- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.821
insallah canım aldıgın malzemelerin fotolarını yuklesene bakalım.bende eminonunden yapıcam insallah alısverişi:)
güzel canımm yaa güle güle kullan inşallah canım:)
günaydın tatlışıımm :)) özleştik yahuu nasıl gidiyor hazırlıklar bakalım??
Kızlaarr nasılsınız bakalım? Sınavlardan dolayı gıremıyorum bır sure benı mazur görün. Yazdıklarınızı okuyorum amamasallah ebruumm ayakkabıları da halletmıssın cok sevındım ve cok begendım :)) İyi günlerde kullanmak nasıp olsun... 31 mart gelını gelmıs aramıza yavas yavas dugunler baslıyor bakıyorum da :))) masallah masallah Biz de dun nıkah ıslemlerımızı hallettık ondan kurtulduk en azından... baska bır gelısme yok suanda durgunuz yanı :))
BU ARADA HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUUNN CANLARIM...
Bugün bizim 7. yıldönümümüz olması dolayısıyla ayrı bır onem tasıyor
devam ediyo canim indirim
tatlım senin ilk provan ne zaman? benim mayısta sanki çok geç değil mi? düğüne 1 ay kala başlanılcak..
Selam kızlarBen de temmuz gelini olacağım inşallah :) Hazırlıklar devam ediyorr
hoşgeldin tatlım :) zaman çabucak geçsin kavuşalım sevdiklerimize :)
canım benim provamda düğünden tam 1 ay önce. bi hafta önce de alıcam öyle yazdılar ama değiştirebiliriz dediler. gelinlik ölçülerimize göre ist da dikilip gelcekmş diğer işlemleri ordaki terzileri yapıcakmış bana öyle söylendi canım. peki sana bu tatil işinden bahsettiler mi kaya artemisten?
canım benim provamda düğünden tam 1 ay önce. bi hafta önce de alıcam öyle yazdılar ama değiştirebiliriz dediler. gelinlik ölçülerimize göre ist da dikilip gelcekmş diğer işlemleri ordaki terzileri yapıcakmış bana öyle söylendi canım. peki sana bu tatil işinden bahsettiler mi kaya artemisten?
Ohh sizin gelinlikler hazır sanırım kızlar :) Ben daha karar veremedim nasıl bir şey istediğime. Yarın annemle gelinliklere bakmaya gideceğiz. Geçen hafta da bikaç tane denemiştim ama nasıl bir şey olacak çok merak ediyorum bakalım :) İnşallah hepimizin içine sinen şeyler olur
ben ilk girdiğim ve ilk denediğim gelinliği aldım :) hayalimdeki gelinlikti tabi bikça değişiklikle tam olcak hayalim o zmn :) inş sende istediğin gibi gelinliğini bulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?