- 21 Şubat 2010
- 11.020
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.101
Tabi ki edebiliyorsun canı8m onda sıkıntı yok.Bu arada izmir süper bir seçim olmuş,insan orada yaşlanmaz
yeniii katılann arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzz aramıza ve hepimizin başısaolsun.13 şehidimiz var Allah rahmet etsin insallah
yeniii katılann arkadaşlar hoşgeldinizzzzzzzz aramıza ve hepimizin başısaolsun.13 şehidimiz var Allah rahmet etsin insallah
Kızlar selam :)
Erkek arkadaşım 12 ağustosda askere gidiyor ve kısa dönem olucak eğer bi süprizle karşılaşmazsak
Kısmetse ocak ortasında geliyor. mart 15 gibi nişan ve sözü aradan çıkarmayı veeeee 2012 eylül gibi evlenmeyi planlıyoruz.hatta ailelere bile söyledik :)
Şimdi bu hayaller varken ayrılık zor geliyo ama hazırlıklarla avutucam artık kendimi
günaydınnnnn :)))herkesin beraat kandili mübarek olsun.Rabbim dualarımızı kabul günahlarımız af eyelsinn insallah:)
çook güzelmiş tatlımm ne mutlu sannaa
nasılsın baharcımm:))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr benim canım sözlüm iş yerime çiçek yollamıs yaaaa cok mutlu oldum sızınlede paylasayım dedım 2 ay oluyor gormeyelı bu ıyı geldı
iyi diyelim iyi olalım tatlım aslında kötüyüm sanırım durup dururken tartıştık ne guzel uzun zamandır aramız ıyıydı sacma sapan sebep yzunden tartısma cıktı ve kırdık bırbırımızı gerıldık ıyıce bır anda :85: moralim bozuk yanı anlayacagın... sen nasılsın canım??
ne kadar düşünceli ve romantik bir sözlün var tatlım çok şanslısın ne mutlu sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?