2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharcım nbr cnm burdaaaa aşırı bir sııcak vaaaa düğüne kadar ericemmm sanırsam

İyilik Julia'cım hiiçç sorma yaa burası da yanıyooo ınsan dısarda zor nefes alıyor sıcaktan... Düğün günü nasıl dayanıcaz o gelinliklerle seneye bılmem.. Senin ne zamandı tatlım dugun ????

seneye haziran ya da temmuz ayında cnm n

kızlarrrrr işte bahsettiğim beyaz eşyalarım bunlar... buzdolabına hayranım onu kesinlikle alacağım,kırmızı çamaşır makinesi onun takımı tasarım olarak birbirlerine çok uyumlular ancak gri çamaşır makinesi de çok fonksyonlu 11 kg kapasiteli... yani aslında benim işime yarayacak olan o..hani battaniye yorgan falan da yıkayabilirim...

eee sizce hangisi?

merhaba, siz kırmızı siyah olacak eşyalarım demiştiniz.. benim zevkimce ben griyi seçerim... ooo şimdi okudum bir de 11kilo kapasite... 1 haftalık giysileri 2 yıkama da halledersiniz :)

ya evet hani kırmızı takımı diye tasarımı hoşuma gıttı
ama big-in çamaşır makinesi(adı öyleymiş :) çok fonksyonlu şimdi inceledim geniş kapasitesinin haricinde çok özelliği var fiyatıda uygun geldi... dediğim gibi ben biraz kararsızım :)))))

ehh şimdi ne diyeyim... geniş kapasiteli istiyorsanız o zaman o gri çamaşır makinasını alın.. f1143kds7.... bunu bende bir inceliyim.. aslında bana büyük ama olsun bakmakta yarar var...

selam canim ooooo on balayii yapacaksinizz yanii iki gunde olsa iyi valla babani kandirmaya caliss..aksamm masaj yapp kahvesini yappp :)) yagcek biraz bu is tamamdir ben babami cok guzel kandirabiliyorum hahhahha

selam canim ooooo on balayii yapacaksinizz yanii iki gunde olsa iyi valla babani kandirmaya caliss..aksamm masaj yapp kahvesini yappp :)) yagcek biraz bu is tamamdir ben babami cok guzel kandirabiliyorum hahhahha

Babam 1 aydır benımle konusmuyor kı tatlım o yuzden ızın alırken de azarı yedım bana bısey sorma ne halın varsa gor dedı:85: babamla hıc anlasamıyoruz oldum olasıı... canım o kadar sıkkın kı suanda ama yarın gıdecegım ne gıt ne de gıtme dıyecegım dedı cunku ben gıtmekten yana kullanacagım sansımı... bır evlensem de kavussam kocişe babamla da bu kavgalarımız bıtecek cabucak gecsın zaman noluurrrr :85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…