2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

gelinciklerr... (kayınpederım bana böle dıyor) nasılsınız bakalım.. ben yokken bırseyler olmus burda.. kızlarr bugun bırsey aldım ama bayıldım s-box saklama kapları dıye gecıyor 17 parca ama o kadar guzelmıs kı anlatamam. mutlaka herkes alsın. mıkrodalgaya bıle gırıyormus.. kalan yemeklerı hep onlara koyacaksın ve yınecegınde onla mıkroya atıp ondan yıyeceksınız o kadar degısık kı.. ınternetten bakın.. ben 12 ye aldım

Hoş geldin şekerim nerelerdesin bütün gün :)) Güle güle kullan aldıklarını:))

tatlım alısverısteydım.. bıtmıyor kı hıc... saolasın melegım bak o saklama kaplarına sende.. normal kapları mıkrodalgaya koyamıyorsun erıyor bunlar erımıyor denedım sende bulursun al.. sen neler aldın

Alınacak çok Sey var Canim kaplarida ekledim listeye :) yarın bende bornoz bakcam biraz alış veriş yapayım bı de fanus gördüm bugün çok beğendim bulabilirsem o fanustan alcam bayılıyorum mutfak eşyası ve nevresim takımlarına ilgi alanların :))) alış veriş listesi yapcam yardım ederseniz çok sevinirim Canim :)

ben yardım ederım tatlım ben yaptımda kaybettım nerde bılmıyorum hadı baslayalım lısteye ghs de yardım eder.. yaşamış denemiş biri olaraktan

evet oda oda başlayalım mesela sen bır oda yaz .. bizde aklımıza gelen herseyı lıstelıyelım sende kagıda yaz

Bana pratik mutfak malzemeleri ve kişisel alınacaklar lazım Canim ev acmıyoruz yaa o yüzden çok bı Sey gerekmiyor mesela kendine ve nişanlına neler aldın Canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…