- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.341
slm kızlar düğün 07.07, hazırlıklar son sürat,alışveriş alışveriş,yorgunluk,mutluluk,heycan,kararsızlık,uykusuzluk, ????? vs. vs. son günlerde duygu durum bu... giderek vakit yaklaşıyo tayinciyiz nolcak bilmiyorum ....
tatlım düğünümüz aynı günnhayırlısı olsun.. allah tamamına erdırsın bır an once.. nasıl hazırlıklar evı hallettın mı?
tatlışlar 07.07 gelinleri kimler merak ettim doğrusu...
Günaydın gelinlerrr :))
haftasonu kaynamışş burasıııı :)))))
hepsini okuyamadım ama yeni gelen gelincikkler hoşgelmişlerrrrrrrrrr
bugün bnm eşyalarımın büyük bölümü gidior evime. perdeler halılar beyaz eşya yemek odası takımı :))) haftasonu temzilikle ve alışverişle geçti nası geldi geçti anlamadım c.tesi sbh gelinlik provama vardı ordan çıktım annemlerin yanına temzliğe yardıma gittimm miss gibi olduu evimizzD pazar günü de tüm gün ikea dan çıkamadık ıvır zıvır eksikleri aldık çok az zaman kaldıı nası yetişcekk herşeyyy :18:
Mutlulukla yasayın evinizde Canim :) Güle güle kullan eşyalarını :)
hayırlı olsun yeni eviniz, mutlulukla oturun inşallah:)) bizde bu haftasonu taşınacağız:)
teşekkürler cnm bugün akşam işten sonra gidip görebilicem perdelerimi halılarımı çook mrk ediorm sabırsızlanıormmm :))))) seninde az kalmışşş hemen perdelerine dekarar ver zaten perdeleri seçtikten sonra halılar kolay oluyor)
Halı pierre cardin ve royal i tavsiye ederim bu arada baya bakındık onlarda karar kıldım ben :))
bnm de hala davetiyeler yok ortada :))) gidip seçmeye bakmaya vakit bulamıoruz resmen :S
walla ben her atıyorum canım... sevdıgıme gıdıyorum taptıgım adama gıdıyorum ve o benım hep ilklerim oldu... dahada ilklerim olucak yani... allah herkezı sevdıgıne kavustursun ınsallah. amın deyın kıslarrrrrrrrrrr
şimdiden hayırlı olsun cnm...7 / 7 / 12 harika bigün yaaa
hadi bakalım kızlar 07.07 gelinleri ortaya çıkıyo yavaş yavaş ....ayyyy böyle bi topik mi açsak neee:))))))bende 07.07.2012 geliniyim nasipse kızlar
Günaydın gelinlerrr :))
haftasonu kaynamışş burasıııı :)))))
hepsini okuyamadım ama yeni gelen gelincikkler hoşgelmişlerrrrrrrrrr
bugün bnm eşyalarımın büyük bölümü gidior evime. perdeler halılar beyaz eşya yemek odası takımı :))) haftasonu temzilikle ve alışverişle geçti nası geldi geçti anlamadım c.tesi sbh gelinlik provama vardı ordan çıktım annemlerin yanına temzliğe yardıma gittimm miss gibi olduu evimizzD pazar günü de tüm gün ikea dan çıkamadık ıvır zıvır eksikleri aldık çok az zaman kaldıı nası yetişcekk herşeyyy :18:
bize organizasyon şirketi haziranda davetiyeleri dağıtın kesin gelecek olanları haziran sonunda teyit edin
ve bize en geç temmuz 1 de kaç kişi gelecek bilgi verin dedi
4 haziranda izmir yolcusuyum tekrar
ama allahtan nisanda nişanlım geleck buraya dayanamazdım yoksa
Teşekkür ederimm hepimiz mutlulukla huzurla oturalım evlerimizde inş
ay cok yoruldum kizlar yaaa iki hali sildimmm bii koltukk sildimmm toz aldimmm perde astimm valla yoruldum ve canavar gibi aciktimmm hamhammmmmmmmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?