- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.841
selam kizlar nasilsinizzzz bugun kocisle birliktee altinbastan tamm istedigim gibi tassizz setimi aldim :) hem spor hem klasik her sekilde rahat kullanabilecegim br modell ne zamandir bole bisey ariyodum ve buldum :) bi ara resimi ceker gonderirimm... ohh biseyi daha halletmiss olduk :)
aynı şeyler söylenmiş o zmn tamam içim rahatladı bana da tam 1 ay öncesinden randevu verdiler.. bayağı değiştiricem bendebalayı tatilinden bahsettiler kıbrıstakini diyorsun sanırım.. 1.750 tl gibi bişeydi sanırım tam hatırlamıorum yanlış olmasın. biz balayımızı ayarladık dedik onlara ama belki başka tatil olarakta düşünülebilir tabi..
ne tatili kiz merak ettim bana ole bisey demediler :)
selam kizlar nasilsinizzzz bugun kocisle birliktee altinbastan tamm istedigim gibi tassizz setimi aldim :) hem spor hem klasik her sekilde rahat kullanabilecegim br modell ne zamandir bole bisey ariyodum ve buldum :) bi ara resimi ceker gonderirimm... ohh biseyi daha halletmiss olduk :)[/QUOT
güle güle tak tatlımbiz setimi nişanda almıştık düğünde de inci takıcam severek aldım incimide
ebrucum benim gittiğim akay şubesi gelinlik alan gelinlerimize kıbrıs kaya artemisten bihaftalık tatil ucak masrafları da dahil 1700 tl dediler. ondan bahsediyoruz. daha öncede sormuştum ben ama başka bilen yoktu. biz zaten balayını ayarladık ama bu hakkımızı da başka tatil olarak değerlendirmeye karar verdik. bide ozamn bana damatlık için vakko ile anlaşma yapılması görüşülüyo akay gelinlerine damatlık indirimli olcak dediler ama durum noldu bilmiyorum gerçi biz aldık damatlığı.
selam kizlar nasilsinizzzz bugun kocisle birliktee altinbastan tamm istedigim gibi tassizz setimi aldim :) hem spor hem klasik her sekilde rahat kullanabilecegim br modell ne zamandir bole bisey ariyodum ve buldum :) bi ara resimi ceker gonderirimm... ohh biseyi daha halletmiss olduk :)[/QUOT
güle güle tak tatlımbiz setimi nişanda almıştık düğünde de inci takıcam severek aldım incimide [/QUs
saol cnm benim .. dugunde bende inci seti takicam kayinvalidem sozde takmisti inci setini ..aldigim sete dugunde takilmasi icin bende nisan olmadigi icin ..aldik
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bana ole bisey demedilerr:)) martin 12 sinde provam varr gidicem sorucam onlara:))) bana 2 prova verdiler 12 mart. 12 mayis 15 haziran (son kez giyilip bollasma daralma yoksa teslim alma)
selam kizlarr nasilsiniz baakalim benim kocis yurtdisina gittiiyolculadim onu o yuzden biraz durgunumm
yaaa ne dicem siz davetiyelerinizi sectinizmi kkizlar? bakiyorum bakiyorumm hic icime sinen olmadii beyendiklerimde pahali poff... sectikleriniz varsa resim paylasirmisinizz?
yok cnm hiç bakmadık davetiyedir nikah şekeridirsiz fotoğrafçı ayarladınız mı peki?
ayarladik canim fotografciyii... kucuk detaylar kaldi iste nikah sekeri davetiyesi falan .. buyuk seyler sanki daha kolay gibi :0 bi turlu davetiye beyenemiyoruz en kolay sey olmasi gerekirken isi zorlastiriyoruz her nedense:)
valla bizde öyle ayrıntılı bakmadık çok pahalı bişey olsn istemiyorum açıkçası çünkü biden başka saklayan yok herkes atıyo gidiyo. kozadan bi model beğenmiştik ama bulrsam eklerim karar da vermedik daha.. bende şuara nikah şekeri kına hediyelikleri konusunda düşünüyorum napsam diye çok kararsızımist a gelmem lazm sanrm kına alışverişii için.. ankarada eminönü gib uyguna kına alışverişi yapabilceğimiz yerler yok mu acba:s ankaralı arkadaşlar bi yardım ederse ne güzel olur :)
valla bizde öyle ayrıntılı bakmadık çok pahalı bişey olsn istemiyorum açıkçası çünkü biden başka saklayan yok herkes atıyo gidiyo. kozadan bi model beğenmiştik ama bulrsam eklerim karar da vermedik daha.. bende şuara nikah şekeri kına hediyelikleri konusunda düşünüyorum napsam diye çok kararsızımist a gelmem lazm sanrm kına alışverişii için.. ankarada eminönü gib uyguna kına alışverişi yapabilceğimiz yerler yok mu acba:s ankaralı arkadaşlar bi yardım ederse ne güzel olur :)
canım ulus suluhandan aldım ben kına için herşeyimi çok uygun aldım hemde orda merdivenden iner inmez en alt katta solda bir yer var ordan aldım
bindallımı fesimi falanda yine ulus çıkrıkçılar yokuşundan aldım tam begendiğim modeli ilk girdiğim mağzada buldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?