- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.881
hoşgeldin canım hayırlı olsn öncelikle:) yetişir yetişir sen hiç merak etme.. bizdee eylülde voyage belekteyiz inş. ohh ohh bana güzel yorumlar getirirsiniz inşallah :)
kizlarr nasilsinizz aramiza katilan yeni arkadas hosgeldinnn :))) gelinliginede bakmaya baslamalisinn bence son dakikaya birakma derim... hakkinda hayirlisi olsunn
bu arada kizlar tanidik bildiginiz abiye diken modaevi varmi ?
ben senden otel yorumları alırım artık :) gelinliğin hayırlı olsun hep mutlu hatırlarsın umarım gelinliğini ve düğününü :)
baya iş halletmişssin canım negüel ne mutlu sana. düğününüz hangi salonda olcaktı sizin? bide saç makyaj işini nası hallettin kmle anlaştın birazck bilgi verir misin?selam kızlar...ankaradan döndük ve nikah işlemlerini ve memuru ayarladık bitti:)) düğün yerine baktık dekorasyona, süslemelere karar verdik...her yer, masa, sandalye süsleri vs... bembeyaz olsun istedik. Nikah şekerlerimiz beyaz, davetiyeyi de öyle seçeceğim:) Halay ve yöresel müzikler için bir sanatçı, pop alaturca içinde başka bir sanatçı istedik. Saç ve makyajımı da ayarladım. Kına abiyemin boyu kısalıp, straplez sevmediğim için askı eklenecekti, onları da hallettik. Düğün için alışverişe çıktık, gecelik takımları falan aldık çok güzel bir takım:) Bir tek düğünde konuklar girerken trio (3lü keman) olsun mu ve barkovizyon istesek mi ona karar veremedik. Düğün 7:30 da başlayacak yani salona girişin başlayacağı saat bu ve nikah 8de kıyılacağı için barkovizyona zaman kalmaz diye düşünüyorum, trio da bu durumda yarım saatlik bir şey olacak.
Şimdi makyözlerin tavsiyesi ile cilt bakımlarıma ve ayrıca diş bakımıma falan başlayacağım:)
selam kızlar...ankaradan döndük ve nikah işlemlerini ve memuru ayarladık bitti:)) düğün yerine baktık dekorasyona, süslemelere karar verdik...her yer, masa, sandalye süsleri vs... bembeyaz olsun istedik. Nikah şekerlerimiz beyaz, davetiyeyi de öyle seçeceğim:) Halay ve yöresel müzikler için bir sanatçı, pop alaturca içinde başka bir sanatçı istedik. Saç ve makyajımı da ayarladım. Kına abiyemin boyu kısalıp, straplez sevmediğim için askı eklenecekti, onları da hallettik. Düğün için alışverişe çıktık, gecelik takımları falan aldık çok güzel bir takım:) Bir tek düğünde konuklar girerken trio (3lü keman) olsun mu ve barkovizyon istesek mi ona karar veremedik. Düğün 7:30 da başlayacak yani salona girişin başlayacağı saat bu ve nikah 8de kıyılacağı için barkovizyona zaman kalmaz diye düşünüyorum, trio da bu durumda yarım saatlik bir şey olacak.
Şimdi makyözlerin tavsiyesi ile cilt bakımlarıma ve ayrıca diş bakımıma falan başlayacağım:)
baya iş halletmişssin canım negüel ne mutlu sana. düğününüz hangi salonda olcaktı sizin? bide saç makyaj işini nası hallettin kmle anlaştın birazck bilgi verir misin?
Maşalllah maşallahbiçok şeyi halletmişsin. Barkovizyon nikah başlayana kadar dönsün dursun bence ben düğünlere gittiimde onalrı izlemeye bayılıorum güzel oluyor.
ben daha kına için fln kıyafet bakmadım daha gelinliğimi almadımDDD iice stres oldum şimdi seninle aynı gün düğünlerimiz daha ben senin hallettiklerinin yarısını halletmedim DD
artık 1-2 hafta içinde hallederim inş :18:
sağol cnm:) evet bayağı birşey hallettik:) etiler orduevinde benim düğünüm, birkaç sayfa önce saçı makyajı detaylı yazmıştım, sana özetleyeyim hemen, yeşim arsoyu istemedim son haftalarda iptal edebiliyormuş diye...ya tekin acarda ilhan olacak prova yaptırdım çok iyiydi 300 tlye geliyor ya da sezar sakta saç ve makyaj olacak. Ama saç için başka yerde olabilir white butterflies ın kuaförüne de gidebilirim:)
sağol cnm:) evet bayağı birşey hallettik:) etiler orduevinde benim düğünüm, birkaç sayfa önce saçı makyajı detaylı yazmıştım, sana özetleyeyim hemen, yeşim arsoyu istemedim son haftalarda iptal edebiliyormuş diye...ya tekin acarda ilhan olacak prova yaptırdım çok iyiydi 300 tlye geliyor ya da sezar sakta saç ve makyaj olacak. Ama saç için başka yerde olabilir white butterflies ın kuaförüne de gidebilirim:)
iki düğün ne zormuş ya biyandan da burda kuaför işleri ile uğraşıyorum. ankarada neyapıcağım konusunda hiç fikrim yok zaten. sizin düğünlerden sonraa ki tavsiyelernizi bekliyorum ama kızlar. düğünden sonra bırakmayın buraları :) bende white butterflies ın kuaförünü düşnüyorum ama ankaraya gitmek kısmet olmadoğı için bitürlü gidip görüşemedim ücret konusunda falan.
ebrucum sen gelinliğini nerden ayarladın nekadara ayarladın
kızlar gelinliklerinizi nezaman almayı düşünüyorsunuz
cookktann aldikk bile :))))))))))
kızlar gelinliklerinizi nezaman almayı düşünüyorsunuz
yaa negüzel ne şanslısın kuaför konusunda :) ben makyaj ve saçı ayrı düşünmüyorum aslında gittiğim yerde ikisi de olsun istiyorum.. çok iyi değil mi o kuaförn makyajı canım. ankaraya gittiğimde bende bi yüzyüze gidip konuşayım ve ayarlayayım canm.Kızlar sonunda fiyatları ısrarla öğrendim :)) gerçi özelden msj attım sana patbir ama burdan da yazayım kına+gelin paketi (kına saçı makyajı+ gelin saçı makyajı) 300 TL makyajlar olmazsa da 150 TL kına saçı ve gelin saçı. Kına saçı olmazsa fiyat çok değişmiyormuş bu arada aslında 150 tl gelin başı fiyatı gibi kına saçı hediye oluyor diye düşünün :))) özel gün için makyaj fiyatı 50 tl, gelin makyajı 100 TL imiş bu arada. Çok süper yapmıyor makyajı ama kına için fln düşünülebilr arklarımın düğünlerinde özel günlerde yaptırıorum ben.
yaa patriyn iki düğün gerçekten çok zormuşş ama ben kuaför işini hallettim kuaförüm bnmle Bursaya gelicek :))) bi tek makyaj kaldı onu da artık birini bulucam bursa da uygun fiyata yapan.
haziranda sanırım düğünün :)
şuan nerde gelinliğin canım evdemi?
ama erken değilmi daha
benim düğünüm ağustosta sence nezaman almalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?