- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.161
Bende değişik bi şiler istiyorum, mesela biz olymposta tanıştık bir yaz aşkını 4 yıldır sürdürüyoruz, bunu anımsatan bi şiler istiyorum mesela
sağol canım bakayım hemen :)hımm anladım tatlım netten arastır bence güzel bişeyler cıkar:))
selam kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ne var ne yokkkkkkkkkkkkkkkkk haftsonunuz nasil geciyo bakalimmm herkese iyi tatillrrr
ne olsun canımm yaa sıkıntıdan patlıyom bii umut nete gırıyomm kimsecıkler yokkk
offfff yaaa geçsinn su gunlerrr:)))
nbr cnm..............
iim canım sen nasılsın???cokk sıkıldım evde oturmaktan.((
al bendende okadar canımm:)))geçmıyoo canımm ya gunlerrr.ebruum balayına gıdıcekmısın ?gıdeceksen nereye diye sorsam
gidicez canim aklimizda 3 plan var 1. arabayla ege ordan akdenizi dolasmak taTIL koylerini falan bi gun orda bi gun baska yerde.. 2..yunan adalari gemi turlari ile 3. maldivler ucunden biri olcak ama hangisi bilmiozz.. siz canim varmi kafanizda biseyler
ya nişanlım bana bıraktı.ben gıtmke ıstemıyorum evımde geçirmek istıyorum.ama düğüne kadar fkrim değişirmi bılmem.kusenlerım falan baskı uyguluyolar gıt dıye ama bılmıyorum.
Slm kızlar nasılsınız.Biraz önce alışverişten geldim
Burası çok sıcak yanıyoruz evdeeee
slm cnmm neler aldin bakalimmm oof sorma yaa cok sicakkkkkkkkkkkkkkkkk
burası da çok sıcak kızlarrr. biz de bugün düğün salonlarını araştırdık ama beklediğimizden daha yüksek fiyatlar.. kuru pasta ve içecekli düğü bile 6 bin tl. kapalı salonlar 2-3 bin tl. onları da ben istemiyorum off nolcak bilmiyorumikran olarak kuru pastadan başka ne verebiliriz kızlar. yemekliler bizi aşıyor ama tek kuru pasta da istemiyorum. fikriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?