2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Daha önünüzde kocamannn 3 ay var canım yaa hallolur hepsi Allah'ın izniyle.. Ben 1 ayda karar verip de evlenenlere çok şaşırıyorum ya hangi ara hazırlanıyorlar maşallah :))

Bu arada pronovias çok güzel eğer bütçeniz elveriyorsa al derim tatlım her türlü... bindallı da varsa kullan işte ne güzel.. mobilyalardan da alacaklarınız az kalmış zaten.. maşallah maşallah hazırlıklar bitti sayılır senin :)

selamlarrrr...geçen gün buraya yazıyorum diye başka bir sayfaya yazmışım:) evlilik fuarı var istanbulda 3-5 şubat tarihlerinde. Genellikle gelinlik firmaları, düğün organizasyon firmaları ve balayı için turlar katılıyormuş...birde divan kundura ayakkabı için ve nikah şekeri, davetiye için ünlü markalar oluyormuş. bernardo falanda katılıyor. Yalnız çok pahalıymış. Ben gitmeyeceğim büyük ihtimalle, zaten hemen herşeyi hazırladık. Ama fikir edinmek, gezmek isteyenler için faydalı olabilir, haberiniz yoksa yazayım dedim:)))

Ben de bugün nikah işlemleri için koşturdum aile hekimime gittim çok kalabalıktııı yarın sabah kan vericem ordan verem savaşa gidip nişanlımla film çektiricez kan kartı istedi doktor onu alıcam cuma da raporu vericek doktor.Muhtara gittim ikametgah aldım geldim ama yoruldum valla :2:

inş.. ben de hayranlıkla dinliorum ölelerini 1 ayda nası halledilir bu kdr şey yaa madii-manevii sıkıntı :))))

hayırlı olsun dielim o zmn şimdiden.. :)
bizden film ikametgah fln istemediler hiç yaa :S
sadece ana çocuk sağlığı merkesine gidip kan verdik o kdr sonrada belediyey gittik hallettik hemen :S

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizz o sohbet muhabetttt almis basini gitmis :) ne guzellll bizde dun kocisimle..artikkk kesin olarak mobiyalari almis bulunmaktayiz bi ara vazgecmistik sonra tekrardan ayni modelleri gittikk aldikkk faturada kesildi artik geri donusu yok :) cok sukur hersey yolunda gidiyor.. yarinda fotografci ile anlasicaz insallahh.... onuda hallettikmi geriyeee fazla bisey kalmiyor.... ALLAH YArdimcimiz olsunn herseyyy paraa valla napcaz bilmiyorumm heryere para veriyoruzz baya masrafli ismis bu evlilik yahuuu

hadi hayırlı olsun o zamann :))

gerçkten herşey para yaa :s

gelincikler nasılsınızzzz
bikaç gündür elektrik süpürgesi arayışım vardı sonunda aldım bugün
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizin eşyalarını
sizler nasılsınız?

Aynı Şey bizde de var Tamam Beyaz Eşyaları Aldık Onlar Ön Ödemeli Daha İyi Oluyor Diye Ama Halen Bir Düğün Salonu Tutamadık Çok İstediğiim Bir Yer Vardı Fakat Çok Pahalı Geldiği İçin Malesef Vazgeçtik. (

Nerede Olacak Acaba Bende Çok İsterim Gdip Görmek

Sizin Düğüne Anladığım Kadarıyla 5 Ay Var Biz De Son Beş Ay Kalamı Almalıyız Ne Yapmalıyız Ki Bilemedik

Bende Baktım Aman Ne Pahalı Ya Elektirik Süpürgeleri Henüz Almadım Sana Hayırlı Olsun İyi Günlerde Kullan Canım

Nikah işlemlerini hallettik sonunda...Sabahtan beri koşturuyoruzz.Ben aile hekimime gitmiştim sağlık raporu için cuma çıkıcaktı rapor bi de ciğer filmi falan istemişti ayrı bir yerden..Sabah kan verdim 3 tüp kan aldılar nişanlımdan da 2 tüp almışlar kapsamlı test yapıcaklardı Belediyeye de uğrayalım dedik adam bize bi adres verdi oraya gittik bi de orda kan verdik ciğer filmi çektirdik ama 10 dakkada raporu aldık boşuna uğraşmışız aile hekimiyle kızlar gün almayanlarında bilgisi olsuunn neyse hallettik çok şükür salona gelmek için bizim belediye 308 tl istiyodu vazgeçtik ondan nikah salonunda kıyıcaz 24.5.12 de tarihimiz bizim belediyede haziran dosyaları açılmamış daha

Kızlarr nasılsınızz????
fena bir rüzgar var ank da bugün.. Sabah arabay binerken ters bir hareket yaptım sanırımm boynum tutulduu çok acıoooo ((((
bitsin bugn de hemen evimize gidelimm yaaa

bende dün ykm de dolaşırken adını duymadığım bir markadan ayakkabı aldım gelinlik için yedek kemik rengi saten basit bir model burnu açık, düz çift kat fiyonk var ön bantında, arkasıda bantlı ve ne çok az ne yüksek topuğu:) Aslında benim ayakkabım uçuk pembe ve çok topuklu ama onunla rahat edemezsem ilerleyen saatlerde değiştiririm diyordum yedek almak gerekiyor, ya o kadar ucuz (35 tl) ve rahattı ki alıverdim:) sanıyorum geçen sezondan kalmış, sateninin bir yerinin yapışkanı kalkmış ama görünmüyor bile, ya da ayakkabıcı iki dakikada yapıştırır orayı, ondan tek kalmış çok ucuza:) o kadar yedek ayakkabı için denedim ki pahalılardı ve hiçbirisi rahat değildi, bu denk geldi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…