- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi rashabahar
-
kızlar meraba bugün tüm gün kpss de görevliydim nevrim döndü resmen çok sıkıldım
neler yaptınız bakalım bgn cmt garanti düğünler vardır hehe seneyede bizimkilere gelecekler inş.
ebrummm sana özelden mesaj yazdım ama almadın galibaa?nasılsın?
yok gelmedmiş tatlım bana kolay gelsin ya tadilat işini hiç sevmem ya...selam tatlimm.. gunun yorucu gecti galiba.. baharda arkadasinin nisasininda bizimde evde tadilat var fazla girmedim bugun .. mesajini aldimm bende cevap yazip yolladim tatlim ama galiba gelmedi sana( gonderdigimi tekrardan yolluyorum sana tatlimm...
yok gelmedmiş tatlım bana kolay gelsin ya tadilat işini hiç sevmem ya...
slm kızlar
bahar suan kurtlarini dokuyordur kocisiylee dans ediyordurr :)))
Eki Görüntüle 222447 Eki Görüntüle 222449 kıslar resım yuklemeye calıstım insallah basarmısımdır.kıslar bunlar hosuma gıttı bu aralar nişanlımla mobılya derdıne düştük.oturma grubunun rengini degistirim biraz yemek odasıyla uymuyo gıbı geldı .nasıl??düşüncelerinizi beklıyorum:)))
bebiişiiimm nasılsıınnn ??? aynen öyleydi valla butun kurtlarımızı döktükk dansımızı ettik artık uzun bir süre göbek atmayı düşünmüyorumdun de erdeke gittik yüzmeye o yorgunlugun ustune aksam gelır gelmez uzandım uyuyakalmısım ccooookk yoruldduuummmm sen neler yaptın bakalım??? bu arada kuaför sacımı 3 4 kere bozdu yaptı beceremedı sacma sapan bır model oldu sacım makyajımı da beceremedıler cok uzuldum ama yıne de kociş beni cok begendı (ya da uzulmeyeyım dıye oyle dedı ) ben de cok mutlu oldum takmadım kafama eglenmeme baktım... zammaannn hızlaa akıppp geçssiiinnnnn
Bende aranıza yeni katılmaktayım benimde ayın 21 de kısmetse nişanım var :):) bende kısmetse 2012 gelin adaylarındanım:94:
Bende aranıza yeni katılmaktayım benimde ayın 21 de kısmetse nişanım var :):) bende kısmetse 2012 gelin adaylarındanım:94:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?