2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam kizlar naslsinizzzz keyifler yerinde masallah :))))) subat ayininda sonuna gelmis bulunmaktayiz:))) zaman cok hizli geciyorr... dun kocisim bana supriz yapmis tv almiss:)) almis ama bi sorun varrr tv o kadar buyukkii tv unitesini degistirmek zorunda kaldikk :))) :) neysee kizlar birazdan resim paylasicam sizlereee fikirlerinize ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirimm :)

aylar günler geçsin çabk çabuk :) bekliyorum resimleri ebrucum :)

koltuklarimi ve yemek takimimi resmini koymustum yemek takimi vizon krem koltuklar kremm hali ve perdede kahve krem kullanmak istemedigim icin bole bi perde ve hali sizce olurmu renklerii ?

Son düzenleme:
bence gayet güzel olur canm hatta perdeye bayıldım.

saol cnm yaa yani salonu krem kahveye bogmak istemiyorumm.. o yuzden bole bisey dusundumm ama iste olurmu olmazmi diye size gosterdim bakalim diger kizlarinn dusuncesi ne olacak.. yani salonumu renklendirmem lazm benimm daralirim yoksa:)

jestlerim olacak dedi bana?? prova düğünden 2 gün önce zaten almayın dedim, öyle dedi:)) ay ne güzel bol bol fotoğrafın olacak yaaa...neyse ben sana mesaj atarım son halimi falan:))) hatta provanın resmini de atarım...

heyyyy tritonissaaa şansa bak ismini açıklamıorum belki istemessin cnm da ben Hava :)))))))))
Telden konuştuk ama hayırlı olsun cnm tekrar kk da karşılaşmak da varmış bak :)))))

canım sendemi buraya üyeydin valla bilmiodum, bu ne arkadaş herkes burada

günaydınnn herkeslereeeee
Ank da yağmurlu bulutlu kapalı bi hava var ama keyfimi o bile bozamıo allaha şükür :)))))))
Sizler nasılsınızz??
Evimizi de tuttuk biz sonundaaaaaaaaaaaaaaaa

shadowshows söyledi bana bizde oraya gelicez, eskiden hayallerimizde olduğu gibi komşu olucaz inş.
bizde hızlı bir şekilde halletmeye çalışacağız. buradanda ekleyim canım seni

babam orda emlakçı haberim olsa yardımcı olmak isterdim batıkentte oturuyorum bende, ama evlenince şu an belli olmayan bi ile gidicem

hadi yaa keşke daha önce denk gelseymişiz gerçekten güzel olurmuş çünkü c.tesi pazar baya boğuştuk emlakçılarla

kiralar nası peki :?

Sıfır evler 600-650 den başlıyor biraz daha eski ve iç tarafta olanlar daha düşük tabi 450 ye bile var. her keseye uygun ev bulunabilr orda rahatça. Öveçler de de baktık biz uzun süre ama bulamadık tam istediimiz gibi öle olunca batıkent tarafı olsun dedik :)

Hımm bilemedim onu ben bi arkımın aracılığıyla aradım indirim yapın dedim o da arkının hatrı için prova ücretini almam dedi :) bişe yapmadı yanii pek senden de almayacak olabilr. ewet sbh uyanır uyanmaz başlıcam poz vermeye heheheh evett herşein fotosunu istiorummmm D

hahah evt yaaa taa lisedeyken aynı yerde oturalm hayalleri kuruoduk 15 yıl geçti ve aynı yerlerde oturcaz DDD

tünaydınlar...heyecanla artık bahar gelse, güneş açsa ve alışverişe gitmek gözümde büyümese diye bekliyorum:)))

bende yeni katıldım foruma.yazın düğünüm var ve daha elle tutulur bişeyler alamadım.ümraniye yakınlarında kına gecesi mekani arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

tünaydınlar...heyecanla artık bahar gelse, güneş açsa ve alışverişe gitmek gözümde büyümese diye bekliyorum:)))

evet yaa bahar gelsin artık bu havalar ruh halimi de çökertiyo her yer kapkaranlık tam uyumalık:) bütün enerjimi aldılar sanki :)

bende yeni katıldım foruma.yazın düğünüm var ve daha elle tutulur bişeyler alamadım.ümraniye yakınlarında kına gecesi mekani arıyorum.yardımcı olursanız sevinirim.

hoşgeldin cnım hayırlı olsun. ben ist da olmadığım için malesef yardımcı olamıycam sana ama eminim yardımcı olabilcek arkadaşlar çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…