- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.381
aranızda yeniyim bende 18 eylül 2011 pazar gunu 9 senelik aşkımla evleniyorum darısı tüm bekarlara olsun allah herkeze nasip etsin ama zor bili
günaydınnn Cerenciimmm özleyeceğiz seniiisen geldıgınde 15 gun daha gecrmıs olacagız amaaa
bende sizi özlicem tatlımm
cerencimmmm hayırlı yolculuklar canım sımdıdenn hayırla gıt hayırla gel insallah. ebrucum sende kayıpsın haaa bide kizlar masallahınız var aksamcısını yanı bi baharla ben mi calisiyorum ebrucumdaki keyfe bak11 de uyanıyor heytt bee kocişi kım uyandıracak kız alıs sımdıden
hahahh aynen yaa keyfim yerimdee :)) kocisinn is saati hic bir zaman belli olmayacagi icinn rahatim yani oglende ise gidebilir gecede gidebilirr aksamd gidebilirir :) gidis saatine gore ayarlicaz:))))))))))))))))))))))
ya aslin hergun calismicak tatilleride belli deil pilot oldugu iicin ne plan verirlerse ona gore ucusa gidicek sonra evine gelicek :)yanii cok vakit gecircez insallah ole sabah 8 aksam 7 deil
masalllah canımmmmmmm insallah bizde sizin gıbı cokça vakıt gecırebılırız :85::85::85::85::85:
insallahh cnm benimmm hazirlik asamalari ne durumda
vallaha su anda hıc bıseyle ugrasmıyorum cunku herseye ortak karar vermek ıstıyoruz tek basına alınca oda bende alınganlık yapıyoruz malesef umarım eylulde gelır ve hem nısanımız olur hemde evin mobilyalarını begenıp alırız bakalım iste beklemedeyız suan sız neler yapıyorsunuz..
bizde bakiniyoruz suan ocak gibi almaya baslariz hrseyii ufak tefek seyleri ben aliyorum..oda bi televizyon aldi..beyaz esyalar alincak kasim gibi ya nakit paran varsa bir gunde bile ev dizebilirizz ..hersey para yaniii
selam 2012 nin ennn güzell gelincikleriii
bende geldim.
25.06.2011 de nişanlandım daha 1 ay bile olmadı
düğünde büyyüüükkk ihtimalle 21-22 nisanda olcak.
o olmazsa en geç mayıs başı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?