- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.861
Eki Görüntüle 349616 Eki Görüntüle 349616 Eki Görüntüle 349616
benim gelinliğimüzerindeki kollu olan tül aparatı çıkartılabiliyorda ben onu salonda nikahım kıylırken takıcam nikah sonrası çıkartıcam 2 gelinlik gbi olcak straplez seviyorum çünkü... bide benim üstümde daha güzeldi bence esmer tenliyim güzel olduuuuu
çook güzelmiş canım bak ben bu modeli görmemiştim :) görüyomusun göstermediler bana :)
ben gittim direk tarif ettim gösterdiler bunu giydim tamam dedim :) ama tatlım anladığım kadarıyla sende düz kumaştan inen seviorsun ben sennkini gördüm hatta deneyin dediler gayet güzeldii gelinliğn
ben gittim direk tarif ettim gösterdiler bunu giydim tamam dedim :) ama tatlım anladığım kadarıyla sende düz kumaştan inen seviorsun ben sennkini gördüm hatta deneyin dediler gayet güzeldii gelinliğn
bide nekadara almıştn canm sen?
ben davetiye için fotoğrafımz olsun diorum ama dediğinz gibi çok para vermeye gerek yok herkes atıcak ailelerimizden başka.. kimi ayarladınız cnm ? biz ayarlamıştık ama kötü talihsizlik oldu o günle ilgili önemli bi durumu vardı o çıktı bakalım nasıl olcak. bende o yüzden başka bakmaya başladım.. sölersen bi bakayım ona da ebrucum
saol canım bende nikah işlemleri için martta ankarada olcam kısmetse ozaman nişanlımla gidip halledelim içim biraz rahatlasın :) neler aldın mesela kına için canm sen ve yaklaşık olarak nekadar tuttu?
anladim cnm ben yelda calimli ile anlastim canimm faceden yada web sitesi var inceleyebilirsin tatlim gelinliginde cok guzelmisss mutlulukla giyinn :)))) modelini cok beyendimmm sanada cok yakisirr bundan eminim :)
canım ben parça parça aldım baya oldu alalı sonbahardı fiyatlarını hatırlayamıyorum tam aşağı yukarı söylerim
kına tepsisi,kına sepeti, dağıtmak için kınalar, kına gülü, al ve yeşil tül, çerez keselerini suluhandan aldım bunlar hemen hemen 50-60 tl civarı tuttu yanılmıyorsam pazarlık yapın mutlaka
bindallımı çıkrıkçılar yokuşundan aldım 200 tl ye
mum fln almadım daha onları en son alıp kendim süsleyeceğim :)
kızlar herkese merhaba .. Bende 13 Temmuz 2012 de evleniyorum :) Hepimiz için hayırlısı olur inşallah ..
düğün yerimizi ve balayımızı ayarladık . Voyage belek olucak .. Sizinkiler ?
MUtfak eşyalarından bi tek porselenler kaldı . ( günlük , kahvaltılık ve misafir )
çkb , tencereler , küçük ev aletleri bitti . Nevresim ve yatak örtüsü de tamam . Banyo aksesuarları ve ıvır zıvırlar kaldı .
Eşyalarımızı kirada olucağımız için almıyoruz . Gelinliğe hiç bakmadım :)
Yetişir mi sizce ??????
kızlar herkese merhaba .. Bende 13 Temmuz 2012 de evleniyorum :) Hepimiz için hayırlısı olur inşallah ..
düğün yerimizi ve balayımızı ayarladık . Voyage belek olucak .. Sizinkiler ?
MUtfak eşyalarından bi tek porselenler kaldı . ( günlük , kahvaltılık ve misafir )
çkb , tencereler , küçük ev aletleri bitti . Nevresim ve yatak örtüsü de tamam . Banyo aksesuarları ve ıvır zıvırlar kaldı .
Eşyalarımızı kirada olucağımız için almıyoruz . Gelinliğe hiç bakmadım :)
Yetişir mi sizce ??????
anladim cnm ben yelda calimli ile anlastim canimm faceden yada web sitesi var inceleyebilirsin tatlim gelinliginde cok guzelmisss mutlulukla giyinn :)))) modelini cok beyendimmm sanada cok yakisirr bundan eminim :)
ayarladik canim fotografciyii... kucuk detaylar kaldi iste nikah sekeri davetiyesi falan .. buyuk seyler sanki daha kolay gibi :0 bi turlu davetiye beyenemiyoruz en kolay sey olmasi gerekirken isi zorlastiriyoruz her nedense:)
bizde voyage belek'e gidiyoruz haziranda.. tabi yetişir gelinliğin hiç düşünmeama ben aldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?