- Konu Sahibi rashabahar
-
haklısın canım benım ona bellı edemıyorum zaten ama kendı ıcım bitiyor resmen oyle durumlarda ve onun yanımda olmasından bu sefer mutsuzluk duymaya baslıyorum ne korkunc bıseysenın soyledıklerın gelecek tatlım cts gunu aksamı aklıma ve hiç kötü birşey düşünmeyeceğim poziitif olacagım ve arkadaslarımla kocişimle eglenecegım
ha soyleeeeeeeeeeeeeeeeeee bosverrr rahat oll:) eglenmene bak kocisinlee dugunun ikinci guzeli sen olucaksin birincisi gelin olsun :) o olmasa birinci guzel sensinn resimde cok hos guzel gozukuyorsunn senden guzelinimi bulucak hem kociss:)))) opsun basina koysun bence:))
uyku bastırdı ıyıce tatlışıımmm ya valla sohbetıne de doyum olmuyor ama sabah kalkamıyorum peder kızıyo bu sefer gece pc basından kalkamıyorsun sabah da uyanamıyorsun diyekocaman öpüyorum yarıın akşam kaldıgımız yerden devam ederiz inşallah Allah rahatlık versin iyi geceler tatlışıımm... Rüyanda gelinliğini ve saçını gör ve tabkı bir de kocişi muaahh
slm kızlar 2012 gelin adayıyım bende
hosgeldin araMIZA tatlmmm.. nasilsinn.. hazirliklara basladinmi tam tarih bellimi ?
yok cnm henüz belli değil ramazandan sora isteme ve nişan olacak yaza da düğün kısmetse
hayirlisi olsun tatlimm.. benimki 19 mayis 2012 dusunuyouz insallah raamazandan once olucak gecen sene nisanlandim 2 bucuk seneden beride sevgilizi :))
slm kızlar 2012 gelin adayıyım bende
aaaaaaaaaaaaaaaaaa tarihe baktim simdi bugun bizimm nisanlimla 2 sene 6. ayimizz olmusssssssssssssssssss vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hersey 02\08\2009 da basladi seni seviyorum aaskim :))))))))))))))))))))))))))))))))
biz 4 seneyi devirdik artık sevgili olma yolunda cnm
dahhaaaaa uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yıllar birlikte olmak nasip olur inşallah tatlışıımmm
selam kızlar
günaydın canım
panpiş ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?