2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Günaydın gelincikler...

Bugün hava buuuuzzzz :18: Allah sokaklarda olan her canlıyaa yardımcı olsun inşallahh...

Ebruummm mobilyaların hayırlı olsunn :)) sonunda onlarda karar kıldınız demek kı Allah güzel mutlu gunlerde kullanmayı nasıp eder ınsallah

Hayırlı olsunnn
Büyük şeyleri halletmişsinnn diğerlerini de 5 ayda çok rahat halledersin hiç merak etme..

Geçmiş olsun ebruu bnm romatizmam olduğu için tüm kış öyle geçiyor benm :S dikkat et kendine sıcak tutmak çok önemli hep kalın giyin mutlaka.
Biçok şeyi de halletmişsiniz. hayırlı olsun hepsiii :))

pierre cardin e bakın tatlımm

Oraya da bakalım. geçen hafta bakmak için çıktık ama dooru düzgün bakamadık hiç biyere inş bu haftasonu haleldebiliris.

günaydın Bahar, evet havalar fena bu kış baya çetin geçiyor. ama iice soğuk olsun Marttan sonra hep güneşli olsunnn tüm soğuğunu kışta bıraksınnn düğünlerimiz sıcak sıcak olsunnn :))))))

günaydın Bahar, evet havalar fena bu kış baya çetin geçiyor. ama iice soğuk olsun Marttan sonra hep güneşli olsunnn tüm soğuğunu kışta bıraksınnn düğünlerimiz sıcak sıcak olsunnn :))))))

aynen canım yaa marttan sonra havalar ısınsın diye dua ediyorum ben de zatenn :)) inşallah sıcak olur da rahat rahat yaparız düğünlerimizi...

yaaa nişanlımın doğumgünü 5 şubatta benimki de 3 şubatta o benim hediyemi almış bile duyumlarıma göre ama ben daha ne alacağıma bir türlü karar veremedim :26: nolur bana akıl verin hiç beceremem hediye işlerini çok dua ederim sizeeee

Baharcım düğünde takması için isimlerinizin başharfinin olduğu kol düğmelerinden yaptırabilrsin, eğer oyun oynamayı seviyorsa ps3 oyunlarından alabilrsin orjinal. ya da bilgisayarla fln arası iiise çok güzel mouse lar var erkeklerin ilgisini çekebilecek araba şeklinde fln öle bişe alabilrsin...ben de sevgililer günü için bunları düşünüorum ama karar veremedim

daha klasik düşünürsek güzel bi kaşkol ve deri eldiven olabilir, beğendiği ama bi türlü almadığı kazak mont vb bişey varsa onlar olabilirr.
işi neyle ilgiliyse işinde kullanabileceği bişey olabilr... lap top taşıyorsa güzel bir lap top çantası dosya taşlıyorsa dosya çantası... eğer çok kullanıyorsa güzel bir kalem yine isimli olabilr. bluetooth kulaklık olabilr mesela telefonla çok görüşüyorsa... arabayla çok geziniyorsa navigasyon aleti alabilrsin...
maket helikopter uçak gemi ilgisi varsa onlardan biri olabilr biraz pahalılar ama..
bir dee puzzle olabilr eğer öle şeyleri severse..

çok alakasız şeyler söledim sanırsam ama genelde akla gelmeyen şeyler die yazayım dedim D şimdiden kolay gelsin sana DD

selamlarr hayırlı olsun o zaman süpürgenn :)))
nasıl geçti sınavlarr???
bitti di m??

teşekkür ederimmm cnmm
sınavlarr zordu....
çok çalıştım ama buna ragmen vizelere göre daha zordu
allah emeğimi boşa çıkarmasın vereyim derslerimi

evet çokkkk pahalı gerçekten bnde kaç gün gezdim baktım aldım artık hem işlevsel hem az yer kaplayan bir makina
teşekkür ederm cnm inş hepimiz iyi günlerde kullanalım eşyalarımızı

gunaydin kizlarrr nasilsinizz.... istanbull bugun beyaza burunduu .... biraz daha yagsin kartopu oynucamm :))))))))))))

baharcimm. cok saoll valla dogtas bellona istikbale baktikdan sonra tekrar enzadakilerine almaya karar verdik.. dogtas cok pahali geldi bellonadada kocisimlede zevk uyusmazligi oldu o yuzden istemedik ordan istikbal dede yine fikir uyusmazligi yasadik en iyi dedik enzadakilerini alalim dedik ... hayirlisi ya tatlim herseyin bide ev olsaydi daha iyi olurduda:) oda nisan gibi olur

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınz benim hiç keyfim yok acayip moralim bozuk okadar zamandır sevdiğimle bu hafta görüşücem diye düşünüp mutlu oluyodum ama malesef hava şartlarından dolayı yollar kapanmış ve ben ankaraya gidemiyorum. pzrtsi günü de doğum günüydü nişanlımın beraber geçirirz diye mutluydum.. 4yıldır ilk defa bi doğum gününde beraber olcaktık içimde acayip bi hayal kırıklığı var.. kardan nefret ettim

Kızlar öyle çok üzülüyorum ki 2012 gelini olamycağım için Allahtan tek isteğim nişanlımla bu yıl evlenmek ama maddi durumlar yüzünden evlenemiyoruz Herkes düğün telaşı içinde biz 6 yıldır evlenmeyi bekliyoruz Zaten ailelerimizde bizi desteklemiyor çok canım sıkılıyor çook..

slm .bende 2012 gelinlerinden olucam inş :)) 2. evliliğim benim.mayısta düğünümüz var. 3.5 ay kaldı.izmirli arkadaşlar var mı bu sene evlenicekler.??

canım arkadaşım duruma inan çok üzüldüm :26: inşallah en hayırlı zamanda kalbinden geçtiği gibi olur herşey bunu tüm kalbimle diliyorum senin için.

hayırlısı olsun herşeyin üzme kendini gün doğmadan neler doğar

slm .bende 2012 gelinlerinden olucam inş :)) 2. evliliğim benim.mayısta düğünümüz var. 3.5 ay kaldı.izmirli arkadaşlar var mı bu sene evlenicekler.??

mutluluklar şimdiden bende izmire gelin oluyorum nasipse

hiç bir hazırlığım yokkk gelinliğime bi türlü karar veremiyorm bana güzel gelinlikler önerinnn kızlarr

bnde temmuz geliniyim daha model bile bakmadım herşey hallolur takma kafana mayısta gidip alıcam izmirden bende

Çok üzüldüm ( Umarım herşey gönlünce olur..

Siz birbirinize destek oldukdan sonra herşey yoluna girer geç olsun güç olmasın demişler... İnş yavaş yavaş helledersiniz herşeyinizi. Hiç sıkma canını.

:)) hayırlı olsun şimdiden....

hiç bir hazırlığım yokkk gelinliğime bi türlü karar veremiyorm bana güzel gelinlikler önerinnn kızlarr

ne tarz birşey arıyorsun??? hazırlıklarıı halledersn hiç stres yapma bi başlayınca hepsi bi çırpıda bitiyor. :)

ilkini beğendim ben ama etek kısmında da üstteki dantellerden kullanılırsa daha hoş olabilir. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…