2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Aybe Yatak Odas, negl Mobilyam sizce bu yatak odası nasıl ben çok begendım ama sizlerin fikrini alayım dedim. komodin ve şifonyerı çok guzel

takım hoş ama bu takıma göre pahalı... bir de eviniz, ölçüleriniz falan belli mi? niye sordum gardırop bana çok dar geldi, benimki 10 cm daha geniş ve yüksek ki bunlar pek fark yaratmaz ama 10 cm daha derinki bu bayağı fark yaratır, ben kendi eşyalarımı zor sığdırdım şimdilik içine, nişanlımın eşyalarıda gelince onun evindeki gardrobu da ütü odasına koyacağız ancak sığalım. Karyolayıda aynı şekilde 10 ar cm daha uzun ve geniş aldım rahat rahat sığalım diye. Ama daha geniş ölçüler odanıza uymuyorsa takım güzel. Benimkide enza nın bosco yatak odası, renklerimiz benziyor:)

slm kızlar
Eki Görüntüle 328452

sizce bu yatak örtüsü nasıl kararsız kaldım alsam mı_*-)

bu yatak örtüsünü bizde almıştık fakat eve geldiğimizde yatağa takmaya çalıştığımızda yatak boyuna uymadı ve bizim yatağın boyuna göre olan boyu yokmuş. bizim yatak 170-200 bu yatak örtüsüde sanırım 150-200, çok kötü bir görüntü oldu ve geri vermek zorunda kaldık. bana sorarsanız okadar pahalı yatak örtüleri yerine çok amaçlı nevresim yada pike takımları var çok şık oluyorlar.

patriyn
canım mutlulukla giy inş :) benim enbüyük sorunm ayakkabı çok topuklu giyemem ozaman nişanlımın boyunu geçerim babet mi giysem napsam bilmiyorum.
Teşekkür ederim tatlı inş.. Çok şık babetlerde var onlarda yavaş yavaş çıkmaya başlar mart gibi yeni sezonlar hatta renkli bile giyebilirsin ben bi tanede fuşya alıcam fotoğraflarda çok tatlı duruyor fuşya çiçekle

fiyatı çok pahalı değil 200lira ama boyutunu bilmiyordum haklısın bakmam lazım

ben gelin ayakkabimii pembe almak istiyorumm /:) bide dugunun ortalarinda converse giymek istiyorum :)

benimkilerde uçuk pembe, buketi de pembeli kombinasyon yaptıracağım. Aslında gelinliğe de pembe saten kuşak bağlamak istiyordum ama nişanlım karşı çıktı neyse ayakkabı ve çiçekle yetineceğim. ya da kuşağı bir iki foto çekiminde takarım diyorum değişik olsun renk versin diye...

bizim yatağımızda verdiğimiz ölçülere göre özel yapıldı o sebepten böyle tüllü şıkır şıkır bişey alamadım

kısssslllaaarrr slmmmmmmm nasılsınız napıyosunuz ohh ohhh 2012 girildiğinden bu yana hazırlıklar hızlandı sizleri böle görmek çok mutlu ediyor beni.

uffz biz napcaz die kara kara düşünüp duruyorummm

Kızlarrrrrrr selamlarrrrrrrr

Bizimm tarihimiz değiştiiii istediğim yerde 5 Mayıs a yer kalmamış öle olunca 1 hafa öncesine çektik 28 Nisan olucak yaniiii :)))))))))
bugün tüm işlemleri hallettik. Ank da ki yeri de tuttuk bi tek bursada düğün salonunu tutma kaldı :)))))))))

hayırlı olsuuuunnn...benimde 28 nisan akşamı ankarada olacak, aynı gün aynı şehir gelinleri mi oluyoruz:)))

:)) teşekkür ederimmm.... evet aynı gün oluyorr :)))))))) bnm de 28 inde ank 29 unda bursa olucak :)))

aynı saatlerde birlikte heyecanlanacağız:) sizin memur salona mı gelecek, başvuruyu hallettiniz mi ankara için? bir de makyaj falan ayarladın mı? ben ankarayı pek bilmediğim için netten makyöz bakıyorum. Paylaşalım bulduklarımızı:)

memuru da ayarladık wishes da olacak nikah kokteylli düşünüyoruz. Başvuru işlemleri fln tamamlandı yanii. Düğünümüz Bursa da olacak.
dikmen caddesinde Ana çocuk sağlığı merkezi var oraya gittik bu sbh kan verdik hemen raporu verdiler bize kan sonuçları 10 gün sonra çıkıcak ama raporu veriolar. Sonrada belediyeye gidip memuru ayarladık o işlemler 1-2 saatinizi alır çok sürmüyor.
Makyöz Yeşim Arsoy u düşünüyorum. Biraz pahalı ama kıyacağım paraya artık
Kuaför de Kızılay da Şenel Kuaför e gideceim zaten bnm hep gittiğim kuaför. eğer düşünürsen yardımcı olurum o konuda.
Bu arada senin düğünün nerde olacaktı salonu tutmuş muydunuz?

hayırlı ugurlu olsn canımmmm

Yaa kızlarrrr nikah şekeri, Kına hediyesi falan filan düşünen yok mu aranızda???????
arkadaşımla beraber bu konuda hizmet veriyoruz aklınızda olsun. Kişiye özel tasarımlar yapıyoruz özellikle seramik modeller üzerine çalışıyoruz ama her tür olabilr. :))))
İsteyen, düşünen fikir sormak isteyen bana msj atabilr ya da buradan da yazabilr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…