2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

:))) olsun beenmişsin içinde kalmamış olduu ii yapmışsın almakla :)))))
ben alıcam. kiralamada da fiyat çok farketmio en azından aldığımda hem hatıra olur hem lazım olur belki başkalarına da giymek nasip olur ihtiyacı olan birine veririm belki ne bilim bi şekilde değerlendirilir diye düşünüorum.
Bnm ki çok sade bi model straplez üst kısmı taş işlemeli ama taşlar renksiz ve beyaz sadece ışıltı veriyor. alt kısmına da aynı işlemeden ara ara inişler var. bi foto çektik ısrarla ama belli olmuo arkım aceleyle çekti onu almaya karar verirsem düzgün bi foto çektircem koyarım buraya. aslında bnm ki 1500 den de uyguna gelior ama ben duavğını ordakilerden farklı istedim 3 mt eteğinin tülünden istedim 1500-1600 fln tutar dediler toplamda.
Dantel ve çok ağır taşlar olmadığı için fiyatı uygun sanırım.

evet resim çektirmiyorlar:) taşların renksiz olması iyi olmuş, gümüş taş sevmiyorum, ışıltı vermesi için renksiz veya inci süper duruyor. Aslında dantelleri falan kaliteli değil hint danteli kullanıyorlar ama kalıpları güzel olduğu için aldım. Güzel kumaşla başka yerde diktirsen ama kalıbı beceremese hiçbir işe yaramıyor o güzel kumaş.

evet bende gümüş taş istemedim aslında inci de güzel duruor dediin gibi.
Kalite oalrak da orta seviyede çok ii de diil kötü de. Ama kalıpları tam oluyor o yüzden dediin gibi hiç riske girmeye gerek yok.

bnmkinin eteği fln da çok düz kuyruğu fln yok o yüzden duvak uzun olsun istedim ama bakalım...
ben bu gelinliği alcam heralde daha almadan bnm ki demeye başladım ehehhehe :))))))

ya genelde ilk takıldığını alıyorsun:) ben bunu denedim sonra içimde kalmasın diye pronovias, akay, nüans ve bilumum diğerlerini de gezdim...döndüm dolaştım yine bunu aldım:)) sana da öyle olacak gibi

Benimkiside 1600 sade bi model aslında prenses modellerde çok hoşuma gidiyor ama nedense giyince işte bu diyemedim

Benimkiside 1600 sade bi model aslında prenses modellerde çok hoşuma gidiyor ama nedense giyince işte bu diyemedim

üzerine giyince anlıosun zaten fotolardaki gibi durmuo hiç bir zaman en ii sen bbiliosun zaten kendine yakışanı ve görünce tamam diosun..
seninkinin fiyatı da çok iimiş bu indirimler bitmeden bnm de almam lazım hemen....

ya genelde ilk takıldığını alıyorsun:) ben bunu denedim sonra içimde kalmasın diye pronovias, akay, nüans ve bilumum diğerlerini de gezdim...döndüm dolaştım yine bunu aldım:)) sana da öyle olacak gibi

:))bnm de öle olacak gibi evet :))))
perşembe günü pronavias da randevum var zaten eğer beenemessem cuma gider bunu alırız :))

aysıranın en pahalı gelinliğini mi aldım nedir:) gerçi 2012 model yeni geldi demişlerdi...

işte budur demediysen hiç düşünme derim...ve giyenlerinde hepsinde güzel durmuyor. Vücuduna yakışan modeli bulup ona göre karar ver bence

yok canım bilmiyorum ama internetten baktım resimlerine güzel gözüküyo beğendim nekadara tuttunuz peki? buara hayırlı olsun bu yükte kalktı üstünüzden :)

yok canım bilmiyorum ama internetten baktım resimlerine güzel gözüküyo beğendim nekadara tuttunuz peki? buara hayırlı olsun bu yükte kalktı üstünüzden :)

teşekkür ederim evet bundan da kurtulmuş olduk :)))
hiç bilmiorum ne kadara tuttular açıkcası biraz sinirlendiğim için bu konuda sormadım onlarda sölemedi :S
fotolardan bakınca idare eder gibi çok da önemli diil aslında ben ankara daki organizasyonlarıma ağırlık veriorm burdakiler güzel eksisksiz olsun :)))))

Son düzenleme:
Günaydın canlarımmm

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiler önceliklee...

