2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kizlar bu aksam beni affedin sohbete katilamicam keyfim yok morelim bozuk ve mutsuzum ( gerci uzun zaamandir mutsuzummm.......

ailem ve nisanlim..... ailem bi dert nisanlim bi dert ... biri ole diyo biri bole diyo..daraldim bunaldim SIKILDIMM. herkese mutlu gorunmekten sahte gulucuklerdende biktim.. agir gelio ikiside tasiyamiyorum.. bazen gidesim gelio kimseye haber vermeden o derece bunalttilar beni yaa

ne oldu tatlım niye dert biraz anlat rahatlarsın bak sana bir yol gösterebiliriz belki...istersen özeldende mesaj atabilirsin

canımmm olur öle nişanlılık dönenemınde sankı bizim herşeyımız dört dörtlukmu?öle canı sıkma ama bi sorun varsa anlat belkı için acılır fikir veririz sana olmamı???

DUGUN AJANDASI KIZLAR OKURKEN BBULDUM SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIMM
8 – 10 Ay Kala

Mekan
Galeri
Bütçe
Organizasyon

6 – 8 Ay Kala:

Nikah (yasal işlemler)
Evlilik listesi ( alışverişe erken başlayarak indirimlerden yararlanın)
Diyet – spor – sağlık
Organizasyon
Mekan
Gelinlik (galeri)

4 – 6 Ay Kala:

Yüzük
Organizasyon
Balayı (pasaportu hazırlayın, acentalarla görüşün)
Foto video
Müzik

3 Ay Kala:

Davetiye – nikah şekeri
Pasta
Cilt – vücut bakımı
Damatlık
Gelin arabası
Organizasyonla son belirlemeler
Gelinlik provaları

2 Ay Kala:

Davetiyeleri gönder
Kuaför rezervasyonu
Sağlık kontrolleri
Kına - bekarlığa veda
Davetiye – nikah şekeri sipariş
Aksesuarları tamamlayın
Balayı alışverişi

1 Ay Kala:

Saç ve makyaj denemeleri
Düğün müzikleri
Düğün menüsünün seçimi
Fotoğrafçıyla randevulaşma
Evlilik cüzdanı için başvuru
Son gelinlik – damatlık provaları
Organizasyon detayları için son görüşme
Balayı rezervasyonu
Oturma düzeni
Kına ve bekarlığa veda için son günler
LCV kontrolü
Müzik ve fotoğrafçıya istediklerinizin listesini verin
Gelin buketi siparişi
Damat saç, sakal, cilt bakımı
Acil yardım çantası
Son teyidleşmeler ve ürünlerin teslim alınması

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnn tatlıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....nasılsınız bakalımmm 22 gun sonra safak 154 gun dıyeceyızzzzzz vuhhhhhhhhhh

allahım saka gıbı yaaa zaman su gıbı akıyorrrrr cabuk gelsın mayıs ayı yaaaaaaaaaaaaa

aynenn tatlim zamannn suuuuu gibi akiyorr 10 ayimiz kaldiii yehuuuuuuuuuuuuuu saka gibi ya kendimi inanamiyorum halaaa ancak ne zaman inanirim biliyormusun dugun gunumde eveettttttttttttt dedigim zaman anlicam evlendigimiii

aynenn tatlim zamannn suuuuu gibi akiyorr 10 ayimiz kaldiii yehuuuuuuuuuuuuuu saka gibi ya kendimi inanamiyorum halaaa ancak ne zaman inanirim biliyormusun dugun gunumde eveettttttttttttt dedigim zaman anlicam evlendigimiii

hahahha aynen katılıyorum sana vallaha bende zaman gectikce heyecanlanıyorum sakın olmaya calıssamda 10 ayda bıtıyor falan dıye dusununce hopp yuregım kabarıyor

hahahha aynen katılıyorum sana vallaha bende zaman gectikce heyecanlanıyorum sakın olmaya calıssamda 10 ayda bıtıyor falan dıye dusununce hopp yuregım kabarıyor

tatli heycanlar .. tatli telaslar.... ALLAHIN IZNIYLEE BUGUNLERI TATLI TATLI ATLATIRIZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…