- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.321
ayyyy cok güzel cnm Allahım utandırmasııın mutluuluk dolsun evinnn
kızlar şimdiden hepinize ömürboyu mutluluklar dilerim,
geçen sene bu zamanlarda biz 2011 gelinleri telaş içindeydik Allaha şükür sorunsuz bir şekilde atlattık sıra sizde şimdi,
doya doya yaşayın bu günlerinizi
safakkk 96 bu arada :))))))))))))))))))))))))
slm kızlar düğün 07.07, hazırlıklar son sürat,alışveriş alışveriş,yorgunluk,mutluluk,heycan,kararsızlık,uykusuzluk, ????? vs. vs. son günlerde duygu durum bu... giderek vakit yaklaşıyo tayinciyiz nolcak bilmiyorum ....
gece kuslariiiiiiiiiiiiiiiiiii muhabettinizz bol olsunnnn nasilsiniz bakalimm ayy cok yorgunummm bi o kadarda heycanlii ev bakicazz begenirsekk tutucazz:)))))))))))))))))) eve o kadar cok isindimki int bakiyorum resimlerine esyaalari bile yerlestirdim bakalim resimdeki gibi gozume guzel gozukecekmiiii
tatlım düğünümüz aynı günnhayırlısı olsun.. allah tamamına erdırsın bır an once.. nasıl hazırlıklar evı hallettın mı?
gece kuslariiiiiiiiiiiiiiiiiii muhabettinizz bol olsunnnn nasilsiniz bakalimm ayy cok yorgunummm bi o kadarda heycanlii ev bakicazz begenirsekk tutucazz:)))))))))))))))))) eve o kadar cok isindimki int bakiyorum resimlerine esyaalari bile yerlestirdim bakalim resimdeki gibi gozume guzel gozukecekmiiii
ayyyyy ne güzel çok heycanlandım mutlu oldum şimdi benımle aynı duyguları hisseden birisi.... inş herşey gönlümüzce olur cnm
safakkk 96 bu arada :))))))))))))))))))))))))
evet 110 gunumuz kaldı... allah nasıp ederse aynı saatlerde gobek atıyor olucaz
vakit yaklaştıkça herşey gözümde öyle büyüyo kiiii ...asıl göbeği ben evime yerleşip düzenimi kurup kocişimle mutlu huzurlu yaşamaya başlayınca atcam inş.
100 günden az kalanlar islatiliyor ama ben islatmayi bilmiyorum islatmis kabul et beni Canim :)
sekercım sen cok tatlısın yaaa
Günaydın gelinlerrr :))
haftasonu kaynamışş burasıııı :)))))
hepsini okuyamadım ama yeni gelen gelincikkler hoşgelmişlerrrrrrrrrr
bugün bnm eşyalarımın büyük bölümü gidior evime. perdeler halılar beyaz eşya yemek odası takımı :))) haftasonu temzilikle ve alışverişle geçti nası geldi geçti anlamadım c.tesi sbh gelinlik provama vardı ordan çıktım annemlerin yanına temzliğe yardıma gittimm miss gibi olduu evimizzD pazar günü de tüm gün ikea dan çıkamadık ıvır zıvır eksikleri aldık çok az zaman kaldıı nası yetişcekk herşeyyy :18:
günaydın kızlarrrrrrrr nasılsınızzz bakemmm şafaklar sayılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?