2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ole deme canim yaaa nasil yani kararsizsin duzelir araniz .. ani kararlar verme lutfen zamana birak..sorun neyse cozulurr

ya bakınca sorun yok gibi de... ya biz tanıştık,2 ay süper muhabbet eden 2 arkadaş olduk,sonra 4 ay kadar sevgili olduk ve o pakistana gitti iş için. yani zaten ilk tanıştığımız günden belliydi onun gideceği sonradan gelişen bi durum falan değil... yani ben hiç sevgili olalım falan istemedim. idialleri olan ve idiallerine ulaşmak için suni zorlamalarla uğraşmayacak kafada bi tiptim. o da öyle işte. ama işte sevgi yoktur aşk yoktur diye çok mu ahkam kesmişiz önceden ne hayatımda ilkdefa sevdim. maşşallah çok güzel sevdirdi. sonra dedim bu hisleri birdaha yaşayamam yağrını düşünme bugun elini tutmak en büyük mutluluk olacaksa tut elini sımsıkı dedim kendime... ve gerçekten çooooook mutluyuz-duk... yani bilmiyorum 1 senedir orada 6 ayda bir gelebilyor türkiyeye 2 hafta kalabiliyor.. ya kronik yaşadığımız sorunlarımız var ufak tefek şeyler o kadar tahammül ettiğimiz şeyi düşününce... çok şükür burada bazı arkadaşların birçok sorununu okuyorum. kendimi şanslı hissediyorum böyle şeyler birbirimize yaşatmıyoruz ama sorun şu...
ben çok arkadaş sahibi biri değilim. yani çocukluğumdan 3-4 arkadaşım var onun dışında ne iş ne okul çıkışı o ortamlardan konuştuğum kimselerim yok. sevmiyorum işte akşam dışarı çıkmaları alışveriş yapmaları falan.. kendime göre biraz dar bi dünyam var... birçok ortama girerim kendimi geliştiricek her şeyi yaparım ama o çevrelerdeki kimselerle muhabbet etmiyorum oranın dışında... şimdi benim herif de böyle de.... biz beraberken 2 kere falan 3. kişinin olduğu ortamda bulunduk. ikimiz beraberken süper de ne zaman biri daha yanımızda olsa bişiler oluyo... o oradayken de arkadaşlarıyla ara sıra cıktığında çok acayip tavırlarda oluyo.... acaba diyorum ben gerçekten tanıyor muyum bu cocuğu... yani birbirimizi sanal ilteşim yolları dışında yaşama fırsatımız hiç olmuyor...böle zor bir ilişki yaşadığımız için ikimizde ekstra anlayışlı olmaya çalışıyoruz evet ama bu birbirimizi tanıyor olduğumuz demek olmuyor.. yani işte evlenicekmişiz... korkuyorum.. burada görüyorum ne hazırlıklar yapılıyor. ama bizim bunları yapma zamanımız da ortamımız da olmuyor...ya bırak evlilik muhabbeti bi filme bile gidemiyoruz karşılıklı çay içemiyoruz.... onun ne zaman türkiyeye döneceği belli değil. istiyor ki ocak da evlenelim ben gideyim onun yanına 3-5 ay takılalım orda bu arada yerine bırakabilecek birini eğitsin sonra türkiyeye dönüp ya da işte nerde nasıl yaşamak istiyorsak ona göre plan yaparız ona göre yaşarız.... pıhhhhh bende sabit bi yerde yaşamayı çalışmayı yapabilecek kafada değilim... kendi iş hayatım için planlarım var başarabilirsem inşallah. ama bunları bir adamın peşinden giderek yapmak istemiyorum. hedeflerimizin kesişip kesişmediğini bile bilmiyoruz ki... hiç böyle şeyler konuşmuyoruz. o konuda ikimiz de kapalı kutuyuz...biz birlikte olmak istiyoruz ama bunun nasıl olacağı hakkında ikimizin de hiç fikri yok sanırım. o erkek egosu ile bizi kimseye muhtaç etmeden yaşatma planları kurarken bende burda kendi işimde nasıl yükselebilirim planlarındayım. işte ben hem kafamdakileri yapıp hem onunla evli olabilicek miyim kestiremiyorum.... ben çalışmazsam depresyondan cıkamam....offff..... hani gerçekten belli olabilseydi azıcık bazı hatlar,belki biraz nefes alabilirdim ama böle çok bunalıyorum....evlilik konusundaki herşey belirsizlikler içinde....... bende şimdi hem okuyup hem çalışıyorum. ocakda mezun olucam inşallah. o yüzden şubat nisan gibi hedeflerim için bişeyler yapmaya başlamış olmam gerek... evlilik mi beklicem:S:S:S

ne biliiiim yazamadım belki şimdi burda hiçbişey. kendim bile düşünmekten kaçtığım şeyleri burada ilkdefa cümlelemeye çalıştım:S
neyse öyle işte......

