- 9 Nisan 2011
- 476
- 14
- 318
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #7.941
teşekkür ederrimmm görceksin tabi inşbatıkentten tuttuk çakırlar tarafından :) sizin aklınızda bir yerler var mı?
selam kizlar naslsinizzzz keyifler yerinde masallah :))))) subat ayininda sonuna gelmis bulunmaktayiz:))) zaman cok hizli geciyorr... dun kocisim bana supriz yapmis tv almiss:)) almis ama bi sorun varrr tv o kadar buyukkii tv unitesini degistirmek zorunda kaldikk :))) :) neysee kizlar birazdan resim paylasicam sizlereee fikirlerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirimm :)
Eki Görüntüle 355494 Eki Görüntüle 355495 Eki Görüntüle 355496
koltuklarimi ve yemek takimimi resmini koymustum yemek takimi vizon krem koltuklar kremm hali ve perdede kahve krem kullanmak istemedigim icin bole bi perde ve hali sizce olurmu renklerii ?
bence gayet güzel olur canm hatta perdeye bayıldım.
Fiyatta bişey yapmadı ama prova ücretsiz olcak senin de öleydi di mi? fotoğrafçıyı da ayarladım ben sbh 8 den akşam 7 ye kdr fln yaklaşık 12 saat bnmleD zaten tuttuğum fotoğrafçı sezar sak ın yakın arkıymış tesadüf ikisi de çok sevindi birlikte çalışmayı seviolarmış
sen benden sonra gelirsin evet ben senin hazır halini göremem ama sen beni yakalayabilrsin :)))
heyyyy tritonissaaa şansa bak ismini açıklamıorum belki istemessin cnm da ben Hava :)))))))))
Telden konuştuk ama hayırlı olsun cnm tekrar kk da karşılaşmak da varmış bak :)))))
günaydınnn herkeslereeeee
Ank da yağmurlu bulutlu kapalı bi hava var ama keyfimi o bile bozamıo allaha şükür :)))))))
Sizler nasılsınızz??
Evimizi de tuttuk biz sonundaaaaaaaaaaaaaaaa
babam orda emlakçı haberim olsa yardımcı olmak isterdim batıkentte oturuyorum bende, ama evlenince şu an belli olmayan bi ile gidicem
kiralar nası peki :?
jestlerim olacak dedi bana?? prova düğünden 2 gün önce zaten almayın dedim, öyle dedi:)) ay ne güzel bol bol fotoğrafın olacak yaaa...neyse ben sana mesaj atarım son halimi falan:))) hatta provanın resmini de atarım...
canım sendemi buraya üyeydin valla bilmiodum, bu ne arkadaş herkes burada
shadowshows söyledi bana bizde oraya gelicez, eskiden hayallerimizde olduğu gibi komşu olucaz inş.
bizde hızlı bir şekilde halletmeye çalışacağız. buradanda ekleyim canım seni
perde halıyla çok uyumlu ebrucum gayet güzel..Eki Görüntüle 355494 Eki Görüntüle 355495 Eki Görüntüle 355496
koltuklarimi ve yemek takimimi resmini koymustum yemek takimi vizon krem koltuklar kremm hali ve perdede kahve krem kullanmak istemedigim icin bole bi perde ve hali sizce olurmu renklerii ?
Günaydın ben burdayımmmm :)
tünaydınlar...heyecanla artık bahar gelse, güneş açsa ve alışverişe gitmek gözümde büyümese diye bekliyorum:)))
bende yeni katıldım foruma.yazın düğünüm var ve daha elle tutulur bişeyler alamadım.ümraniye yakınlarında kına gecesi mekani arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?