2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

merhaba kızlar, bizde buhaftasonu uzun bi aradan sonra görüşelim diyoruz ama hava şartlarıı buna engel olcak gibi duruyo cok canım sıkıldı(
hem buarada da damatlık bakarız diye düşünmüştük.. siz nerelere baktınız dmatlık için önerileriniz ve fiyatlar nelerdir?

yaa ne güzell çok şanslısın :)) keşke bende öyle denk gelebilsem.. hep yüksek topuklu platform ayakkabılar var ve ben hem nişanlımla aramızdaki boy farkının az omasından hm de daha rahat oynayabilmek açısından alçak topuk istiyorum ama seçenekler yok denecek kadar az

Şu evlilik fuarına bugün 4 tane davetiyemiz oldu iki tane fotoğrafçı verdi iki tane de nikah başvurusu yaptığımız yer

Hayırlı olsunn ayakkabılarınnnn bnm arkadaşım da beyaz dolgu topuk bi ayakkabı almıştı çok rahat etmişti o yüzden çok iyi yapmışsınn

yaa burdan bikaç arkadaş aldı sanırım biz network ve damat tween e baktık 2 sinde de beğenemedik. network pahalıydı brs damat tween de ise kampanya vardı %50 indirimliydi tüm damatlıklar. bakabilrsin oraya.

selam kızlarr..biz nikah günümüzüde aldııık

Allahıma şükürler olsun önemli işleri hallettik daha vakit varken..

nikah ✔
kına ✔
düğün ✔
balayı ✔

gelinlik,damatlık ve kına eşyaları eksik kaldı...5 ay var halledilir herhalde

umarım denk gelir, hemen karar vermemek lazım dolaşmak gerekiyor ama bir yandan da provada ayakkabı istiyorlar. Gelinlik herkesin göreceği en önemli şey, ayakkabı kimsenin dikkat etmeyeceği ama gelin için en önemli şey bence:) ben rahatıma çok düşkünümdür:) ben uzunum 1.70 ama nişanlım fazlaca uzun, onun için bir yüksek topuk aldım ana ayakkabı olarak çıkışta, ilk dansta falan onu kullanacağım, sonra zıplarken bunu kullanacağım, bir de kuaför çıkışı, arada beklerken falan rahat olanı giyeceğim. YKM ye bir bakın isterseniz. Kemal tanca da da beyaz ayakkabı vardı şu anda indirimde ama tam beyazdı.Nine westte vardı saten kemik ama ben rahat edemedim. Şubatta yeni kolleksiyonlarda fazla model olur ama fiyatları 2 katına çıkar.

Hayırlı olsunn ayakkabılarınnnn bnm arkadaşım da beyaz dolgu topuk bi ayakkabı almıştı çok rahat etmişti o yüzden çok iyi yapmışsınn

benimki dolgu topuk değil, ince ama yüksek olmadığı için çok rahat...bence yedek böyle bir tarz alın mutlaka ya da converse:) Bir de tavsiyem yüksek topuk bile olsa çok sert malzemeli ayakkabılardan uzak durun. Saten ya da dantel yapıyorlar ayakkabıyı ikiside yumuşacık ama içine öyle bir materyal koyuyor ki inanılmaz acıtıyor ayağı.

kizlarr iyi aksamlarrrr yarin istanbul icin kirmizi alarm :) kar geliyomus :) hadi bakalimm ..

ee ne var ne yok hazirliklariniz nasil gidiyor..

bizim hallettiklerimiz

gelinlik, damatlik, mobilyalar ( yemek tk.yatak odasi.koltk tk . tv unit ) balayi, fotografci, dugun mekani, kina mekani, buyuk seylerin hepsini halettik cok sukur... hayirlisi ileee digerlerinide halledicez

bu aradaa kizlar cok hastayimmm kemiklerim sizliyor agriyor... resmenn.. parmaklarimi bile hareket ettiremiyorum o derece yani pofff

saol canm provaya kadar bi gezip bakıcam artık umarımm rahat bi ayakkabı bulurum :)

büyük işlerinn çoğu gitmiş maşallah :)

ebrucum geçmiş olsun havalar okadar kötü ki çok dikkat etmek gerekiyo.. sna zencefil ve bal yemeni öneryorum vücut direncini arttırmaya birebir:)
buarada bütün işleri halletmişsinz maşallah yau ufak detaylar kalmış:) yatak odası ve yemek odası takımını merak ettim canm nerden aldınız?

cok saol canim valla zencefil pekmez artik onume ne gelirse yemege calisiyorum.. ama hic bole yasamadim ben onceki senelerde bu sene nedense asiri derecee kemik agrisii cekiyorum yani ole bi durumdayimki inan kasigi tutmaya bile halim yok ((((((((((

canim biz butun mobilyayii yatas enza mobilyadan aldik...

Allah allah okadar çok mu ağrıyo kemiklerin.. kendini sıcak tut bu sene fazla hastalanmamak lazım uğraşılcak çok şey var..
ne güzel yaa mobilyaları halledince rahatlamışsındır.. bz onları anca nisan mayıs gibi halldicez sanırsam.

çok geçmiş olsun.

mobilyalarda hayırlı olsun. Benim yatak odam ve köşe koltuğumda enza ve çok memnunum, evlenmeye karar vermeden almıştım kullanıyorum ve yeni evde de kullanacağız 2 sene önce aldım sonuçta yepyeni duruyor. Sen nasıl yaptın bilemiyorum ama bakacak diğer arkadaşlara tavsiyem var. Mesela ben önce büyük bir alışveriş merkezindeki yataştan almıştım, nakit indirimi hariç bir kuruş inmediler, o da %5 miydi öyle birşeydi. Stokta olmadığı için beni bekletiyorlardı, sadece kapora vermiştim. Sonra bir arkadaşımın tavsiyesiyle kıyıda köşedeki tüm yataşları telefonla aradım, bu modelleri istiyorum son fiyatınız nedir diye. En düşük söyleyenden gittim aldım ve diğerini iptal ettim. O zamanlar AVM deki nakite güya indirim yaparak 5000 tl gibi bir fiyat çıkartmıştı, ara sokak bayii 4300e verdi, üstüne de nevresim takımı hediyesi istedim onuda verdi. Yalnız nakit aldım. Nakit olursa daha indirim yapıyorlar ama nakit olmasa sıkı pazarlık yapın düşüyorlar.

yaa sorma canimm feci durumdayim yapmadigim sey kalmadii saatlerce sicak suda yattim ise yaramadi yarin doktora gidicemm.. artik ne ilac vericekse versin yeterki su kemiklerimin agrisi gecsinn...valla biz mobilyalari hallettik ama sole bi durum var daha ortada ev yok :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…