ebrumm
fiyatlari nasil canim dugun yerinin ?
Menüsüne göre değişiyor ama ortalama fiyat olarak kişi başı 55 tl içkisiz kamera-pasta-fotoğraf fiyata dahil değilmiş canım oturup bi detaylı konuşacağız fırsatımız olduğunda telefonla görüştüm ben ama daha önce düğüne katılmıştım burda çok beğenmiştim

canım ben sözlumle tam 5 yıldır bırlıkteyım ve bende senın gıbı aylarca yollarını gozluyordum sehırdısı olsun yurt dısı olsun fark etmıyor ınsan bazen yanında olsun ıstıyor konusmasa bıle yanında olsun ıstıyor ne bılım. kendımı gordum bırden sen anlatınca bır cay ıcmeye hasret kalmayı bırlıkte bır filme gıtmeyı ıstemeyı bunları cok ıyı bılırım o yuzden anlayabılıyorum senı. bence zamana bırakmak yasayacaklarınızı ertelemek olmazmı konusun ve bır yol cızın eger sevgı varsa hersey cozulur dert etme. Ama sunuda asla unutma tecrubeye sabıttır erkek arkadasına sımdıden hayallarını yapmak ıstedıklerını anlat bunları bılsın cunku ınsan psikolosıjı gunden gune degısebılıyor o yuzden ılerde sorun olmaması ıcın dusunlerını aktar bılsın senın neler yapmak ıstedıgını.
bende aşkımı cok ozledim yaaaaaaa(((43:

günaydınnn kızlar:))doktora gıtıın en sonununda bunuda aradan cıkardım içim rahatt:)))

öncelikle çok saol beni dinlediğin ve yardımcı olmaya calıstıgın için.... biliyor neler yapmak istediğimi... yani açıkçası bazı kanularda ben anlatmasam bile çok iyi anlıyor beni...ve belki objektif bakarsam geleceğim ve yapmak istediğim iş için benden daha çok o çaba gösteriyor bile denebilir... ama işte o kadar kendi hallerimizde birbirimiz için çok şey yapıyoruz ki yani bilmiyorum zaten uzak bir ilişkiyi yaşamak zorundayız azıcık buradaki hazırlıkları falan okuyunca içim burkuluyor sanırım...Yani evliliğe beni ikna eden ve bunun için çok uğraşan o oldu... Çünkü kariyerimi engellemeyeceğini,hatta bu konuda bana destek olacağını inandırma çabasına öyle düşürdüm onu ki korktmuşum o evliliğin duygusal kısımlarından bahsetmesinden... korkutmuşum diyorum çünkü düğün istemem,takı istemem,ev düzülsün istemem.. benımle evlenmeyi o kadar istiyorsan adım adım herşeye birlikte sahip oluruz demiştim her fırsatında... geçen hafta ürkek ürkek ben seni gelinlikle göremeyecekmiyim diye öyle bir sordu ki içime kaynar sular döküldü.. yanımda olsa nasıl sarılırdıım sımsıkı....şimdi anlıyorum işte... tutup da diyemem de balım evlilik kararı aldık da nasıl olucak bu iş falan....hadi biraz bunları konuşma zamanımız geldi diyemem... neyse 2-3 ay daha i geçsin... dün yazararken çok stresim vardı o yüzden de olumsuz bakıyorsun sanırım.... yoksa maşşallah diyeceğim sevgi güven konusunda hiç en ufak tedirginlik yaşatmıyor bana.... hatta bundan daha iyi nasıl olunur bile diye düşünüyorum..aynen kendi hislerimde de.......ne biliyim öyle işte

rica ederim sadece benimde yasadıklarımdan bir parca gordum sende.. ayrca boyle guzel bir ilişki yasıyor olmana da cok sevindim. hayatınızı akışına bırakın ve evlılıkten korkma ınsan sevdiğiyle kuru bır ekmek parcasını paylasmayı bıle ıster. ev duzmek yuva yapmak kolay degıl herseyın kendıne gore stresı var ıcıne gırınce ınsan cok ıyı anlıyor hanı derler ya anlatmakla olmaz yasaman gerek dıye aynen boyle bısey evlılık hazırlıkları o yuzden bıraz senı urkutmus olabılır ama cok guzel duygular ve gereksız korkuyu içinden at kı hersey senin gonlune gore olur emin ol rahat yanı her kız evlılık ıster ama korkar bu cok dogal.

gunaydin kizlarrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama bole olmuyo boleee kimsecikler yok artikkk nerde eskii sohbettlerr nerdeeee..hava cok sicakkk cildiricam yani sicakliktannn pofffffffffffffffffffffffffffffff

gunaydin kizlarrrr nasilsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ama bole olmuyo boleee kimsecikler yok artikkk nerde eskii sohbettlerr nerdeeee..hava cok sicakkk cildiricam yani sicakliktannn pofffffffffffffffffffffffffffffff

gunaydınn kuuzum:))aynen katılıyom sana nerde oo eski gunlerrr:))

selam kizlarr gercekden havalar cok sicakk ve havalar isindigi icin nisanlimlada kavga sezonunu acmis bulunmaktayizz gercekden sicaklar insani sinir strese sokuyorr...sicaklik basimiza geciyo galiba :)))))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…