- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.481
memuru da ayarladık wishes da olacak nikah kokteylli düşünüyoruz. Başvuru işlemleri fln tamamlandı yanii. Düğünümüz Bursa da olacak.
dikmen caddesinde Ana çocuk sağlığı merkezi var oraya gittik bu sbh kan verdik hemen raporu verdiler bize kan sonuçları 10 gün sonra çıkıcak ama raporu veriolar. Sonrada belediyeye gidip memuru ayarladık o işlemler 1-2 saatinizi alır çok sürmüyor.
Makyöz Yeşim Arsoy u düşünüyorum. Biraz pahalı ama kıyacağım paraya artık
Kuaför de Kızılay da Şenel Kuaför e gideceim zaten bnm hep gittiğim kuaför. eğer düşünürsen yardımcı olurum o konuda.
Bu arada senin düğünün nerde olacaktı salonu tutmuş muydunuz?
ne güzel herşeyi halletmişsiniz:) bende yeşim arsoy ve sezer sak arasında kararsızım, prova yapacak mı sana, bir de ne kdr dedi? Ben daha kimseyle konuşmadım, belki karşılaşırız orda arka arkaya saatlere falan denk gelirsek ne güzel olur:) bizim nikah ve düğün birlikte olacak orduevinde, çok önce tuttuk, aslında kuaför ve makyöz anlaşma dahilinde ama tanımıyorum ve istemiyorum. Makyaj kesin başkasına yaptıracağım ama saçı bilemiyorum. Şubatta ankaraya gittiğimde Şenel e bir uğrayayım o zaman deneyeyim sen memnunsan. Fiyatı ne istedi senden? Birazda uygun olsun istiyorum makyaja bayılcaz zaten:)
Makyaj 400 demiş arkadaşıma ben henüz arayıp konuşmadım. prova konusunda bilgim yok aslında yarın aramayı düşünüyorum sana da yazarım burdan son durumu.
saç için kuaförüm henüz bişey sölemedi ama uygun bişey yapacaına eminim hiç para konuşmadık onunla yaptığı saça göre alacağı paranın çok az olacaından eminim fiyatları genel olarak uygun hele bi de bnm adımı verip gidersen ki orayı düşünürsen ben önden konuşurum onalrla uygun fiyata yaparlar. Ben de açıkcası makyaja çok vereceim die ordan burdan kısmaya çalışıorum :)))))
bu arada Ordu evinden çok memnun kalırsın güzel oluyor oranın düğünleri.
Kızlarrrrrrr selamlarrrrrrrr
Bizimm tarihimiz değiştiiii istediğim yerde 5 Mayıs a yer kalmamış öle olunca 1 hafa öncesine çektik 28 Nisan olucak yaniiii :)))))))))
bugün tüm işlemleri hallettik. Ank da ki yeri de tuttuk bi tek bursada düğün salonunu tutma kaldı :)))))))))
hayirliii olsun tatlimmm :) bak ne guzelll iste 1 hafta daha eksildiii safakdan :)
kizlar bugun eminonu mahmutpasaya kuzenim icin ceyiz alisverisine gittikkk .. bende 1 ay sonra cikicagim icin bende gittim alisverise on bilgi olsun diyee... arastirma yaptimm
fiyatlar sole .. 1 paket kina mumu icinde 10 tane ver ( 10 tl )
10 lu kina taclari tullu ( 20 tl )
50 tane kina paketi ( 5 tl )
50 tane kina cerez icin suslu keseler ( 5 tl )
kina sepeti ve kina tepsisi takimi ( 20 tl )
bindallilar 100 den 1000 tl kadar cikiyo benim kuzen 250 tl aldi herseyi icinde
gelin ayakkabisi ( 50 tl)
saten gecelik ( 6 li set halinde) takimlar sutyen takimlari atlet takimi gunluk pijama takimi vs. pierre cardin toplam 300 tl verdik
maybilline makyaj urunleri pudra rumel fontoden goz kalemi ruj deodorant ve makyaj cantasina 72 tl verdik
ppofff ama cok yorulduk ne zor islermis yahuu daha bi suru sey aldikkk da aklima gelmiyor::) amaa sunu anladimki hersey para para paraaaaaaaaaaaaaaaaa
bende internette geçen sene 400 diye okudum ama bu sene zam yapabilir, sen konuşursan haber ver tabii çok sağol:) ben orduevinide görmedim:) inşallah dediğin gibidir. Ya senin ne güzel 2 düğün olacakmış şanslısın tadını çıkart....bende istanbulda da mı bi düğün daha yapsam:)))
:) aynen öle ebrucum teşekkür edermm :)))))
kizlar bugun eminonu mahmutpasaya kuzenim icin ceyiz alisverisine gittikkk .. bende 1 ay sonra cikicagim icin bende gittim alisverise on bilgi olsun diyee... arastirma yaptimm
fiyatlar sole .. 1 paket kina mumu icinde 10 tane ver ( 10 tl )
10 lu kina taclari tullu ( 20 tl )
50 tane kina paketi ( 5 tl )
50 tane kina cerez icin suslu keseler ( 5 tl )
kina sepeti ve kina tepsisi takimi ( 20 tl )
bindallilar 100 den 1000 tl kadar cikiyo benim kuzen 250 tl aldi herseyi icinde
gelin ayakkabisi ( 50 tl)
saten gecelik ( 6 li set halinde) takimlar sutyen takimlari atlet takimi gunluk pijama takimi vs. pierre cardin toplam 300 tl verdik
maybilline makyaj urunleri pudra rumel fontoden goz kalemi ruj deodorant ve makyaj cantasina 72 tl verdik
ppofff ama cok yorulduk ne zor islermis yahuu daha bi suru sey aldikkk da aklima gelmiyor::) amaa sunu anladimki hersey para para paraaaaaaaaaaaaaaaaa
memuru da ayarladık wishes da olacak nikah kokteylli düşünüyoruz. Başvuru işlemleri fln tamamlandı yanii. Düğünümüz Bursa da olacak.
