- 9 Mart 2011
- 85
- 23
- 98
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.361
gelinciklerr... (kayınpederım bana böle dıyor) nasılsınız bakalım.. ben yokken bırseyler olmus burda.. kızlarr bugun bırsey aldım ama bayıldım s-box saklama kapları dıye gecıyor 17 parca ama o kadar guzelmıs kı anlatamam. mutlaka herkes alsın. mıkrodalgaya bıle gırıyormus.. kalan yemeklerı hep onlara koyacaksın ve yınecegınde onla mıkroya atıp ondan yıyeceksınız o kadar degısık kı.. ınternetten bakın.. ben 12 ye aldım
tatlım alısverısteydım.. bıtmıyor kı hıc...saolasın melegım bak o saklama kaplarına sende.. normal kapları mıkrodalgaya koyamıyorsun erıyor bunlar erımıyor denedım sende bulursun al.. sen neler aldın
bu arada yeni gelen arkadaşlarr hoşgeldinizz
kızlar napıyonuzzz
Alınacak çok Sey var Canim kaplarida ekledim listeye :) yarın bende bornoz bakcam biraz alış veriş yapayım bı de fanus gördüm bugün çok beğendim bulabilirsem o fanustan alcam bayılıyorum mutfak eşyası ve nevresim takımlarına ilgi alanların :))) alış veriş listesi yapcam yardım ederseniz çok sevinirim Canim :)
iiz kuzum sen napıyorsun tamda aklımdan senı gecırdım sımdı.. butun gun gezdım bugun sözde dolma yapmayı ögrenecektımsen napıosunn melegım
ben yardım ederım tatlım ben yaptımda kaybettım nerde bılmıyorumhadı baslayalım lısteye ghs de yardım eder.. yaşamış denemiş biri olaraktan
Başlayalım tatlım ghs tecrübesine yardım etsin bize :)
napıyım cnm misafirlerim vardı onları yolculadııımm :))) bende seni merak ettim
slm kızlar nasıl gidio hazırlıklar off ben gitgide stresleniyorum ya
Başlayalım tatlım ghs tecrübesine yardım etsin bize :)
bugun sokakta aklıma geldın cocukları gordum sokakta yaramalzık yapıyorlardıdavidler sizi dedim
evet oda oda başlayalımmesela sen bır oda yaz .. bizde aklımıza gelen herseyı lıstelıyelım sende kagıda yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?