2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ohh ohh ne güzel bi işi daha attın üstünden tatlım :) çok merak ettim bak setini resmini merakla bekliyoruzz :)

hallederler canım hayırlısıyla kendilerine güvenmeseler öyle tarih vermezlerdi heralde :) bide ordaki çalışanlar bana baya güven verdi o yüzden içim rahat şimdilik.. tabii senden de tecrübe sahibi olcamm sen benden önce evlendiğin için:) ozaman anlatırsan sevinirim tatlım:)
evet bizde balayını ayarladık onlar da başka bizaman tatil olarak kullanabilirsiniz bu hakkınız saklı olur dediler bizde başka tatilde değerlendirmeye karar verdik bakalım :)

ne tatili kiz merak ettim bana ole bisey demediler :)

ebrucum benim gittiğim akay şubesi gelinlik alan gelinlerimize kıbrıs kaya artemisten bihaftalık tatil ucak masrafları da dahil 1700 tl dediler. ondan bahsediyoruz. daha öncede sormuştum ben ama başka bilen yoktu. biz zaten balayını ayarladık ama bu hakkımızı da başka tatil olarak değerlendirmeye karar verdik. bide ozamn bana damatlık için vakko ile anlaşma yapılması görüşülüyo akay gelinlerine damatlık indirimli olcak dediler ama durum noldu bilmiyorum gerçi biz aldık damatlığı.

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bana ole bisey demedilerr:)) martin 12 sinde provam varr gidicem sorucam onlara:))) bana 2 prova verdiler 12 mart. 12 mayis 15 haziran (son kez giyilip bollasma daralma yoksa teslim alma)

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bana ole bisey demedilerr:)) martin 12 sinde provam varr gidicem sorucam onlara:))) bana 2 prova verdiler 12 mart. 12 mayis 15 haziran (son kez giyilip bollasma daralma yoksa teslim alma)

sor canm sor:) sen ölçülerini verdinmi ki bide ben ocak ayında ölçü vermek için gittim.

selam kizlarr nasilsiniz baakalim benim kocis yurtdisina gittii yolculadim onu o yuzden biraz durgunumm

yaaa ne dicem siz davetiyelerinizi sectinizmi kkizlar? bakiyorum bakiyorumm hic icime sinen olmadii beyendiklerimde pahali poff... sectikleriniz varsa resim paylasirmisinizz?

yok cnm hiç bakmadık davetiyedir nikah şekeridir siz fotoğrafçı ayarladınız mı peki?

valla bizde öyle ayrıntılı bakmadık çok pahalı bişey olsn istemiyorum açıkçası çünkü biden başka saklayan yok herkes atıyo gidiyo. kozadan bi model beğenmiştik ama bulrsam eklerim karar da vermedik daha.. bende şuara nikah şekeri kına hediyelikleri konusunda düşünüyorum napsam diye çok kararsızım ist a gelmem lazm sanrm kına alışverişii için.. ankarada eminönü gib uyguna kına alışverişi yapabilceğimiz yerler yok mu acba:s ankaralı arkadaşlar bi yardım ederse ne güzel olur :)

yok cnm hiç bakmadık davetiyedir nikah şekeridir siz fotoğrafçı ayarladınız mı peki?

ayarladik canim fotografciyii... kucuk detaylar kaldi iste nikah sekeri davetiyesi falan .. buyuk seyler sanki daha kolay gibi :0 bi turlu davetiye beyenemiyoruz en kolay sey olmasi gerekirken isi zorlastiriyoruz her nedense:)

ayarladik canim fotografciyii... kucuk detaylar kaldi iste nikah sekeri davetiyesi falan .. buyuk seyler sanki daha kolay gibi :0 bi turlu davetiye beyenemiyoruz en kolay sey olmasi gerekirken isi zorlastiriyoruz her nedense:)

ben davetiye için fotoğrafımz olsun diorum ama dediğinz gibi çok para vermeye gerek yok herkes atıcak ailelerimizden başka.. kimi ayarladınız cnm ? biz ayarlamıştık ama kötü talihsizlik oldu o günle ilgili önemli bi durumu vardı o çıktı bakalım nasıl olcak. bende o yüzden başka bakmaya başladım.. sölersen bi bakayım ona da ebrucum

kapalıçarşıya gidip alıcam tatlım ben hepsini başka yere gdemm valla

canım ulus suluhandan aldım ben kına için herşeyimi çok uygun aldım hemde orda merdivenden iner inmez en alt katta solda bir yer var ordan aldım
bindallımı fesimi falanda yine ulus çıkrıkçılar yokuşundan aldım tam begendiğim modeli ilk girdiğim mağzada buldum :)

Son düzenleme:

benim gelinliğim üzerindeki kollu olan uzunca gelinliğide geçen tül aparatı çıkartılabiliyorda ben onu salonda nikahım kıylırken takıcam nikah sonrası çıkartıcam 2 gelinlik gbi olcak straplez seviyorum çünkü... bide benim üstümde daha güzeldi bence esmer tenliyim güzel olduuuuu

Son düzenleme:

saol canım bende nikah işlemleri için martta ankarada olcam kısmetse ozaman nişanlımla gidip halledelim içim biraz rahatlasın :) neler aldın mesela kına için canm sen ve yaklaşık olarak nekadar tuttu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…