Yahu kaç zamandır giriyorum yazdıklarınızı okurken bı ıs cıkıyor cıkmak zorunda kalıyorum yorum yazamıyorum. Maşallah hızınıza yetişemiyorum artık

Gelinlik alan arkadaşlarımı kutluyorummm. Allah mutlu sağlıklı bir şekilde giymeyi nasip eder inşallah o eeennnn mutlu günlerinde Biz de kayınvalidemin dediğine göre şubatta gideceğiz istanbula gelinlik ve kına alışverişi için bakmaya heyecanlanıyorum açıkçası ve de beğenemeyeceğim diye de korkuyorum :26: Bu arada pronovias'ın modellerine hastayım ama bizim bütçeyi ne yazık ki aşıyor

Bizim hazırlıklar yerinde saymaya başladı sanki ve benimde canım sıkılıyor.. Nikah tarihi alıcaz nişanlımın iş yerinden izin almasını bekliyorum kaç gündür.. Mobilya, gelinlik, damatlık bakmaya başlayacağız havalar soğuk diye kimse yanaşmıyor. Balayı otellerini inceleyelim diyorum nişanlımın haftasonları illa işi çıkıyor. puffff

günaydınn Baharr bi başlayınca sonnu geliyor zaten. .vaktiniz olduğunda bi hızla halledersiniz hepsini inş.

Bu arada bnmm tarihim değişti 1 hafta öne alında 28 Nisan oldu :))))))

günaydınn Baharr bi başlayınca sonnu geliyor zaten. .vaktiniz olduğunda bi hızla halledersiniz hepsini inş.

Bu arada bnmm tarihim değişti 1 hafta öne alında 28 Nisan oldu :))))))

gerçi şöyle de düşünüyorum. daha baya zaman var canım yaa sımdı halletsek sonra zaman gecmek bılmeyecek dıye de dusunuyorum

ayyy çok sevindim senin adınaaa çok az kalmışş kıızz senin yerinde olmak isterdimm aahh ahh

aynen öle yavaş yavaş yapmak en iisi bi tek gününüzü alın garantiye yeter :))))
evet yaaa az kaldı telaş başladı şimdi de o yetişmicek bu yetişmicek die. :)))))
ama gerçekten kim ne derse desin tatlı güzel telaşlarmış bunlarr inş hepimizin çok güzel ve gönlümüze göre geçer bu dönemi :)

inşalllaahh canım yaa.. ev falan tutulmadı daha dımı canım? gelinliğini almışssın bindallın falanda hazır mı? ne zaman koyacaksın resimlerini ben merak ederiimm

kk yönetimine sesleniyorum... Ban lama işlemini kusursuz yapıyorsunuz fakat ben isim değişikliği talep ettim birkaç defa kaç ay oldu ama geri dönüş yok.. Umarım bu sefer sesimi duyarsınız... Gerçek adım yazıyor o yüzden değiştirmek istiyorum neden kimse ciddiye almıyor beni?

inşalllaahh canım yaa.. ev falan tutulmadı daha dımı canım? gelinliğini almışssın bindallın falanda hazır mı? ne zaman koyacaksın resimlerini ben merak ederiimm

aslında gelinliğimi de almadım sadece bir modeli çok beendim onu almayı düşünüorum ama almadan bir de pronavias da beendiim 1-2 model vardı onları denemek istiorum :)))
%80 alcak gibiyim ama. almaaya kesin karar verirsem güzel bi fotosunu çekp koyucam inş, nette yok :S
Bindallı almadım kuzenimin bindallısı var kaftan tarzında onu giymeyi düşünüorum.
ev fln da yok daha ortada napcaz bilmiorum. mobilyalardan da sadece salon takımı ve yemek odası takımı aldık baya bi işimiz var yanii :SS

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…