- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.581
Daha önünüzde kocamannn 3 ay var canım yaa hallolur hepsi Allah'ın izniyle.. Ben 1 ayda karar verip de evlenenlere çok şaşırıyorum ya hangi ara hazırlanıyorlar maşallah :))
Bu arada pronovias çok güzel eğer bütçeniz elveriyorsa al derim tatlım her türlü... bindallı da varsa kullan işte ne güzel.. mobilyalardan da alacaklarınız az kalmış zaten.. maşallah maşallah hazırlıklar bitti sayılır senin :)
Ben de bugün nikah işlemleri için koşturdum aile hekimime gittim çok kalabalıktııı yarın sabah kan vericem ordan verem savaşa gidip nişanlımla film çektiricez kan kartı istedi doktor onu alıcam cuma da raporu vericek doktor.Muhtara gittim ikametgah aldım geldim ama yoruldum valla :2:
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizz o sohbet muhabetttt almis basini gitmis :) ne guzellll bizde dun kocisimle..artikkk kesin olarak mobiyalari almis bulunmaktayiz bi ara vazgecmistik sonra tekrardan ayni modelleri gittikk aldikkk faturada kesildi artik geri donusu yok :) cok sukur hersey yolunda gidiyor.. yarinda fotografci ile anlasicaz insallahh.... onuda hallettikmi geriyeee fazla bisey kalmiyor.... ALLAH YArdimcimiz olsunn herseyyy paraa valla napcaz bilmiyorumm heryere para veriyoruzz baya masrafli ismis bu evlilik yahuuu
hadi hayırlı olsun o zamann :))
gerçkten herşey para yaa :s
gelincikler nasılsınızzzz
bikaç gündür elektrik süpürgesi arayışım vardı sonunda aldım bugün
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizin eşyalarını
sizler nasılsınız?
Günaydın canlarımmm
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler önceliklee...
Yahu kaç zamandır giriyorum yazdıklarınızı okurken bı ıs cıkıyor cıkmak zorunda kalıyorum yorum yazamıyorum. Maşallah hızınıza yetişemiyorum artık
Gelinlik alan arkadaşlarımı kutluyorummm. Allah mutlu sağlıklı bir şekilde giymeyi nasip eder inşallah o eeennnn mutlu günlerindeBiz de kayınvalidemin dediğine göre şubatta gideceğiz istanbula gelinlik ve kına alışverişi için bakmaya heyecanlanıyorum açıkçası ve de beğenemeyeceğim diye de korkuyorum :26: Bu arada pronovias'ın modellerine hastayım ama bizim bütçeyi ne yazık ki aşıyor
Bizim hazırlıklar yerinde saymaya başladı sanki ve benimde canım sıkılıyor.. Nikah tarihi alıcaz nişanlımın iş yerinden izin almasını bekliyorum kaç gündür.. Mobilya, gelinlik, damatlık bakmaya başlayacağız havalar soğuk diye kimse yanaşmıyor. Balayı otellerini inceleyelim diyorum nişanlımın haftasonları illa işi çıkıyor. puffff
selamlarrrr...geçen gün buraya yazıyorum diye başka bir sayfaya yazmışım:) evlilik fuarı var istanbulda 3-5 şubat tarihlerinde. Genellikle gelinlik firmaları, düğün organizasyon firmaları ve balayı için turlar katılıyormuş...birde divan kundura ayakkabı için ve nikah şekeri, davetiye için ünlü markalar oluyormuş. bernardo falanda katılıyor. Yalnız çok pahalıymış. Ben gitmeyeceğim büyük ihtimalle, zaten hemen herşeyi hazırladık. Ama fikir edinmek, gezmek isteyenler için faydalı olabilir, haberiniz yoksa yazayım dedim:)))
Ben de bugün nikah işlemleri için koşturdum aile hekimime gittim çok kalabalıktııı yarın sabah kan vericem ordan verem savaşa gidip nişanlımla film çektiricez kan kartı istedi doktor onu alıcam cuma da raporu vericek doktor.Muhtara gittim ikametgah aldım geldim ama yoruldum valla :2:
gelincikler nasılsınızzzz
bikaç gündür elektrik süpürgesi arayışım vardı sonunda aldım bugün
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah hepimizin eşyalarını
sizler nasılsınız?
slm gelincikler ... nasıl gidiyo? geçmiş olsun canımm akşam eve gittiğin zaman krem sür kas gevşetici rahatlatır boynunu
sağol... evet sanırsam kremsiz ilaçsız geçmezzz anneme sürdürtürüm ama öle fena bi ağrı ki başıma vurdu resmen yaa :S
senin nasıl gidiyor bu arada??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?