- Konu Sahibi rashabahar
-
Bende aranıza yeni katılmaktayım benimde ayın 21 de kısmetse nişanım var :):) bende kısmetse 2012 gelin adaylarındanım:94:
oh cok sevindim tatlimm..eglenmene ...bende napiyim ayni tatlim evde tadilat var surekli temizlik ffalan kafayi yiyicem tatile gitmek istiyorummm ..deniz istiyorumm yuzmek istiyoumm ama cok zorr( nisanlimda yok istanbulda poff.. guzel bir gun gecirmene sevindim tatlimm :))) zaman akiyo tatlim yaa az kaldi azz:)) aksama burda olun bebisim sohbet edelim ozledim valla
burda da kımse yok muuu
Kızlaarrr face kullanan var mı aranızdaa isteyen olursa ordan da ekleriz birbirimiziumarım yanlış anlamazsınız
selam kızlar. uzun zamandır yoktum. nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
öyle bir geçer zaman ki...:)Merhabalar kızlar!:) 2012 gelir mi hemen?! Gözümde öyle büyüyor ki, anlatamam...
nerdeydin arkadaşım valla özlettirdin kendini :)selam kızlar. uzun zamandır yoktum. nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
Merhabalar kızlar!:) 2012 gelir mi hemen?! Gözümde öyle büyüyor ki, anlatamam...
Kızlaarrr face kullanan var mı aranızdaa isteyen olursa ordan da ekleriz birbirimiziumarım yanlış anlamazsınız
selam kızlar. uzun zamandır yoktum. nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
selaamm :)
bende aranıza yeni katıldm :) walla bızde pek bi hazırlık yok çeyiz dışında ama burdakı arkdşlar mobilyalara bıle başlamş mşlh
kızlar selam ya kusura bakmayın 2 gündür kpssde görevliydim, sonra evegelince ders çalıştım, bakamadım buraya,baharcım,ebrucmm,ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
öyle bir geçer zaman ki...:)
QUOTE]
a.Slm canım:) ahh o zaman bir gelse de desem! :) ama gerçekten öyle, yaz bitti sayılır şunun şurasında temmuzu saymazsak sadece ağustos var, sonra sonbahar, sonra kış ve sonraaa...:)
slm tatlimm.. bu yazini 2012 girdindikden sonra bi gozat ... emin sole dersin vaybee zaman ne cabuk gecmis :)))))))))))))))))))))
Merhabalar kızlar!:) 2012 gelir mi hemen?! Gözümde öyle büyüyor ki, anlatamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?