- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.961
saol canım hoşbulduk.sendemi 2012 gelini olacaksın.
hadi bakalım hayırlısı olsun ne gibi hazırlıklar yaptın zahmet olmazsa
selamlarrr karlı bir ank gününde çalışıorumm yineeeeemerhaba kızlar napıyosunuz?
tünaydınlar...heyecanla artık bahar gelse, güneş açsa ve alışverişe gitmek gözümde büyümese diye bekliyorum:)))
bende yeni katıldım foruma.yazın düğünüm var ve daha elle tutulur bişeyler alamadım.ümraniye yakınlarında kına gecesi mekani arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
iyi aksamlarrr gelinciklerr:)))) bugunnn gitttimmmm gelinlik ayakkabimi degistirdim ninewesten onun yerineee siyah topuklu ayakkabi birde cuzdan aldimm :)) sonra kemal tancaya gittimmm biraz daha alcakk biraz daha pudra pembesii gelin ayakkkabimi aldimmmm ohh icim rahatladi valla :) ayy bide kina elbisesii buldumm harikaydiii haftaya gitip onuda alicam resimleri koyarim kizlarr
bugün 5.30ta ankara arabasına bineceğim, dağlardan geçeceğiz kar var heryerde korkuyorum arkadaşlar.
yarına gelmem lazım hem okulda halletmem gereken şeyler var hemde nikah memurunu ayarlamamız gerekiyor
inş. bir aksilik çıkmaz
merhaba canım napıyosun ne var ne yok.. evi nezaman yerleştirmeye başlıycaksınız?Kızlarrrr selammm ses verinn nerelerdesinizzzzzz
merhaba canım napıyosun ne var ne yok.. evi nezaman yerleştirmeye başlıycaksınız?
ayy ayy bitseydi şu kar kış iyiydi.
aynen bu sene hiç kar yerden kalkmadı haklısın bu havada da hiç bişey olmuyo. bende napim uğraşıyorum işte düğün hazırlığı adına yaptığım hiç bişey yok buara.nolsunn cnm iş yerindeim ööle arasında oyalanıorum öle kar kış fena ya gerçekten ne kdr çok kar yağdı bu sene
evi martın 15 inden sonra yerleştirmye başlarıs heralde. temzliği perdeleri fln nisanın ilk haftasına anca hazır hale gelir. o kdr çok işim vardı ki bu hafta yapacak ama şu akr yüzünden kaldı tüm işlerim yaa :S
sen napıosun nasısın??
:S inş bu son yağışı olur da artk rahatlarız Uzaktan da idare etmek çok zor gerçekten. Ben Bursa da ki hazırlıklara hiç karışmıorum bir de onun stresine girmiorum açıkcası bir tek neresi tutuldu onu biliorum :)))) masa giydirmelerini seçmek için 1-2 hafta kala gidicem o kdr. Ama sen evi de ank da kuracaın için zor oluodur. neyse ki zamanın çok daha hepsini halledersinaynen bu sene hiç kar yerden kalkmadı haklısın bu havada da hiç bişey olmuyo. bende napim uğraşıyorum işte düğün hazırlığı adına yaptığım hiç bişey yok buara.
uzaktan uzağa halletmek te zor oluyo kar kış da eklenince nişanlımla da hiç görüşemez olduk
:S inş bu son yağışı olur da artk rahatlarız Uzaktan da idare etmek çok zor gerçekten. Ben Bursa da ki hazırlıklara hiç karışmıorum bir de onun stresine girmiorum açıkcası bir tek neresi tutuldu onu biliorum :)))) masa giydirmelerini seçmek için 1-2 hafta kala gidicem o kdr. Ama sen evi de ank da kuracaın için zor oluodur. neyse ki zamanın çok daha hepsini halledersin
evet daha dolu dolu 6 ayım var. yazın haziran sonu temmuz başı artık ev falan bakar tutarız. isteğine göre ev bulmak da zordur tabi bide ramazan gircek araya o ara evi yerleştirirz artık.. neyse bian önce yaz gelsin:))
evlenince de bırakmayın buraları sakın :)
evet daha dolu dolu 6 ayım var. yazın haziran sonu temmuz başı artık ev falan bakar tutarız. isteğine göre ev bulmak da zordur tabi bide ramazan gircek araya o ara evi yerleştirirz artık.. neyse bian önce yaz gelsin:))
evlenince de bırakmayın buraları sakın :)
kızlar merhaba.yorumlarınızı okudum.anladığım kadarıyla sizde başka memlekete gelin gideceksiniz benim gibi...benim düğünümde eylül de olcak ALLAH nasip ederse.gerçi daha gelemediler havalar yüzünden ama iki hafta sonra gelecekler inşallah,düğün tarihi belirlemek için.çok stres yapıyorum kızlar ya sorun çıkarsa die.şimdi benim size sormak istediğim sorular var.cevaplarsanız sevinirim...ben antalya da yaşıyorum nişanlım kocaeli.de.düğün damat evinde olucak doğal olarak burdada kına olucak ama ben burdada gelinlik giymek istiyorum ve salonda olmasını istiyorum.sizin nasıl olacak kızlar?birde konuşmaya geldikten sonra gelinlik bakılmaya başlanacak,ben burdan almak istiyorum ama nişanlımın ailesi ne der bizim burdan bakalım derler mi nasıl olur bilmiyorum valla kızlar ya...sizler nasıl yaptınız.nasıl yapıyosunuz???:18::18::18:
kızlar merhaba.yorumlarınızı okudum.anladığım kadarıyla sizde başka memlekete gelin gideceksiniz benim gibi...benim düğünümde eylül de olcak ALLAH nasip ederse.gerçi daha gelemediler havalar yüzünden ama iki hafta sonra gelecekler inşallah,düğün tarihi belirlemek için.çok stres yapıyorum kızlar ya sorun çıkarsa die.şimdi benim size sormak istediğim sorular var.cevaplarsanız sevinirim...ben antalya da yaşıyorum nişanlım kocaeli.de.düğün damat evinde olucak doğal olarak burdada kına olucak ama ben burdada gelinlik giymek istiyorum ve salonda olmasını istiyorum.sizin nasıl olacak kızlar?birde konuşmaya geldikten sonra gelinlik bakılmaya başlanacak,ben burdan almak istiyorum ama nişanlımın ailesi ne der bizim burdan bakalım derler mi nasıl olur bilmiyorum valla kızlar ya...sizler nasıl yaptınız.nasıl yapıyosunuz???:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?