2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Slm kızlar nasılsın.Sıkıntıdan patlıyorum ben,bugün zaman geçmek bilmedi:44:Saat 6 olsa da eve gitsem diye sabırsızlanıyorum.Sözde abimin iş yeri ama beni daha çok çalıştırıyorzaten çok üzgünüm şehitlerimize,mübarek gün bugün ama hissedemiyorum üzüntüden bir türlü.Sözlüm de şırnak cizre'de görev yapıyor.Kalbim sıkıntıdan patlamak üzere

Allah yardımcıları olsun canımm oralarda görev yapanların.benim abimde şırnakta görevde ama bize söleiyoo tam neresi olduğunu bizde her haberde hop oturup hop kalkıyoruz yani.ama suda bi gerçek şehitlik mertebesi çokk güzel oraya herkezde erişemez.:))

kızlar benımde abilerim sozlum hepside askerligini yaptı dogulu olmamıza ragmen hepsi doguda yaptı ve allaha hep dua ederdık allahım cemi cümlemizin evlatlarını koru bızımkılerıde onlara bagıslayarak koru allahım dıye. herzaman boyle dua edın sadece kendı kardeslerınızı abılerınızı degıl butun sucsuz gunahsız ınsanlar ıcın en onemlısıde biz insanlar ıcın boyle dua edın yaradan yurekten ınana yar ve yardımcı olur.15 tane şehit dile kolayy allah ailelerine sabır versin..(((

Kızlar sürekli dua ediyorum zaten hepsi için.Dün akşam itibari ile göreve gitti,kimbilir ne zaman haber alacağım çok korkuyorum.Daha 1 yıl orda kalacak tayini oraya çıktığından beri yüreğim avuçlarımın arasında sıkışıyor sanki.Allah herkese nasip etmez o mertebeyi ama işte gel de anlat bu yüreğe

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. bende şehitlerimize çok üzüldüm benimde nişanlım askerde canım yanıyor şuan(

öncelikle herkesin kandili mübarek olsun. bende şehitlerimize çok üzüldüm benimde nişanlım askerde canım yanıyor şuan(

merhaba kızlar, her haberleri izlediğimde ağlamaktan bir hal oldum, sanki kardeşim abim ölmüş gibi inanın!!!bunları besleyenlerinde, kışkırtanlarında...siz anladınız onu arkadaşlar..
tatlım içini ferah tutmaya çalış, benim nişanlımda geçen sene izmirde yapmıştı, oralar tehlikesiz diyorlar ama oradada ne olaylardan döndüler allah korusun..sağ salim geldi çok şükür,sizinkilerde sağ salim gelir inş.
bu gece çok mübarek bir gece nolur onların ruhu içinde dua edelim arkadaşlar...
inanın öyle küçük şeyleri dert ediyoruzki,ölümden başka gerçek yok aslında....

Düzeldi aramız tatlım alıstım zaten artık :)) bu aksam donerken bana bır tane pudra rengi badi almışşş elbisem cok yakıstı dıye duzelıyor duzelmesıne de neden dıyorum ya neden gereksız yere kırıyoruz bırbırımızı cok uzuluyorum cunku butun gun tartısmamıza odaklanım dertlenıyorum baska hıcbıseye odaklanamıyorum uzuntuden :97:

çok tsk ederim canım ama bizde sebebsiz yere aksam tartıstık ve baya uzulduk o yuzden yapmıs boyle bır suprız vallaha ıyı geldı bozuk moralımın ustune

Benimki de gereksız tartısmamızın üstüne bir tane badi almış bana bu aksam bunların topu aynı tatlım ya uzulmeye degmez ama takıyoruz kafamıza ıste halbukı hatalarını anlıyorlar ama sabredemıyoruz ıste

Öfkelenmemek mümkün mü canım ya. Ateş düştüğü yeri yakar derler ya cok doğru. Şehitlerin ailelerine sevdiklerine sormak lazım o acıyı; Allah büyük sabırlar versinn.. Cumhurbaşkanımızda cıkar ordan vazgecmek yok catısmaya devam der çatışan ya da sehıt dusen kendı oglu olsun bakalım aynı seylerı soyleyebılecek mıı??? Uyan Türkiye hala sacma sapan olaylarla uyutuluyorsun, sahte gözyaşlarına atıp tutmalara ınanma artık.. Bu ülke hepimizin nasıl hala sessiz kalabılıyruzz?? Çok üzülüyorum halimize ama ınsallah en kısa zamanda herseyın hesabı sorulur; Yüce Rabbim çok büyük...

Çok doğru söyledin tatlım, hepimiz dünya telaşına kaptırmışız kendimizi gidiyoruz..
Dünyada tek gercek var o da ölüm_!!
Allah bu mubarek gecenın yuzu suyu hurmetıne dualarımızı kabul gunahlarımızı affeylesın ınsallahh.
Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum, ruhları şad olsun...

ya boyum 1.62 sizce nasıl bir gelinlik bakmalıyım? çok kararsızım çok birde üst beden ile alt beden uyumsuz yardım edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…