dikmen caddesinde Ana çocuk sağlığı merkezi var oraya gittik bu sbh kan verdik hemen raporu verdiler bize kan sonuçları 10 gün sonra çıkıcak ama raporu veriolar. Sonrada belediyeye gidip memuru ayarladık o işlemler 1-2 saatinizi alır çok sürmüyor.
Kuaför de Kızılay da Şenel Kuaför e gideceim zaten bnm hep gittiğim kuaför. eğer düşünürsen yardımcı olurum o konuda.
aslında 2 düğün güzel gibi ama çok yorucu olacak tabii gelinliği 2 kere giymek ayrı bi zevk olacaktır :)))))))
Bu sene sormuş arkadaşım onun da yaza düğünü var. daha fazla arttırmamış yani anladıım kadarıyla. Ama ben yinede bugün öleden sonra arayıp sonucu yazarım buraya. :)
Orduevi konusunda hiç şüphen olmasın herşey güzel olacaktır eminim. :)))
bu arada merkez orduevi mi etiler mi?
ayy canm negüzel 1 hafta daha yaklaştın sevdiğine kavuşmaya hayırlı olsun :)).. aranızda en son ben kavuşucam galiba daha çok var
canım senin önerdiğin kuaförü düşünüyorum bende buaralar bakalım. nekadar zaman önce ayarlamak gerekir ki? sen konuştun mu hiç ücret konusunda
ilk düğünden heyecandan pek birşey anlaşılmıyormuş, 2. si daha rahat oluyormuş bu sefer tam eğleniyormuşsun...2 düğün yapan tüm arkadaşlarım öyle dedi:) evet 2 gün üst üste olacağı için biraz yorgunluk olur ama 2. sinde rahat olursunuz artık. Bence güzel birşey, saçını farklı yaptırırsın falan , farklı farklı bir sürü resimleriniz olur ilerisi için:) çok güzel anılar olacak bence...cnm etiler sanırım, önce merkezi ayarlıyorduk ama tarih mi problem oldu ne, etiler oldu...gittin mi hiç orda düğüne? salon falan nasıl bilmiyorum hiç...5. yıldızlı otel gibi merak etme dedi tanıdıklar ama???
ya dün konuşuyorduk burda evlenenlerle, bir de foruma göz attım da, istanbulda her belediye farklı fiyat alıyor nikah için, memuru da düğüne getirtmek için ayrı para veriyormuşsun, herkes farklı yazmış ücretleri 200 de var 500 de...siz ne kadar verdiniz ankarada nikah işlemi ve memuru salona getirtmek için cnm?
yaa evet en güzel tarafı o olucak 2 saç 2 makyaj bi sürü fotografff :)))))))
Etiler de gittim 2 düğüne gayet güzeldi hizmet de iyiydi çok kibardılar müzik de iyiydi. tabi oranın orkestrası mıydı gittiim düğünlerin sahipleri kendilerimi ayarlamışlardı orasını bilmiorum ama Hiç şüphen olmasın memnun kalacaından eminim içini ferah tutabilrsin yer konusunda
Biz ank da yenimahalle belediyesinden ayarladık 200 tl nikah işlemleri için verdik. 68 tl de memur için ve pul ücreti dediler. 268 oldu toplamda yani. belediyeye göre değişiyor mu inan hiç bilmiyorum :S Memur dışarıya getirtme sanırım 200 ün içinde. extradan bişi sölemediler bize çünkü.
çok teşekkürler içime su serptin:) inşallah 28-29 nisan bol güneşli olur, çoook güzel ve keyifli olur düğünlerimiz:)
yenimahalle de düğünü olacak olan arkadaşım düğün ne zaman. bende ankaraya gelin geliom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?