328248
Eki Görüntüle 328249
Teşekkür ederim tatlı inş.. Çok şık babetlerde var onlarda yavaş yavaş çıkmaya başlar mart gibi yeni sezonlar hatta renkli bile giyebilirsin ben bi tanede fuşya alıcam fotoğraflarda çok tatlı duruyor fuşya çiçeklepatriyn
canım mutlulukla giy inş :) benim enbüyük sorunm ayakkabı çok topuklu giyemem ozaman nişanlımın boyunu geçerim babet mi giysem napsam bilmiyorum.
bu yatak örtüsünü bizde almıştık fakat eve geldiğimizde yatağa takmaya çalıştığımızda yatak boyuna uymadı ve bizim yatağın boyuna göre olan boyu yokmuş. bizim yatak 170-200 bu yatak örtüsüde sanırım 150-200, çok kötü bir görüntü oldu ve geri vermek zorunda kaldık. bana sorarsanız okadar pahalı yatak örtüleri yerine çok amaçlı nevresim yada pike takımları var çok şık oluyorlar.
ben gelin ayakkabimii pembe almak istiyorumm /:) bide dugunun ortalarinda converse giymek istiyorum :)
bu yatak örtüsünü bizde almıştık fakat eve geldiğimizde yatağa takmaya çalıştığımızda yatak boyuna uymadı ve bizim yatağın boyuna göre olan boyu yokmuş. bizim yatak 170-200 bu yatak örtüsüde sanırım 150-200, çok kötü bir görüntü oldu ve geri vermek zorunda kaldık. bana sorarsanız okadar pahalı yatak örtüleri yerine çok amaçlı nevresim yada pike takımları var çok şık oluyorlar.
hayırlı olsuuuunnn...benimde 28 nisan akşamı ankarada olacak, aynı gün aynı şehir gelinleri mi oluyoruz:)))
:)) teşekkür ederimmm.... evet aynı gün oluyorr :)))))))) bnm de 28 inde ank 29 unda bursa olucak :)))
aynı saatlerde birlikte heyecanlanacağız:) sizin memur salona mı gelecek, başvuruyu hallettiniz mi ankara için? bir de makyaj falan ayarladın mı? ben ankarayı pek bilmediğim için netten makyöz bakıyorum. Paylaşalım bulduklarımızı:)
Kızlarrrrrrr selamlarrrrrrrr
Bizimm tarihimiz değiştiiii istediğim yerde 5 Mayıs a yer kalmamış öle olunca 1 hafa öncesine çektik 28 Nisan olucak yaniiii :)))))))))
bugün tüm işlemleri hallettik. Ank da ki yeri de tuttuk bi tek bursada düğün salonunu tutma kaldı :)))))))))
hayırlı ugurlu olsn canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?