2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ewt ve bazen aynı pencereden bakmadığımızı düşünüyorum...
beni anlamadığını düşünüyorum...
ama anlatınca aa ben ne yaptım diyorum
ama varya annesiyle ilgili çok çekeceğimiz var ya bunu buram buram hissediyorummm

çokk üzerine gıtme nede olsa annesi.ama işte bazen son noktaya geliyoo patlıyosun aile ,le mevzular olunca.offf cok zor yaa bi an olsun kapatıyım gözlerimi açayımm evlenmiş güzel bi evim mutlu huzurlu sağlıklı bi ailem olsun..:)))

canımm ben cıkıyorumm ii geceler sanaa yarın devam ederiz insallah.takmıyalımm nepak elden bişi gelmıyoo baska.

bazen bana hep böyle nişanlı kacakmışız,evlenemeyecekmişiz gbi geliyor...belirsizlik kötü birşey ..çok uzak sanki herşey

ya nebıleyım ben davetiye diyince hep beyaz gelir aklıma belkı kalıplaşmış bi düşünce ama öle işte.bu arda haftasonu diye kımsecıklerr yokkk(((

ya nebıleyım ben davetiye diyince hep beyaz gelir aklıma belkı kalıplaşmış bi düşünce ama öle işte.bu arda haftasonu diye kımsecıklerr yokkk(((
Bende değişik bi şiler istiyorum, mesela biz olymposta tanıştık bir yaz aşkını 4 yıldır sürdürüyoruz, bunu anımsatan bi şiler istiyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…