2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ha soyleeeeeeeeeeeeeeeeeee bosverrr rahat oll:) eglenmene bak kocisinlee dugunun ikinci guzeli sen olucaksin birincisi gelin olsun :) o olmasa birinci guzel sensinn resimde cok hos guzel gozukuyorsunn senden guzelinimi bulucak hem kociss:)))) opsun basina koysun bence:))

yerim ben seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii valla senın kociş de senden güzelini ve iyisini bulamaz sen de rahat olmakta haklısın bence çok öptüm şeker iyi gceler tekrarrrr

bu yazini gormemisim tatlimmm iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr muckk huzurluu mutlu uykuslar sana

aaaaaaaaaaaaaaaaaa tarihe baktim simdi bugun bizimm nisanlimla 2 sene 6. ayimizz olmusssssssssssssssssss vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hersey 02\08\2009 da basladi seni seviyorum aaskim :))))))))))))))))))))))))))))))))

hayirlisi olsun tatlimm.. benimki 19 mayis 2012 dusunuyouz insallah raamazandan once olucak gecen sene nisanlandim 2 bucuk seneden beride sevgilizi :))

biz 4 seneyi devirdik artık sevgili olma yolunda cnm

aaaaaaaaaaaaaaaaaa tarihe baktim simdi bugun bizimm nisanlimla 2 sene 6. ayimizz olmusssssssssssssssssss vovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hersey 02\08\2009 da basladi seni seviyorum aaskim :))))))))))))))))))))))))))))))))

dahhaaaaa uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yıllar birlikte olmak nasip olur inşallah tatlışıımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…