- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.621
selam kızlarr..biz nikah günümüzüde aldııık
Allahıma şükürler olsun önemli işleri hallettik daha vakit varken..
nikah ✔
kına ✔
düğün ✔
balayı ✔
gelinlik,damatlık ve kına eşyaları eksik kaldı...5 ay var halledilir herhalde
kizlarr iyi aksamlarrrr yarin istanbul icin kirmizi alarm :) kar geliyomus :) hadi bakalimm ..
ee ne var ne yok hazirliklariniz nasil gidiyor..
bizim hallettiklerimiz
gelinlik, damatlik, mobilyalar ( yemek tk.yatak odasi.koltk tk . tv unit ) balayi, fotografci, dugun mekani, kina mekani, buyuk seylerin hepsini halettik cok sukur... hayirlisi ileee digerlerinide halledicez
bu aradaa kizlar cok hastayimmm kemiklerim sizliyor agriyor... resmenn.. parmaklarimi bile hareket ettiremiyorum o derece yanipofff
pierre cardin e bakın tatlımm
Günaydın gelincikler...
Bugün hava buuuuzzzz :18: Allah sokaklarda olan her canlıyaa yardımcı olsun inşallahh...
Ebruummm mobilyaların hayırlı olsunn :)) sonunda onlarda karar kıldınız demek kı Allah güzel mutlu gunlerde kullanmayı nasıp eder ınsallah
günaydın Bahar, evet havalar fena bu kış baya çetin geçiyor. ama iice soğuk olsun Marttan sonra hep güneşli olsunnn tüm soğuğunu kışta bıraksınnn düğünlerimiz sıcak sıcak olsunnn :))))))
aynen canım yaa marttan sonra havalar ısınsın diye dua ediyorum ben de zatenn :)) inşallah sıcak olur da rahat rahat yaparız düğünlerimizi...
yaaa nişanlımın doğumgünü 5 şubatta benimki de 3 şubatta o benim hediyemi almış bile duyumlarıma göre ama ben daha ne alacağıma bir türlü karar veremedim :26: nolur bana akıl verin hiç beceremem hediye işleriniçok dua ederim sizeeee
selamlarr hayırlı olsun o zaman süpürgenn :)))
nasıl geçti sınavlarr???
bitti di m??
Aynı Şey bizde de var Tamam Beyaz Eşyaları Aldık Onlar Ön Ödemeli Daha İyi Oluyor Diye Ama Halen Bir Düğün Salonu Tutamadık Çok İstediğiim Bir Yer Vardı Fakat Çok Pahalı Geldiği İçin Malesef Vazgeçtik. (
Nerede Olacak Acaba Bende Çok İsterim Gdip Görmek
Sizin Düğüne Anladığım Kadarıyla 5 Ay Var Biz De Son Beş Ay Kalamı Almalıyız Ne Yapmalıyız Ki Bilemedik
Bende Baktım Aman Ne Pahalı Ya Elektirik Süpürgeleri Henüz Almadım Sana Hayırlı Olsun İyi Günlerde Kullan Canım
Kızlar öyle çok üzülüyorum ki 2012 gelini olamycağım için Allahtan tek isteğim nişanlımla bu yıl evlenmek ama maddi durumlar yüzünden evlenemiyoruzHerkes düğün telaşı içinde biz 6 yıldır evlenmeyi bekliyoruz Zaten ailelerimizde bizi desteklemiyor çok canım sıkılıyor çook..
Kızlar öyle çok üzülüyorum ki 2012 gelini olamycağım için Allahtan tek isteğim nişanlımla bu yıl evlenmek ama maddi durumlar yüzünden evlenemiyoruzHerkes düğün telaşı içinde biz 6 yıldır evlenmeyi bekliyoruz Zaten ailelerimizde bizi desteklemiyor çok canım sıkılıyor çook..
slm .bende 2012 gelinlerinden olucam inş :)) 2. evliliğim benim.mayısta düğünümüz var. 3.5 ay kaldı.izmirli arkadaşlar var mı bu sene evlenicekler.??
hiç bir hazırlığım yokkk gelinliğime bi türlü karar veremiyormbana güzel gelinlikler önerinnn kızlarr
canım bence 2. resımdeki yanı sarı saçlı bayan var ya ondakiEki Görüntüle 335552 Eki Görüntüle 335553 Eki Görüntüle 335554
kızlar acil görüşlerinize ihtiyacım var moda evine haber vermem lazım bu hafta bu gelinlikleri beğendim ve arada kaldım sizce hangisi :26:
slm .bende 2012 gelinlerinden olucam inş :)) 2. evliliğim benim.mayısta düğünümüz var. 3.5 ay kaldı.izmirli arkadaşlar var mı bu sene evlenicekler.??
hiç bir hazırlığım yokkk gelinliğime bi türlü karar veremiyormbana güzel gelinlikler önerinnn kızlarr
Eki Görüntüle 335552 Eki Görüntüle 335553 Eki Görüntüle 335554
kızlar acil görüşlerinize ihtiyacım var moda evine haber vermem lazım bu hafta bu gelinlikleri beğendim ve arada kaldım sizce hangisi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?