- Konu Sahibi rashabahar
-
- #8.381
streslenme tatalım amannnn ne varmıs.. evlences gıtces ıste.. öle yada böle .
Bana pratik mutfak malzemeleri ve kişisel alınacaklar lazım Canim ev acmıyoruz yaa o yüzden çok bı Sey gerekmiyor mesela kendine ve nişanlına neler aldın Canim?
ne zaman düğünün cnm biz daha önce karşılaşmadık galiba..hazırlıklar tamammı
Mutluluktan stres olmussundur Canim takma hiç 2012 model süper gelinleriz biz :))
aman eksik falan varmı aman bi sorun çıkarmı die kendimi yiyiyorum
çıksın ttatlım ne çıkarrrrrrrrrrr
7 temmuz canım benım karsılasmadık galıba.. eşyalarım bittide işte ıncık gıncık esyalar kaldı dekorasyonu halledıyorum su an sen neler yaptın cnaım
benim evim falan eşyalar tamamgelinliğimi en önemli şeyide hallettim takı işi falanda bitti pek bişey kalmadı cnm düğünümde 27 haziran allah kısmet ederse
çıksın ttatlım ne çıkarrrrrrrrrrr
onu ben alamam sahsen
yok ben eşya anlamında demiyorum cnm o tabiki olucak...ben daha çok düğün günü için endişeleniyorum
ooo senın bıtmıs bıle canım ben gelınlıge bakmadım bıle dahaewle ugrasmaktan dahada stres mı yapıon bız napalım sekercımle.. oda hıcbırseye bakmadı bende
yok ben eşya anlamında demiyorum cnm o tabiki olucak...ben daha çok düğün günü için endişeleniyorum
kim alcak koçisinmiiiiiii tabi dogal yöntem olmazsa
endişelenmee.. bırseyın ustune cok dusersen mutlaka bırsey olur.. gıtces oynucas eglences dıe dusun:d ben öle yaıorum bıde kalkıp ıkı gobek atıyorum deli oldugum bıraz dogru ama yap sende walla işe yarıyor
endişelenmee.. bırseyın ustune cok dusersen mutlaka bırsey olur.. gıtces oynucas eglences dıe dusun:d ben öle yaıorum bıde kalkıp ıkı gobek atıyorum deli oldugum bıraz dogru ama yap sende walla işe yarıyor
beni dugunumde gorseydiiniz bi an oturmadım hep oynadım haydeeeeeee dolyıısyla evde uyuya kaldım :26::26:
bi tane kışlık bı tane yazlık pijama takımı aldım onada kendımede..banyo setleri aldım. ona tıras makınası aldım iç çamaırar aldım. bı tane kıslık bıtane yazlık terlık aldım. playtatıon3 aldımbornoz takımları ıkı tane. ayak havluları el havluları.. aklıma sımdılık bunlar geldı daha almısımdır ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?