- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.921
selam arkadaşlar, topik ilk açıldığında bende buralardaydım.ama çeşitli nedenlerden düğün tarihimizi belirleyememiştik ama daha dün belli oldu bir anda mayıs gelini olucam allahın izniyle, ebrummma, baharyaylaya, hfcerene selamlar
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))))) canimyaaaaa okudummmdaa aynenn bole oldum bak simdii:) superr yaaaa ayyy cnm cok mutlu oldumm valla ne zamandirr aklimdaydinn biliyosunnn bu haberi bekliyodum cok sevindim hadi hayirlisii olsunn hazirliklar baslasinnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :))))))))))))))))))))))))))))))))))) canimyaaaaa okudummmdaa aynenn bole oldum bak simdii:) superr yaaaa ayyy cnm cok mutlu oldumm valla ne zamandirr aklimdaydinn biliyosunnn bu haberi bekliyodum cok sevindim hadi hayirlisii olsunn hazirliklar baslasinnnnnnnnnnnnnnnnn
saol canım benim resmen koştur koştur hazırlıcaz herşeyi allah ağzımızın tadını bozmasın yeterki
bu yıl bende evlenmek istiyorum, daha fazla uzarsa bu iş olmayacak çünkü. henüz hazırlık yok. para olduktan sonra hazırlık kolay iş.
:)) valla kostur kostur olcak ama olsunnn gonuller bir olsundaa yorulmamiz bi kenarda kalsinn :) ALLAH yardimcin olsun ALLAH kolaylik versinn... gelinlik falan sectinmi beyendinmi al simdidenn :))))))))))
nişanlı mızlar sizde benim gibimisiiz yaa nişanlandığımdan beri elim kolum tutmuyor ne iş yapıyorum ne yemek hiç bişey yapmak istemior canım üstümde bir ağırlık var sürekli bunalıyorum nişandan önce böle değildim ben yaa sizdede oldumu böle
:)) valla kostur kostur olcak ama olsunnn gonuller bir olsundaa yorulmamiz bi kenarda kalsinn :) ALLAH yardimcin olsun ALLAH kolaylik versinn... gelinlik falan sectinmi beyendinmi al simdidenn :))))))))))
yok canım nerde biz hep eylül olur die düşünüoduk böyle oldu aklımda modeller var ama bakıcam hepsine tek tek artıkın
selam canimmm aynennnnn bende diyorum bi tek benmi boleyimmm hic is yapasim gelmiyorr evde herseyden cekildim herseyi annem yapiyoo pasoo yatistayimm :) bi agirlik var ustumdeee galiba dugun yaklastikcaa sey dusuncesi var zaten evlenince herseyi ben yapicam baba evinde rahatligimi ne kadar surdurusem o kadar iyidir benim icin evlendiginde yemekde sana bakicak temizliktee:) bi suru seyy sorumluluk alicazz evlenen kadar tadini cikartalim buu agirligin :)
kizlarr iyi aksamlarrrr yarin istanbul icin kirmizi alarm :) kar geliyomus :) hadi bakalimm ..
ee ne var ne yok hazirliklariniz nasil gidiyor..
bizim hallettiklerimiz
gelinlik, damatlik, mobilyalar ( yemek tk.yatak odasi.koltk tk . tv unit ) balayi, fotografci, dugun mekani, kina mekani, buyuk seylerin hepsini halettik cok sukur... hayirlisi ileee digerlerinide halledicez
bu aradaa kizlar cok hastayimmm kemiklerim sizliyor agriyor... resmenn.. parmaklarimi bile hareket ettiremiyorum o derece yanipofff
büyük işlerinn çoğu gitmiş maşallah :)
heyooo ayarlamışsın makyajı:) fiyatta hiç esneklik gösterdi mi? prova yapacak mı? ben de konuştum senin kuaförünle, çok düzgün bir beye benziyor, artık sadece saatleri ayarlayacağım henüz fotoğrafçı kaç diyecek bilmiyorum ama düğün 7:30da olduğu için ben senden sonra giderim saça, makyaja yani senin bitimlerine gelmiş olurum herhalde:)
yok canım nerde biz hep eylül olur die düşünüoduk böyle oldu aklımda modeller var ama bakıcam hepsine tek tek artıkın
günaydınnn herkeslereeeee
Ank da yağmurlu bulutlu kapalı bi hava var ama keyfimi o bile bozamıo allaha şükür :)))))))
Sizler nasılsınızz??
Evimizi de tuttuk biz sonundaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy ne güzel canım bende o günleri görebilcekmiyim acaba :) hayırlı olsun:) nerden tuttunuz evi?
teşekkür ederrimmm görceksin tabi inşbatıkentten tuttuk çakırlar tarafından :) sizin aklınızda bir yerler var mı?
teşekkür ederrimmm görceksin tabi inşbatıkentten tuttuk çakırlar tarafından :) sizin aklınızda bir yerler var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?